- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя, а го обичам..
Еми значи аз сън на 14 години и харесвам едно момче, той е на 19. Студент е и е много далече от мен, нямам никаква възможност да го виждам. Много рядко си идва в града.. А го обичам толкова много.. Положението става по-сложно и защото.. разбрах че е звънкал на едно моя приятелка, а и с една позната нещо се имат често и се обаждал.. На мен почти не ми звъни.. само на чат сме и то много рядко си чатим.. Казвал ми е че ме харесва и аз го усещам, но може и да не е искрен с мен.. А аз толкова го обичам.. По принцип бързо се влюбвам и бързо ми минава, но не знам.. Много го харесвам момчето, но май чувствата не са много взаимни.. Какво да се прави.. Ако можете да дадете някакъв съвет моля!
еми ако съм аз ще кажа кфот чуствам![]()
вземи си някой, който е долу-горе колкото тебеще ти е по-лесно :P
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
По принцип и разликата в годините до някъде обърква нещата.![]()
Reality is wrong. Dreams are for real
винаги ги объркват ...Първоначално написано от SweetDead
Има 100 такива и подобни теми,сподели му чувствата ти!Колко му е щом вече ти е казал ,че те харесва нема проблеми!!Тва вече не е смешно ами трагично,исмилесна е търсачка.Да не работи е и след час ша се намери пак такава бесмислена тема!
Нищо не можеш да направиш, ебаси.. След като не иска да ти звъни тва е положението..
Животът е адът описан в Библията!
sweetlove съжалявам, че ти се бъркам в темата, но не мога да се сдържа... Какви подяволите са тия дришльовци на 18-19+ години който въртят главите на момичета под 15 години дори?!?! Хора осъзнайте се малко?! Трябва ли да давам най-баналния пример че това най-малкото е незаконно?! Как може едно момиченце на 12-13-14 години да се изгради като нормална личност като някакви ИДИОТИ/ПЕДОФИЛИ/НЕЩАСТНИЦИ/ЛЕКЕТА я ебат (наистина сори за израза..) по градинките и я правят сама да си говори?!?! Не ми е ясно как за цяло едно общество (поколение) това е нещо нормално, нещо в което сякаш няма нищо нередно!? Лично мое мнение е, че такива теми трябва да се заключват/трият, а не да се подстрекават с мнения като "Колко му е щом вече ти е казал ,че те харесва нема проблеми!!".. Как НЯМА ПРОБЛЕМИ БЕ?!! Не знам на колко години си, но малко е трябвало да се осъзнаеш в живота за да си кажеш "А бе всъщност има проблем.. какво съм тръгнал да пиша и аз..".. И въпреки всичко май си пиша напразно нали?
Can love be forgotten?