- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да махна смучка
am neznam 6to tyka puskam temata ama mi e mn vajno i burzam.. nqkoi ako moje da mi kaje nqkav na4in , kak da razkaram ena smu4ka , ili pone da izblednee malko.. 6tot e ujasno tumna.. napravo 4erna.. ve4e si imam problemi s na6te,i iskam da q mahna vuzmojno nai-burzo.. molq vi sa pomognete po nqkav na4in.. bqha mi kazali 4e s srebro se mahalo.. ama az nqam ideq.. pLs pomohnete ..
т.7
krem4et0
daa mn mersi za pomo6ta.. aide pls pi6ete
kat si momi4e nqma6 li grim4eta alabala...zamaji q s malko fon dio ten i gotovo xD
ами то има подобна тема ... може с лъжица да я търкаш и тя ще се поразточи и избледнее![]()
ami momi4e sam.. ama nqam takiva grimove ai ne6ta da q zamazvam samo.. iskam da q mahna gore-dolo tui 4e grimovete ne pomqgat.. a tva za lujicata .. trqa da e jelqzo ili trqa sas srebro .. 6ot ako e srebro moje i s gerdan ili ne6ty takova nali.. :S:S
сребърна лъжица мноо филми...просто разтривай мястото с нещо гладко....затва казват лъжица иначе може и с пръст ама ефекта е по малък
като разтриваш отока спада![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
1.чувал съм, че като я търкаш със златен пръстен минавала.. ма не знам колко е вярно - според мен е измищльотина..
2.фон дю тен
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
aha zna4i celta e da e glatko .. oks... sq sam zela ena 4aena lujica i turkam.. ko me vidat na6te 6te sa mn 6tastlivi :d .. 6ot smu4kata e ujasna.. se eno nqkoi me e prebil mn zdravo.. i kolko vreme gore dolo 6te stoi nqkoi ima li ideq ?
dr pyt ne mu davai taka da te nasmukva ...
nqmam si i na predstava kolko vreme .ama kakvo dobro deti si , iskash da zaravash mama i tate:P
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
xex.
Първоначално написано от RoN4i-b0nb0n4i
3 МЕСЕЦА ????
Стига бе и мен жестоко са ме яли ама в наааай - лошия случай месец оО
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
баси работата на мен за около 3/4 дни ми минават![]()
:P :P
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
3 mesecaa ? malee smqtai tozi deto q e napraviL kolko e bil gladenПървоначално написано от RoN4i-b0nb0n4i
![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
нищо от тези бабини деветини не помага...казвам го от личен опит никви пръстени никво сребро никви лъжици...или я мажеш с фон дьо тен или тя сама си минава.....![]()
едно предишно гадже ме подреди така именно защото му казах че на другия ден съм на работа и ще се виждат...луда му работа..тогава какво ли не пробвах и не стана...фон дьо тен нямах и си хоих така на работа...
добре че шефа беше печен и само ми се смя
![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
пазарете се" Не на видими места, мило!" и му се надупваш
![]()
абе точно когато се пазариш той решава че ще ти направи напукПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
точно това стана в моя случай
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
не позволяваи да ти правят и няма да имаш бре![]()
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
+1Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Първоначално написано от rubi
abe tiq smuchki ne sym im chak tolkoz golqm fen , ponqkoga mii zabavno , obache i nie na "nevidimi mesta"![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
3 месеца???ЛАЛ.На мен ми се аха на същия ден.
![]()
aх тия смучки хахаха и аз на приятеля ми редовно оставям на врата..![]()
![]()
![]()
незнам с какво можеш да я махнеш
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
mm super .. sig sam 4e nqa se mahne burzo 6ot naistina e adski zle.. a utre imam sre6ta s gajeto.. a smu4kata ne ot nego.. i nz kvo 6te praq ... am mersi se pak i ako nqkoi se seti ne6ty da kazva.. :s
Със златно синджирче или не6то златно и почваш да таркаш пбратно на часовниковата стрелка![]()
Ooo mrazq smuchki.Prosto v momenta,kogato priqtelq mi zapochne da me osmukva taka uporito me iznervq...Lqtoto mi beshe napravil smuchka na ednata gyrda i okolo 5 dena ne mojeh da hodq na plaj...nqkak si ne vyrveshe tam da se iztypancha sys smuchka na gyrdata...
Za avtorkata-Fon dio tena pomaga vinagi,taka che sloji pyrvo malko krem,sled tova malko fon dio ten i nqma nachin da se vijda tolkova mnogo.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
споко бе, кажи на гаджето, че ше му духаш докато ти свърши в устата, и нема да има проблеми със смучката![]()
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein