- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тежко ми е...
Когато бях 7 клас,направо незнаех как ще се разделя с тях.Сега поддържам връзка с 5-6 човека,но другите не искам и да ги знам.Сега съм в мн по-готин клас и всички сме си фр![]()
Много ще ми липсва. Догодина ще съм седми клас. Всички в класа сме на по 23 години и са ни оставяли да повтаряме 10 пъти. Вече 17 години сме заедно и ще е мн. тежко да се пръснем в други класове. Всички мислим да повтаряме пак.
Никак не ми липсва! Би било кошмар да се върна при тях!![]()
Значи от класът ми до 7 клас дори не ги и помня....само с 2ма приятели поддържам връзка и то защото единия живее точно с/у нас, а с другия ни приеха после в една гимназия и бяхме 12 години един класКласът ми от гимназията също не ми липсва защото отново със 4-5 свестни човека си поддържам връзка останалите хич и не искам да ги виждам и ми е супер
![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Ми и аз плаках много за класа ми, много си го обичах...Мислех, че е идеалният... всички си казвахме, че ще се събираме
Че ще си останем все така задружни, но какво стана?
Почна 8-ми клас, всеки забрави за "старите" съученици и даже сега имам чувството, че всички ме мразят, с някой изключения, де
Е, добре съм сега, в елитно училище съм... все пак трябва да се справяме с трудностите, защото всяко зло за добро, нали знаеш
![]()
е нямам как да ми липсва просто като от преди мн години се разделихме , н онаистина ми е жално за випуска ни от 12-ти .... от 8 до 12 клас човек съзрява малко или мн тези хора стават част от него ако наистина са колектив ,,,
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Може би някои правят сълзливи раздели,но не и аз.
Forever Federer!
шом си силен брат успехПървоначално написано от Rai Uno
но наи мн плакаха на моето изпращане 8-ми клас , железни пичове и пички но ,,, какво да се прави те повече се имаха с нас отколкото ние помежду си
![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Не, няма да ми липсва.![]()
samo 5-ma 6-ma
drugo si4ko e ....![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Ем само за 2-3, но като цяло няма да ми липсват.Тази година ми е важно само да си изкарам успешно изпитите.![]()
Направо не ми напомняйте![]()
![]()
В 4ти клас се съсипах от плач , а кой знае сега.....Но все пак не е краят на света....Но аз и без това съм много чувствителна и тва ще ми дойде в много....Обичам класа си адски много и държа на всики.....Ще ми липсват , но трябва да продължавам напред....Всеки ден плача при мисълта , че се разделяме , но съм си такава....Ето вижте какво клипче направих и кажете дали ви харесва
![]()
http://www.vbox7.com/play:5349b610
Няма да ми липсват особено много,надявам се на по-добър клас.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Ами...в нашия клас сме егоисти(повече от половината). Това ми е болна тема.Винаги съм искала да си бъдем близки,но така и не се случи...7 години сме заедно,но няма ефект! В училище всички казват,че сме най-добрия клас и то не за друго ами щото имаме най-много отличници.Хубаво....и кфо като имаме отличници? Всеки си гледа за него си ,на изпитванията всеки мълчи прайм се на убити лисици и какво ли още не. Най-лошите черти на човешкия характер са в нашия клас,може да си мислите,че преувеличавам но си е така ;( двулични сме,лицемерни,лъжем...разде ени сме на групи,лигли,фукли... Омръзнало ми е чесно казано! Надявам се в училището,което ще отида да срещна по-добър клас!!
poznato mi e i za bqx taka. radvai se na poslednite vi migove zaedno i si izpla4i mъkata
nqma kakvo dа napravi6 i kakto kazva edna sau4eni4ka:
ТАКЪВ Е ЖИВОТА!