.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Когато правихме секс имаше кръв, а не съм неразположена

значи днеска като правихме секс с приятеля ми спряхме,защото имаше нещо необичайно и видяхме кръв по презарватива.. обаче не ми е дошло и страшно много се притеснихме.. според мен може няк'ва раничка да имам и да сме я разчоплили .. де да знам побърквам се.. вие какво мислите,че може да е ??

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

По - добре иди на гинеколог, може да е много опасно. И бтв, внимавайте с гинеколозите, по - добре ходете поне при два, защото аз преди време отидох при една, която ми каза, че ми няма нищо, после се наложи да ми праят операция... смятайте за какво става въпрос.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    И аз щях да ти кажа същото ,което ти предполагаш Няма какво да е освен раничка

За най-сигурно мини през гениколога.Може да е раничка,а може ид а е нещо,за което дори не предполагаш.

Град
    до твоята звезда :)
    гинеколог !! и не ти го казвам, защото най-вероятно ти има нещо .. точно обратното .. сиг. не е сериозно .. но отидеш ли .. знам, че ще ти олекне и ще се успокоиш .. Отиди заради себе си .. да не мислиш за това постоянно ..

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от bRigHt [!
    m00rnInGstaR]гинеколог !! и не ти го казвам, защото най-вероятно ти има нещо .. точно обратното .. сиг. не е сериозно .. но отидеш ли .. знам, че ще ти олекне и ще се успокоиш .. Отиди заради себе си .. да не мислиш за това постоянно ..
    +1
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

отиди на лекар както ти предложиха .... може пък и някакво разкъсване на химена да се е получило ... все пак той не е разкъсан напълно освен ако не си раждала .... раничка едва ли ... нз

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от miss california
    Цитирай Първоначално написано от bRigHt [!
    m00rnInGstaR]гинеколог !! и не ти го казвам, защото най-вероятно ти има нещо .. точно обратното .. сиг. не е сериозно .. но отидеш ли .. знам, че ще ти олекне и ще се успокоиш .. Отиди заради себе си .. да не мислиш за това постоянно ..
    +1
    +2
    I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

+3

другата възможност е да водиш сексуален живот от скоро.. чувал съм случаи когато момичето е била девствена и е правила секс, всичко окай малко е боляло имало е малко кръв и тн.. скоро след това обаче при полов акт пак кърви.. не знам на какво се е дължало.. може би нещо "остатъчно".. което едва ли ще те успокои.. иди на лекар
    Do you speak Salsa? .......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си