Into the great wide open... Under the sky so blue...
Ами аз си гледам своя правопис, защото има хора, които ми четат мненията, и не искам да им вадя очите - все пак всички сме равни тук, а и отчасти сме заедно, за да помагаме и да си помагаме, даже бих се осмелила да нарека работата ни "екип". Хайде, препинателните знаци не са чак толкова задължителни да речем, не всеки може да пише чак толкова грамотно, а някои даже може би не са изучили всички правила, стига обаче да е разбираемо какво пише. Ако е някое километрично изречение без нито една запетайка, как ще схванеш за какво става дума? А и не знам откога във бг форумите се толерира чак до такава степен писането на латиница, аз бях с впечатлението, че се изисква кирилица. Аман вече от неврози... А и предполагам, че всичко се започва от мен, но няма да съжалявам, че както аз се съобразявам с другите да не си вадят очите, така и бих искала малко разбиране и от тях. Ако не - хубаво, не съм тръгнала да променям света по мой интерес, а и не смятам.
Просто искам да изкажа мнение как би трябвало един по-спретнат форум, за какъвто се води този, да изглежда...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"