.
Отговор в тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 213
    Ако казаното е истина, те съветвам да помолиш някой модератор да изтрие темата, защото в такъв момент е неадекватно да пишеш по сладникави тийн форуми. Моите съболезнования. Ако темата е лъжа - пак те съветвам да помолиш да я изтрият, защото това въобще не е за тук.
    И в двата случая такaва тема няма място до "не знам как да се целувам"...

Re: Той умря ;(((((

Цитирай Първоначално написано от {SlaDKa}{B@by}
    Преди 3 дни приятеля ми претърпя катастрофа и вчера почина Искам да искажа мъката си нямам думи просто. Как може света да е толкова лош към добрите и толкова несправедлив към хората като цяло... Той беше едва на 17 години !!!!!!!!!!!!! Целият живот беше пред него! Толкова примеждия приживяхме! Обещавахме си, че никога няма да се разделим а сега той умря Исках само да изкажа чусвтвата си и да благодаря на всички, които ми помогнаха да запазя връзката си с него. Не искам повече мъже в живота си. Днес е погребението и ще го видя за последен път. Мразя се Ооохх ;( Само исках да споделя.....
    mili4ka moite nai-iskrenni suboleznovaniq! v otgovor na tova za6to sveta e tolkova nespravedliv moga samo da ti kaja 4e otg za tova nqma! predi po4ti 2 godini az zagubih brat si toi su6to be6e na 17 i ima6e pr. i togava kazah na neq su6toto koeto 6te ti kaja i na teb - просто света е устроен така, за жалост понякога губим най-скъпите за нас същества! но дори с болка живота продължава и колкото и да ни се иска този човек пове няма да е до нас тялом, но винаги 6те е до нас духом! и нетрябва да спираш да живее6, трябва да продължиш напред не само заради себе си, но и заради него! знам 4е думите са лесни за изри4ане не повярваи ми аз минах през същият ад в който си сега, оправяне няма, но ще трябва да се нау4иш да живееш с това дори да не иска6!
    Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
    Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!

Град
    София-град
    Искрените ми съболезнования!
    Mad

Град
    Русе
    Аз съм загубила вяра поради подобни причини!
    Искрените ми съболезнования...стегни се и света не е свършил...бори се,защото ТОЙ би искал да не се предаваш...колкото и да неможеш да продължиш!!!!
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Naistina adski sujalqvam.Gospodi 4ak se razplakah..... Moite suboleznovaniq

Град
    V.Tyrnovo
    mila mn syjelqvam!
    znam 4e ne ti pomagame mn
    Syjelqvam o6te vednyj
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

hottie
    Guest
    Искрени съболезнования. Това, което изживяваш е сигурно много трудно и едва ли нещо може да те успокои. Поплачи си без да се притесняваш. Тялото ти има нужда от това и ако имаш нужда от някого с когото да споделяш може винаги да ми пишеш. Кураж мила!

Град
    Пловдив*
    Искрени съболезнования .......нека приятеля ти почива в мир....
    Професия : PC/Auto -RLzZZzz
    Статус : Щастлив ,че живее
    Забележка:

едва ли нещо казано тук би ти помогнало..станалото - станало..няма какво да направиш..просто трябва да го преживееш.. няма да е днес или утре..не се затваряй в себе си..приятелите ти и тези,които те обичат ще бъдат до теб и това е от огромно значение..не си мисли,че си сама и живота ти вече няма смисъл..всичко се преживява..всеки ден се случват нещастия..само не се предавай..

още едно доказателство че живота е шибан
    докато едни се опитват някак да оцелеят и имат някакъв стимул за живот макар че са неизлечимо болни, други пък се трепят нарочно
    живота е несправедлив неможеш да върнеш нищо назад, нито пък моя коментар ще то момогне..опитай се да просължиш напред

Повече от фен
    ujas ... naistina moite saboleznovaniq ... mila gledai napred ne nazad, zashtoto toi bi iskal da si spomnqsh za nego kato neshto hubavo , a ne da tujish !!! ne podtiskai sulzite plachi kolkoto si iskash imash povod... Dano skoro da se savzemesh... naistina mnogo sajelqvam

mnogo me raz4uvtva moite nai-iskreni saboleznovaniq.Mnogo ti sa4uvstvam vqrma 6te go preodolee6 no se iska vreme

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    ..моите съболезнования ...
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    Nqkude tam...
    Moite saboleznovaniq...

Супер фен
    Боже, това е ужасно Моите съболезнования

Цитирай Първоначално написано от be_true
    ...
    знам, че никакви думи не помагат в момент като този...
    +1
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Мила,единственото което мога да кажа е че много съжелявам!
    Много добре разбирам какво чувстваш,защото края на октомври и аз загубих мноого добър приятел в катаствофа.Всички ми казваха,че времето лекува,но при мен не стана...Дано при теб времето излекува поне малка част от мъката ти...

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Трябва да го преживееш, ЖИВОТЪТ ПРОДЪЛЖАВА!

Моите съболезнувания,лако е изтъркано занм че няма да ти го върне,но...Каквото и да се напише тук,няма дати помогне почти съм убеден,ако ще и каквото да ти казват си мисля че това е най,най,най-лошото..Да умре човекът с който се обичате и все още обичаш...Очите ми се насълзиха,въпреки че съм момче...Единственото кеото мога да ти кажа е-дано всичко се оправи...

Guest
    Благодаря на всички за топлината. Но не мога да се съвзема така лесно. Не е никак лесно

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Миличка, няма как да стане за ден или седмица. Но с всеки изминал ден ще се намалява малко т мъката ти. дали ще изчезне напълно-едва ли, но след няколко месеца ще успееш да си пак нормелен човек, колкото и невъзможно да ти се струва сега.

Цитирай Първоначално написано от sweet_lady:
    ]moite nai-iskreni saboleznovaniq!
    znam 4e ne ti e do tova no spored men toi bi iskal da prodalji6 jivota ne kazvam da zabravi6 za nego i makata si.......prosto prodalji napred a toi 6te te pazi......
    Moite saboleznovaniq
    Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ;( ;( ;( moite s1bopleznovaniq ............
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Моите съболезнования
    Животът е несправедлив...
    >>> House Music <<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си