- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той умря ;(((((
...Няма нещо което може да се каже в такав момент......
мн съжелявам![]()
![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Моите искрени съболезнования...
Ужас.. тва е ужасно... лелее милата направо не знам, аз ако бях щях да съм се сринала.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В такива моменти няма какво друго да кажа освен "опитай се да бъдеш силна и да продълиш напред"
Моите съболезнования ...
много тъжнов такива моменти няма какво да се каже и думите не помагат
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
съжелявам за него
горкичката...
moite saboleznovaniq!!! ;( naskoro i az donqkade razbrah kolko e strashna smurtta osobeno na takava vuzrast. dano uspee6 da preodolee6 vsi4ko.... ;( ;( ;(
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Моите най-искрени съболезнования![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hold me in your arms and never let me go
Hold me in your arms cuz I need you so
I can see it in your eyes there is something
something you wanna tell me....
mn sujalqvam za priqtelq ti! ;( i moite saboleznuvaniq! ;(;(;(;(;( druj se i davai napred zaradi nego!
kakvoto i da ti kazvame e bezsmisleno....po dobre si popla4i i si spomni vsi4ki hubavi momenti s nego.....taka 6te si izlee6 cqlta maka....znam 4e nqma za nqkolko dni da go zabravi6..vremeto lekuva vsi4ky...dori i takova ujasno ne6ty....SORRY! ;[
Мойте съболезнования...... Но все пак трябва да продължиш напред!!!!
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
Моите саболезнования. Искам само да кажа нещо. По някога и аз си позволявам да карам бързо и една вечер след като се пребрах в къщи след като се бях правил на шантав из града, съвсем случаино попаднах на този клип http://www.vbox7.com/play:aae26413 . На мен лично ми въздеиства много силно. Дано да подеиства по същия начин и на всички които се мислят за всемогъщи на пътя. НИКОИ НЕ Е БЕЗСМЪРТЕН и НИКОИ НЕ Е БЕЗГРЕШЕН
Просто си представи че ти си на негово място.Как ще се почустваш ако той се зарови в себе си и не иска да продължи... тъпчи на едно място.. не се среща с никого.. и т.н. Съжалявам.. даже от малкото което си написала се поставих на твое място и .../иде ми да умра само защото си го представих/ . Но не се крий в болката си а я изживей .. ;( Още един път съжалявам.. ;(
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Моите най-искренни саболезнаванияТова което се е случило е ужасно,но не забравяй,че живота продължава
![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
;(
Моите най-искрени саболезнования миличка!Това е ужасно.
Продалжавай напред и без да вършиш глупости/че в такива ситуации човек не мисли/
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Първоначално написано от exploitedteen
Ужасно съжелявам.. моите искрени съболезнования... знам че в такива моменти думите не помагат особено, но все пак..бъди силна и не се предавай!
Tova naistina e meko kazano ujasno.![]()
Predstvaqm si kak se 4uvstva6.Edinstvenoto,koeto moga da ti kaja e da si popla4e6,da si izjivee6 bolkata.I posle malko po malko da se opita6 da sabere6 sili da prodalji6 napred.V nikakav slu4ai ne se zatvarqi v sebe si i ne var6i gluposti.
Kakvoto i drugo da kaja edva li 6te ti stane po-dobre.Naistina sajalqvam...![]()
ох души не мога да си предствя какво изпитваш но сигурно е отвратително моите съболезнования но не се предавай![]()
![]()
![]()