.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

ади стига ве4е с тея

abe qqqqqqqqq
    si4ki paravat zabelejki koi kak pisal i kakvi prepinatelni znaci slagal q si gledaite svoq pravopis 1vo i ne se zanimaaite s 4ujdiq

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

аз съм си на мнение, че няма да е зле да си пишем всички на кирилица, тука има подрастващи дечковци дето това гледат.. ако искаш дай направо да товарим корабите и да ги изнасяме за новия свят?

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от lwsu
    аз съм си на мнение, че няма да е зле да си пишем всички на кирилица, тука има подрастващи дечковци дето това гледат.. ако искаш дай направо да товарим корабите и да ги изнасяме за новия свят?
    евала ( ето на кирилица е )

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от sladur4eto12
    Цитирай Първоначално написано от lwsu
    евала ( ето на кирилица е )
    само така \/

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ами аз си гледам своя правопис, защото има хора, които ми четат мненията, и не искам да им вадя очите - все пак всички сме равни тук, а и отчасти сме заедно, за да помагаме и да си помагаме, даже бих се осмелила да нарека работата ни "екип". Хайде, препинателните знаци не са чак толкова задължителни да речем, не всеки може да пише чак толкова грамотно, а някои даже може би не са изучили всички правила, стига обаче да е разбираемо какво пише. Ако е някое километрично изречение без нито една запетайка, как ще схванеш за какво става дума? А и не знам откога във бг форумите се толерира чак до такава степен писането на латиница, аз бях с впечатлението, че се изисква кирилица. Аман вече от неврози... А и предполагам, че всичко се започва от мен, но няма да съжалявам, че както аз се съобразявам с другите да не си вадят очите, така и бих искала малко разбиране и от тях. Ако не - хубаво, не съм тръгнала да променям света по мой интерес, а и не смятам.
    Просто искам да изкажа мнение как би трябвало един по-спретнат форум, за какъвто се води този, да изглежда...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен
    Аз съм за свобода и избор на начина на писане стига да се пише на български език. Не сме в комунизма че да ни бъдат диктувани работи от такова естество.

Пък и за правописните грешки. Тука става въпрос за клавиатура и всеки може да обърка някое копче, може да се разсея и сгреши. Така че тука е простено.

Аз лично рядко чета мнения на латинеца, освен ако темата не ми е супер интересна и не съм се зачела. Иначе просто ги подминавам, същото се отнася и за тези, които са написани на кирилица но са с лош правопис, изядени букви и тн. И прекалено дългите романи също не ги чета.

Ха познайте кой ме принуди да пиша на кирилица ! ВеЧе и аз съм на мнение ,че е по-добре да се пише на кирилица ... повечето пишат на латиница , защото е по-лесно и мислят , че поне тук никой няма да критикува правописа им .И аз до преди един час бях от тези , но нали се сещате кой ме принуди да пиша на кирилица, с препинателни знаци и главни букви ! Ама така вече и според мен е по-добре , както казва кака МооnLight_Shadow да не се кьоравим или нещо от сорта беше !

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Ами аз си гледам своя правопис, защото има хора, които ми четат мненията, и не искам да им вадя очите - все пак всички сме равни тук, а и отчасти сме заедно, за да помагаме и да си помагаме, даже бих се осмелила да нарека работата ни "екип". Хайде, препинателните знаци не са чак толкова задължителни да речем, не всеки може да пише чак толкова грамотно, а някои даже може би не са изучили всички правила, стига обаче да е разбираемо какво пише. Ако е някое километрично изречение без нито една запетайка, как ще схванеш за какво става дума? А и не знам откога във бг форумите се толерира чак до такава степен писането на латиница, аз бях с впечатлението, че се изисква кирилица. Аман вече от неврози... А и предполагам, че всичко се започва от мен, но няма да съжалявам, че както аз се съобразявам с другите да не си вадят очите, така и бих искала малко разбиране и от тях. Ако не - хубаво, не съм тръгнала да променям света по мой интерес, а и не смятам.
    Просто искам да изкажа мнение как би трябвало един по-спретнат форум, за какъвто се води този, да изглежда...
    Много добре казано!Напълно съм съгласна с теб.
    offline forever!

Град
    Синя София!
    До авторката: ТИ СИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЪПА!!!
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    men mi e po hyy da pisha na latinica shot po burzo staa! ma ko nastoqvate da pishem na BG np!she pishem!
    без ПОДПИС ... xD

Щом ми се налага вместо "правят" да прочета "paravat" в един БГ форум е съвсем нормално да се направи тая забележка, защото ако останем и без нея, ще се получи страхотен хаос. Всеки един от нас има правото да си изкаже мнението..

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от tigity
    men mi e po hyy da pisha na latinica shot po burzo staa! ma ko nastoqvate da pishem na BG np!she pishem!
    Ура!
    А под "ние" какво разбираш, защото като гледам не си включила кирилизатора (а моля ви се, забележете, че на сайта има кирилизатор, така че на бг може да се пише, дори да нямате на компютъра \/ ).
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Явно се чувстваш пряко засегната... и с право.

С темата дотук.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си