.

Виж резултатите на анкетата: Ще ви липсва ли класът след 7ми клас?

Гласували
48. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

25 52,08%
  • Да

23 47,92%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Тежко ми е...

С времето осъзнавам,4е класът ми ще ми липсва страшно много(7 клас съм) ...Ние се знаем още от 1ви клас и сме много близки...Освен това, нямаме никакви претиснения,когато изпитват някой,защото сме си наши хора
    А при вас как е? ...

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    По-голямата част ми липсва и сега,но повечето бяха бахти отвратите..Направо не искам и да знам за тях ..

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Оул, доста болезнена тема.Аз вече преминах през този етап от живота си, съпътстван с реки от сълзи, милиони прегръдки и целувки за сбогом.Уж си обещавахме, че каквото и да става няма да губим връзка, но всеки тръгна по свой път, разпръснахме се и едва ли някога ще се съберем отново целия клас на едно място.

Такъв е живота, колкото и да ни е тежко, трябва да приемем факта, че някои неща просто трябва да се случаят, независимо о това дали сме съгласни или не.Знам, че е изключително трудна тази раздяла и все пак, моят съвет е да не мислиш още от сега за нея, а да се постараеш да прекараш най-страхтоните мигове с хората, с които ще делиш една класна стая още 4-5 месеца.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Ах аз като бях седми клас много плаках за класа ми.По точно за момчетата,защото знаех че с момичетата ще се виждаме и така е.Виждаме се с тях,но с момчетата не,а бяха свестни е поне повечето Много си ги обичкам сички

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi...sega sam 9 klas i opredeleno ne mi lipsvat...samo s edno momi4e poddarjam vrazka do sega taka 4e ostanalite i4 mi ne e

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Ми... когато бях 7ми клас наистина ми беше много тъжно и гадно, че ще се разделяме.. беше ми тъжно не само за класа, но и за даскалото.. Ако беше до 12ти клас щях да си остана в него(което щеше може би да е грешка, защото сега уча в много по-добро училище, но аз съм човек, който не обича промените..), но е само до 8ми и така ... класа се разделихме.. беше гадно, но .. после минава... факт е, че новият ми клас не е по-готин, но от старият клас поддържам връзка с някои хора.. да, нищо не е както преди, но ако знаеш само за напред колко подобни промени ще претърпиш..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    ami i na nas ni predstoi razdqla ii neznam kak 6te se u4stvam poneje s pove4eto momi4eto postoqnno se dra4im ii karame i golqma kakafoniq mom4etata sa pulni uligofreni ama se pak tfa si e moq klas mn qsno 4e 6te mi e tyjno

Град
    in your sweet dreams
    от 23-ма човека 20 много ще ми липсват [аз съм 6 клас]
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Аз пък като бях 7ми клас никой не тъжеше че се разделяме.. Всъщност и Сбогом не си казахме.Всеки тръгна на някъде и така и не се видяхме повече.Година след това се виждахме с 2-3 приятелки,сега вече 3 години по-късно нито се чуваме,нито виждаме.Евентуално се засичаме веднъж годишно по спирките в квартала..Като цяло това с раздялата си зависи от отношенията ви в класа.. ако сте по-сплутени ще е по-трудно.. но се преживява
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Радвам се, че се разделих с класа си. Поддържам връзка ВСЕКИ ДЕН само с един пичага от там, а това значи - чатене и гсм разговори понеже си говорим безплатно. А всички останали боклуци не искам да ги виждам повече.

да..
    щото си бяха няк'ви супер яки всичките

е па хич не ми е мъчно за тях, с изключение на 4-5 души

Град
    EastPerih (Исперих)
    аве моя клас беше супер тъп и не ща да ги виждам повече.бахти глупаците

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами аз бях 7ми клас преди 2 години и въпреки че не бяхме много задружен клас всички много ми липсваха...Тоест липсваха ми определи хора от класа,а и не само...липсваха ми учителите,приятелите от другите класове,а и сградата даже!И сега колкото и да си харесвам уилището никога то няма да бъде моето училище,така както беше онова!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Не, никак. Един от факторите, които ме амбицираха по време на подготовката за изпитите след седми клас беше, че има голяма възможност да се оттърва от тях. Бяха (с изключение на един) тъпи селяндури, които говореха на каруцарски език. На това отгоре завиждаха и супер много ме обиждаха само защото изкарвах хубави оценки. Харесвам си сегашния клас повече и след 12 клас усещам, че ще плача за някои от тях ... Тука се надигнаха въпроси са сградата, учителите и т.н. Всичките ми учители в старото училище бяха някакви мегапропаднали хора ... ама ужас ... то аз ги поправям ... Липсваше ми само учителката по мат, защото доскоро имах една лелка-кюфте, която не знаеше как се предава мат ... абе както и да е. Бях много радостна като постъпих в Русе. На сегашното ми даскало сградата е страхотна ... не е порутена барака като онова на село
    Memento moriendum esse!

