Цитирай Първоначално написано от {SlaDKa}{B@by}
Преди 3 дни приятеля ми претърпя катастрофа и вчера почина Искам да искажа мъката си нямам думи просто. Как може света да е толкова лош към добрите и толкова несправедлив към хората като цяло... Той беше едва на 17 години !!!!!!!!!!!!! Целият живот беше пред него! Толкова примеждия приживяхме! Обещавахме си, че никога няма да се разделим а сега той умря Исках само да изкажа чусвтвата си и да благодаря на всички, които ми помогнаха да запазя връзката си с него. Не искам повече мъже в живота си. Днес е погребението и ще го видя за последен път. Мразя се Ооохх ;( Само исках да споделя.....
mili4ka moite nai-iskrenni suboleznovaniq! v otgovor na tova za6to sveta e tolkova nespravedliv moga samo da ti kaja 4e otg za tova nqma! predi po4ti 2 godini az zagubih brat si toi su6to be6e na 17 i ima6e pr. i togava kazah na neq su6toto koeto 6te ti kaja i na teb - просто света е устроен така, за жалост понякога губим най-скъпите за нас същества! но дори с болка живота продължава и колкото и да ни се иска този човек пове няма да е до нас тялом, но винаги 6те е до нас духом! и нетрябва да спираш да живее6, трябва да продължиш напред не само заради себе си, но и заради него! знам 4е думите са лесни за изри4ане не повярваи ми аз минах през същият ад в който си сега, оправяне няма, но ще трябва да се нау4иш да живееш с това дори да не иска6!