- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Когато правихме секс имаше кръв, а не съм неразположена
значи днеска като правихме секс с приятеля ми спряхме,защото имаше нещо необичайно и видяхме кръв по презарватива.. обаче не ми е дошло и страшно много се притеснихме.. според мен може няк'ва раничка да имам и да сме я разчоплили .. де да знам побърквам се.. вие какво мислите,че може да е ??
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
По - добре иди на гинеколог, може да е много опасно. И бтв, внимавайте с гинеколозите, по - добре ходете поне при два, защото аз преди време отидох при една, която ми каза, че ми няма нищо, после се наложи да ми праят операция... смятайте за какво става въпрос.
И аз щях да ти кажа същото ,което ти предполагашНяма какво да е освен раничка
![]()
За най-сигурно мини през гениколога.Може да е раничка,а може ид а е нещо,за което дори не предполагаш.
гинеколог !! и не ти го казвам, защото най-вероятно ти има нещо .. точно обратното .. сиг. не е сериозно .. но отидеш ли .. знам, че ще ти олекне и ще се успокоиш .. Отиди заради себе си .. да не мислиш за това постоянно ..
+1Първоначално написано от bRigHt [!
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
отиди на лекар както ти предложиха .... може пък и някакво разкъсване на химена да се е получило ... все пак той не е разкъсан напълно освен ако не си раждала .... раничка едва ли ... нз![]()
+2Първоначално написано от miss california
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
+3
другата възможност е да водиш сексуален живот от скоро.. чувал съм случаи когато момичето е била девствена и е правила секс, всичко окай малко е боляло имало е малко кръв и тн.. скоро след това обаче при полов акт пак кърви.. не знам на какво се е дължало.. може би нещо "остатъчно".. което едва ли ще те успокои.. иди на лекар
Do you speak Salsa? .......