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Оул, доста болезнена тема.Аз вече преминах през този етап от живота си, съпътстван с реки от сълзи, милиони прегръдки и целувки за сбогом.Уж си обещавахме, че каквото и да става няма да губим връзка, но всеки тръгна по свой път, разпръснахме се и едва ли някога ще се съберем отново целия клас на едно място.

Такъв е живота, колкото и да ни е тежко, трябва да приемем факта, че някои неща просто трябва да се случаят, независимо о това дали сме съгласни или не.Знам, че е изключително трудна тази раздяла и все пак, моят съвет е да не мислиш още от сега за нея, а да се постараеш да прекараш най-страхтоните мигове с хората, с които ще делиш една класна стая още 4-5 месеца.
    Споко Цвети.........живота е пред вас..........
    Майка ми дето е на 46 години класът и се срещнаха преди 2 месеца и почти сички бяха там.....

™°• °•™Любовта е най-висшата степен на омразата™°• °•™

®®® • °•™ In God we trust! • °•™

Град
    Русе
    да на мен ми липсва все още
    нищо че тогава си мислех че имам гаден клас (новия е още по-отвратителен)
    а и истинските приятели се намират когато си дете, защото в тази възраст не се интересуваш от дреболии (той е богат/беден, той е умен/глупав, той е грозен/красив и такива...)
    и за това истинските приятели са тези които ги имаш от малък, а не тези които ги имаш като teenager (не казвам че няма да си намериш истински приятел, но... по трудно)
    поне при мен е така
    например сега имаХ един фр, закогото си мислех че наистина мога да му имам доверие, а какво стана ... пълен глупак (прецака ме така както никой друг) и вече не го познавам
    I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller

Град
    София най-голямото село в БГ
    ne mi lipsva..

Ami az v momenta sum 11 klas no su6to kato teb se pritesnqvah za tova dali nqma da mi lipsvat horata ot stariq mi klas. No s vsqka izminala godina se usetih 4e po4vam da im zabravqm daje imenata... Ama kakvo da se pravi ima prekaleno mnogo ne6ta koito 6te ti se slu4at sled sedmi klas 4e nqma da ima6 vreme da tuguva6

boge ne mi lipsva ni6to ot staroto u4ili6te a misleh 4e mn 6te mi e mu4no za vsi4ko i vsi4ki no ne be6e taka! sega imam po qk klas i qk vipusk ii s lubimite mi hora ot minaloto u4il6te se vidqh dnes i prekarahme edin piqnski nepulnocenen den obi4am gi teq hora
    Testis unus,testis nullus...

много ми липсва бившия ми клас обаче си поддържам връзка с някои хора =)))))))

Когато бях 7-ми клас не обръщах внимание на това, че ще се разделим, че няма да се видим повече.. имаше и гадни хора, имаше и пичове, но това бяха хората, с които прекарах 7 години. На 15 юни, когато свършихме даскало.. осъзнах колко много ми липсват всички.. дори и простотиите на някои от тях. После влязах в нов клас.. така и не го харесах, има и готини хора, но като цяло не ми се ходи въобще при тях. Вече 3 години съм в новия клас, но все още ми липсва бившия. Поддържам контакти с някои от тях, но не с всички. Би ми се искало поне още веднъж да се съберем...

И ние с моя стра калс бяхме заедно от 1ви клас.Когато се разделихме,ни беше доста мъчно.Но няма накъде.Влизането в гимназия ти дава вузможност да се срещнеш с нови хора.А с тези от предния ти клас може да се виждате в извънучебно време и да поддържате връзка.Така ще разбереш скои си е заслужавало да сте приятели и кои държат на теб по желанието има да се събирате.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    ДА,липсват ми...има някоколко индивида,който не ми липсват Но като цяло класът ми липсва...Новия не ми допада повече от стария
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

ДА,липсват ми...има някоколко индивида,който не ми липсват Но като цяло класът ми липсва...Новия не ми допада повече от стария
    \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си