- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той умря ;(((((
Винаги съм си го мислела и никога не съм проумявала какво би било да съм в такава ситуация.... Моите най-искрени съболeзнования ... и никога не си пожелавам подобно нещо ...![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
![]()
Много съжалявам за теб, миличка... представям си как с чувстваш
Ще ти кажа само едно:
Не плачи, когато някой си отива.
Не се опитвай да го върнеш със сълзи.
Сълзите никога и никого не връщат.
Вдигни глава и му се усмихни.
Дано го преживееш скоро, бъди силна.
Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти
мойтe съболезнования ...![]()
Първоначално написано от Alabala16
Точно сега ли намери да го кажеш.
Колко странно... Отлично знам как се чувстват всички, които изразяват съболезнованията си. Знам какво е чувството да научиш за смъртта на някой, когото не познаваш. През ума ти веднага се прокрадва мисъл 'Ах, колко жалко. Да не дава Господ.' и несъзнателно се дистанцираш от случката, защото ти се струва чужда, странна и едва ли не не можеш да си представиш да се окажеш в същото положение. Аз бях същия. Гледал съм по телевизията кадри от катастрофи, слушал съм истории за хора претърпели ПТП-та и съм стоял като зрител пред телевизора. Истински странното идва от там, че точно тази вечер, в момента е 2:18 през ноща, а всичко се случи в 21:45, претърпях сериозно ПТП със един приятел. Още не мога да възприема случилото се. Сега ми се струва, че сякаш съм гледал случката на филм и сега просто мога да го разкажа наистина добре. Тъй като сега разсъждавам върху ситуацията не мога да приема, че е било възможно случката да излезе с фатален край. Може би защото колата беше нова и системите за сигурност се задействаха или защото скоростта не беше толкова висока... наистина не знам. Но ясно осъзнавам, че може да има много големи контузии като счупени крайници, фрактури и т.н. но точно като по чудо всички участници излязоха невредими и се чувствам наистина късметлия, че сега съм в къщи, в стаята си, пред компютъра и си седя удобно в стола.
Знам че когато, или въобще ако, някой прочете какво съм написал би си помислил 'поредния, който си придава важност' или 'намерил е къде да пише, момичето разказва за трагедията си, а той пише глупости' или 'виж го тоя, преживял една катастрофа и станал философ' или някои просто могат да прочетат парвите 2-3 реда, да изпсуват на ум и да затворят страницата. Това е напълно нормално. Разбирам много добре. Вероятно и аз бих си помислил така. Истината е, че не пиша поста с цел някой да го прочете или да разкажа за приживяното. Исках просто някъде да излея душата си, независимо дали някой ще го прочете или не. Честно казано щях да напиша същото и на Word и след това вероятно щях да изтрия файла, но понеже се рових във форума и случайно попадна на тази тема, което си е истински парадокс, пък и по бързо стана да цъкна 'Отговор' от колкото да търся Word-a. Нещото, което наистина искам да кажа на всички е, че трябва да ценят живота си. Всичко е преходно докато си жив. След като умреш всичко става безсмислено и безполезно, за това се придържайте към нещата, които са истински ценни за вас и ви правят щастливи и им се радвайте възможно най-дълго, защото 'утре' не е обещано на никого. По добре съжалявайте за неща, което сте направили от колкото да съжалявате за нещо, които не сте, защото човек не е безгрешен.
На авторката искам да изкажа най-искренните си съболезнования, защото вече знам, че утре някой може да пише такава тема и за мен или аз да пиша за някой друг.
Без лоши чувства.
И къв е ужаса ? Всеки умира !
Не мисля, че това е най-удачното нещо което можеш да кажеш в такъв момент...Първоначално написано от Sasho::ohsaS
![]()
Към авторката:
Моите най-искрени съболезнования!Четейки темата очите ми се насълзиха. Съжалвам за загубата ти.
Moite syboleznovania! Sega... samo gledash napred i nagore... i nqma da se predavash! A toi shte byde tvoq angel hranitel... Vqrvam che shte spazi obeshtanieto si i vinagi shte byde do teb!
Първоначално написано от {SlaDKa}{B@by}
Тва найстина е много лошо ,искрени саболезнования ;(
е дам но всеки е близък някому и всеки е обичан от някой друг и когато този всеки умре на другия му идва и той да се гръмне. По думите ти разбирам че не си губил човек който обичаш.Първоначално написано от Sasho::ohsaS
![]()
Аз напоследък много често си мисля за такива неща.Да не дава Господ да се случи на никой.
Аз съм решила,че ако се случи на някой мой близък човек,ще се самоубия.Може да звучи смешно,но така ще е по-добре,няма да чувствам страдание..
И пак:моите най-искренни съболезнования!
offline forever!
моите най-искренни съболезнования!
![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
мила мойте искренни саболезнования! Надявам се да се справиш и не се отказвай от живота каквито и трудности да срещнеш! Бори се с всички сили защото живота е коварен![]()
![]()
Да почива в мир дано не се е мъчел![]()
oyyy milatamnogo syjalqvam dano nqkoi den se opravish
tva navqrno she ti ostavi beleg zavinagi ne se otchaivai
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Моите съболезнования.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
аууу тва наистина е много гадно ;( стана ми мъчно като го чета ;(;(;(
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Мойте съболезнования![]()
Всяка мисъл за теб се превръща в сълза, всяка сълза ми спира дъха...
да , за жалост стават и такива работи , Никога несъм се замислял така дълбоко в себе си как ще се променя когато накой близък до мен почине защото това става рано или късно. Замислете се
Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)
Мила, Господ прибира при него само добри хора, и на него не му трябват гадове да му вгорчават живота... Ужасно е.... Моите съболезнования...