.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 213
    Супер фен Аватара на miShle
    Винаги съм си го мислела и никога не съм проумявала какво би било да съм в такава ситуация.... Моите най-искрени съболeзнования ... и никога не си пожелавам подобно нещо ...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Много съжалявам за теб, миличка... представям си как с чувстваш Ще ти кажа само едно:
    Не плачи, когато някой си отива.
    Не се опитвай да го върнеш със сълзи.
    Сълзите никога и никого не връщат.
    Вдигни глава и му се усмихни.

Дано го преживееш скоро, бъди силна.
    Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти

Град
    Троян :o)
    мойтe съболезнования ...

Цитирай Първоначално написано от Alabala16
    Mace......az ako po4ine moq priqtel
    shte se samoubiq...bez dori da se ZAMISLQ!
    ......Ti si silna,a ne si kato men:]
    Az sam sigorna 4e toi e vinagi do teb i ne mislq 4e toi
    bi iskal da umresh i ti..!
    Produlji jivota si...vie pak shte se sreshtnete nqkoi den

Точно сега ли намери да го кажеш.

Колко странно... Отлично знам как се чувстват всички, които изразяват съболезнованията си. Знам какво е чувството да научиш за смъртта на някой, когото не познаваш. През ума ти веднага се прокрадва мисъл 'Ах, колко жалко. Да не дава Господ.' и несъзнателно се дистанцираш от случката, защото ти се струва чужда, странна и едва ли не не можеш да си представиш да се окажеш в същото положение. Аз бях същия. Гледал съм по телевизията кадри от катастрофи, слушал съм истории за хора претърпели ПТП-та и съм стоял като зрител пред телевизора. Истински странното идва от там, че точно тази вечер, в момента е 2:18 през ноща, а всичко се случи в 21:45, претърпях сериозно ПТП със един приятел. Още не мога да възприема случилото се. Сега ми се струва, че сякаш съм гледал случката на филм и сега просто мога да го разкажа наистина добре. Тъй като сега разсъждавам върху ситуацията не мога да приема, че е било възможно случката да излезе с фатален край. Може би защото колата беше нова и системите за сигурност се задействаха или защото скоростта не беше толкова висока... наистина не знам. Но ясно осъзнавам, че може да има много големи контузии като счупени крайници, фрактури и т.н. но точно като по чудо всички участници излязоха невредими и се чувствам наистина късметлия, че сега съм в къщи, в стаята си, пред компютъра и си седя удобно в стола.

Знам че когато, или въобще ако, някой прочете какво съм написал би си помислил 'поредния, който си придава важност' или 'намерил е къде да пише, момичето разказва за трагедията си, а той пише глупости' или 'виж го тоя, преживял една катастрофа и станал философ' или някои просто могат да прочетат парвите 2-3 реда, да изпсуват на ум и да затворят страницата. Това е напълно нормално. Разбирам много добре. Вероятно и аз бих си помислил така. Истината е, че не пиша поста с цел някой да го прочете или да разкажа за приживяното. Исках просто някъде да излея душата си, независимо дали някой ще го прочете или не. Честно казано щях да напиша същото и на Word и след това вероятно щях да изтрия файла, но понеже се рових във форума и случайно попадна на тази тема, което си е истински парадокс, пък и по бързо стана да цъкна 'Отговор' от колкото да търся Word-a. Нещото, което наистина искам да кажа на всички е, че трябва да ценят живота си. Всичко е преходно докато си жив. След като умреш всичко става безсмислено и безполезно, за това се придържайте към нещата, които са истински ценни за вас и ви правят щастливи и им се радвайте възможно най-дълго, защото 'утре' не е обещано на никого. По добре съжалявайте за неща, което сте направили от колкото да съжалявате за нещо, които не сте, защото човек не е безгрешен.

На авторката искам да изкажа най-искренните си съболезнования, защото вече знам, че утре някой може да пише такава тема и за мен или аз да пиша за някой друг.

Без лоши чувства.

Guest
    И къв е ужаса ? Всеки умира !

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ужас.... Мн съжалявам. Но горе главата и напред!

Цитирай Първоначално написано от Sasho::ohsaS
    Не мисля, че това е най-удачното нещо което можеш да кажеш в такъв момент...

Към авторката:
    Моите най-искрени съболезнования! Четейки темата очите ми се насълзиха. Съжалвам за загубата ти.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Moite syboleznovania! Sega... samo gledash napred i nagore... i nqma da se predavash! A toi shte byde tvoq angel hranitel... Vqrvam che shte spazi obeshtanieto si i vinagi shte byde do teb!

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Той умря ;(((((

Цитирай Първоначално написано от {SlaDKa}{B@by}
    Преди 3 дни приятеля ми претърпя катастрофа и вчера почина Искам да искажа мъката си нямам думи просто. Как може света да е толкова лош към добрите и толкова несправедлив към хората като цяло... Той беше едва на 17 години !!!!!!!!!!!!! Целият живот беше пред него! Толкова примеждия приживяхме! Обещавахме си, че никога няма да се разделим а сега той умря Исках само да изкажа чусвтвата си и да благодаря на всички, които ми помогнаха да запазя връзката си с него. Не искам повече мъже в живота си. Днес е погребението и ще го видя за последен път. Мразя се Ооохх ;( Само исках да споделя.....

Тва найстина е много лошо ,искрени саболезнования ;(

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от Sasho::ohsaS
    е дам но всеки е близък някому и всеки е обичан от някой друг и когато този всеки умре на другия му идва и той да се гръмне. По думите ти разбирам че не си губил човек който обичаш.

Аз напоследък много често си мисля за такива неща.Да не дава Господ да се случи на никой.
    Аз съм решила,че ако се случи на някой мой близък човек,ще се самоубия.Може да звучи смешно,но така ще е по-добре,няма да чувствам страдание..
    И пак:моите най-искренни съболезнования!
    offline forever!

моите най-искренни съболезнования!
    Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...
    В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END

:s

мила мойте искренни саболезнования! Надявам се да се справиш и не се отказвай от живота каквито и трудности да срещнеш! Бори се с всички сили защото живота е коварен

Град
    Bikini Bottom
    Мойте съболезнования.

Все пак човекът виновен за катастрофата трябва да си получи заслуженото

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Да почива в мир дано не се е мъчел

Град
    Перник
    oyyy milata mnogo syjalqvam dano nqkoi den se opravish tva navqrno she ti ostavi beleg zavinagi ne se otchaivai
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Моите съболезнования.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

моите съболезнования
    Vladoka rulzzz

аууу тва наистина е много гадно ;( стана ми мъчно като го чета ;(;(;(
    ~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski

Град
    In YouR eYes...
    Мойте съболезнования
    Всяка мисъл за теб се превръща в сълза, всяка сълза ми спира дъха...

Фен
    Град
    House Music
    да , за жалост стават и такива работи , Никога несъм се замислял така дълбоко в себе си как ще се променя когато накой близък до мен почине защото това става рано или късно. Замислете се
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Повече от фен Аватара на VeSna
    Мила, Господ прибира при него само добри хора, и на него не му трябват гадове да му вгорчават живота... Ужасно е.... Моите съболезнования...

Кураж, миличка!

budi silna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си