- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той умря ;(((((
Ако казаното е истина, те съветвам да помолиш някой модератор да изтрие темата, защото в такъв момент е неадекватно да пишеш по сладникави тийн форуми. Моите съболезнования. Ако темата е лъжа - пак те съветвам да помолиш да я изтрият, защото това въобще не е за тук.
И в двата случая такaва тема няма място до "не знам как да се целувам"...
mili4ka moite nai-iskrenni suboleznovaniq! v otgovor na tova za6to sveta e tolkova nespravedliv moga samo da ti kaja 4e otg za tova nqma! predi po4ti 2 godini az zagubih brat si toi su6to be6e na 17 i ima6e pr. i togava kazah na neq su6toto koeto 6te ti kaja i na teb - просто света е устроен така, за жалост понякога губим най-скъпите за нас същества! но дори с болка живота продължава и колкото и да ни се иска този човек пове няма да е до нас тялом, но винаги 6те е до нас духом! и нетрябва да спираш да живее6, трябва да продължиш напред не само заради себе си, но и заради него! знам 4е думите са лесни за изри4ане не повярваи ми аз минах през същият ад в който си сега, оправяне няма, но ще трябва да се нау4иш да живееш с това дори да не иска6!Първоначално написано от {SlaDKa}{B@by}
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!
Аз съм загубила вяра поради подобни причини!
Искрените ми съболезнования...стегни се и света не е свършил...бори се,защото ТОЙ би искал да не се предаваш...колкото и да неможеш да продължиш!!!!![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
mila mn syjelqvam!
znam 4e ne ti pomagame mn
Syjelqvam o6te vednyj![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Искрени съболезнования. Това, което изживяваш е сигурно много трудно и едва ли нещо може да те успокои. Поплачи си без да се притесняваш. Тялото ти има нужда от това и ако имаш нужда от някого с когото да споделяш може винаги да ми пишеш. Кураж мила!
едва ли нещо казано тук би ти помогнало..станалото - станало..няма какво да направиш..просто трябва да го преживееш.. няма да е днес или утре..не се затваряй в себе си..приятелите ти и тези,които те обичат ще бъдат до теб и това е от огромно значение..не си мисли,че си сама и живота ти вече няма смисъл..всичко се преживява..всеки ден се случват нещастия..само не се предавай..
още едно доказателство че живота е шибан
докато едни се опитват някак да оцелеят и имат някакъв стимул за живот макар че са неизлечимо болни, други пък се трепят нарочно
живота е несправедлив неможеш да върнеш нищо назад, нито пък моя коментар ще то момогне..опитай се да просължиш напред
ujas ... naistina moite saboleznovaniq ... mila gledai napred ne nazad, zashtoto toi bi iskal da si spomnqsh za nego kato neshto hubavo , a ne da tujish !!! ne podtiskai sulzite plachi kolkoto si iskash imash povod... Dano skoro da se savzemesh... naistina mnogo sajelqvam
![]()
![]()
![]()
mnogo me raz4uvtva moite nai-iskreni saboleznovaniq.Mnogo ti sa4uvstvam vqrma 6te go preodolee6 no se iska vreme
..моите съболезнования ...
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Moite saboleznovaniq...![]()
![]()
Боже, това е ужасноМоите съболезнования
+1Първоначално написано от be_true
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Мила,единственото което мога да кажа е че много съжелявам!![]()
Много добре разбирам какво чувстваш,защото края на октомври и аз загубих мноого добър приятел в катаствофа.Всички ми казваха,че времето лекува,но при мен не стана...Дано при теб времето излекува поне малка част от мъката ти...
Моите съболезнувания,лако е изтъркано занм че няма да ти го върне,но...Каквото и да се напише тук,няма дати помогне почти съм убеден,ако ще и каквото да ти казват си мисля че това е най,най,най-лошото..Да умре човекът с който се обичате и все още обичаш...Очите ми се насълзиха,въпреки че съм момче...Единственото кеото мога да ти кажа е-дано всичко се оправи...
Благодаря на всички за топлината. Но не мога да се съвзема така лесно.Не е никак лесно
![]()
Миличка, няма как да стане за ден или седмица. Но с всеки изминал ден ще се намалява малко т мъката ти. дали ще изчезне напълно-едва ли, но след няколко месеца ще успееш да си пак нормелен човек, колкото и невъзможно да ти се струва сега.![]()
Moite saboleznovaniqПървоначално написано от sweet_lady:
![]()
![]()
![]()
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
;( ;( ;(![]()
![]()
moite s1bopleznovaniq ............
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Моите съболезнования
Животът е несправедлив...
>>> House Music <<<