- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- за почитателите на h2o :)
riiki is the bestПървоначално написано от SuNsEt
Ами и аз гледам Наруто когато го хвана. Най-много ми харесва ГаараИ H2O гледам.Не го следя,ами пак когато го хвана. Най-много ми харесва Ема, а от момчетата... може би Луис.
![]()
Аз пък вече не го следя. Яя казвайте кога го дават?Първоначално написано от Angel^^Girl
Ooooo H2O the best.Nai-mnogo me kefi Rikki .....s gadjeto i Zein sa mnogo sladki zaedno.Rikki N1
A puk tva Narutoo ne go traq.Nekvi kitai4eta se biqt ( te ne sa kitai4eta de
) A puk v na6iqt klas sa ni opredelili vs koi sme ot NARUTO i mene me opredeliha na Sakura
I sega tq dobra li e lo6a li e?
![]()
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
еи да знаете случайно дали ше има 3ти сезон, щото аз изгледах 2-рия и останах с впечатлението че е последен![]()
![]()
А иначе Рики е мн сладка ма нз най ме кефи Клео, може би щото по характер си приличаме, а и са страхотни с Луис
=D>
[/b]
Ще има, снимките би трябвало да започнат Август тая година, защото Клеър участва в друг филм. 2009 година ще пуснат сезона, доколкото разбрах. Колко е далече само...Първоначално написано от eli7o_
![]()
Mi kogato go hvana go gledam priqtno film4e za raspuskane pred tv-to stava
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
уиииии аз си мислех че съм нещо сбъркана оО а сега като гледам колко много хора му се радватхипер як е....а и Рики и Зеин са многооо сладки
![]()
Кръщелницата ми знае всички реплики на изустИначе не е нищо особено сериала...
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Ами харесва ми, но не го следя..понякога ми е интересно, друг път - не..На моменти съм..![]()
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..