.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: за дупе :P

за дупе :P

искам съветче как да си стегна дупето с някакви упражнения в къщи, не съм с наднормено тегло в смисъл че съм си абсолютно нормална просто искам малко да го стегна тва дупе ше съм много благодарна ако ми дадете съветчета
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    Миличка,виж темата секси тренировка за жени има доста добри предложения,както и в shapefit.com където има дори видео Butt exercises са написани Успех
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Ми може да павиш коремни преси{чувала съм че не стягат само корема,а и дупенцету} Иначе незнам!!! Аз си търся диетка,ама такава в която да не се ограничавам толкова много{защото майка ми не трябва да разбира че съм на диета,че ще ми откъсне шишарката!!!}

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от sexy_eJlz
    Ми може да павиш коремни преси{чувала съм че не стягат само корема,а и дупенцету
    По-добре преси за ГЪЗА. Боже КОРЕМНИ преси, то името си говори. Ти като правиш кво, после не можеш да си седнеш на гъза, от болки.... значи мойто"дупе" трябва да е наи готиното в целото даскало (от м) защото всяка вечер правя не по-малко от 100 коремни преси (на серий)

Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Ми може да павиш коремни преси{чувала съм че не стягат само корема,а и дупенцету
    По-добре преси за ГЪЗА. Боже КОРЕМНИ преси, то името си говори. Ти като правиш кво, после не можеш да си седнеш на гъза, от болки.... значи мойто"дупе" трябва да е наи готиното в целото даскало (от м) защото всяка вечер правя не по-малко от 100 коремни преси (на серий)
    Ем добре де!!! Може би е ДОСТА глупаво,а може би наистина имаш най-сексапилното дупе в даскалото ти!!! :P :P :P :P :P :P

hmmmm q dai da go vidim tfa dupe :P
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    in your sweet dreams
    обикаляй къщата/блока няколко 3-4 пъти на ден недей да прекаляваш обаче ! но наистина тичането също стяга дупето [предполагам]
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Много секс
    Стават чудеса .. наистина ..

Ми то по принцип, ако искаш да стегнеш или да намалиш дадена част от тялото си, трябва да тренираш цялото тяло. Не можеш да правиш упражнения само за дупе или само за крака - трябва да правиш за всички части на тялото. Вкъщи няма толкова голям избор от упражения, но можеш да правиш гимнастика - като в детската градина. Да, знам, звучи малко смешно, но ако нямаш излишни килограми, а искаш само да се стегнеш, мисля че ще свърши работа. Иначе е най-добре да се запишеш на някакъв спорт като баскет, волей, плуване ... или пък да ходиш на фитнес. Тичането в парка или на стадиона също е добър вариянт, но в това време не е много подходящо.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

единия начин е да правиш по 20-30 клякания на ден,да ходиш на фитнес или да караш колело
    другия е да правиш много секс

Град
    варна
    Кфи 100.. аз всяка вечер правя по 300 минимум без почивка, ама за мен е нормално (активна споортиска) таа можеш да правиш клякания, но не повече от 20 в серия защото може да направиш мусколести бедра..потърси тук --> www.tialoto.bg Има много хубави съвети.Успех

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    hmmmm q dai da go vidim tfa dupe :P
    Ела и провери сама

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от SexY_LipS
    Кфи 100.. аз всяка вечер правя по 300 минимум без почивка, ама за мен е нормално (активна споортиска) таа можеш да правиш клякания, но не повече от 20 в серия защото може да направиш мусколести бедра..потърси тук --> www.tialoto.bg Има много хубави съвети.Успех
    Радвам се за теб, но аз изнемогвам

mersi mnogo za suvetite chipi_kaoo kude da zapovqdam ???

1.koremnite presi stqgat osveh korema i KRAKATA(proverete sami -pravete koremni presi bez nikoi da vi darji krakata okolo 100 ako mojete s napalno izpanati kraka i 6te vidite kakvo e natovarvaneto na krakata)
    2.klqkaniqta sa samo za kraka i v zavisimost ot polojenieto na hodilata mogat da sa za vatre6no stqgane na bedrata(vatre6nata 4ast)i va6ni.
    3.za dupe se ima specialni dr uprajneniq koito sa6to taka stqgat i krakata.
    naprimer zastava6 na kolene srace na poda i si vdiga6 karka pod agal 90 gradusa taka 15 pati posle dr i pone 4 serii.
    ima i mn dr podobni. potarsi v goggle.

Град
    Bikini Bottom
    Зависи

Зависи
    ot koe

ami sus klqkane ili bqgane(ska4aneto na vuje su6ty vur6i rabota)
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    az puk si ska4am na vuje v ku6ti skok podskok i cqloto mi tqlo se stqga kato v klipa na rise uppppppp :P
    No matter where you go, there they are...

Цитирай Първоначално написано от snow__queen
    Миличка,виж темата секси тренировка за жени има доста добри предложения,както и в shapefit.com където има дори видео Butt exercises са написани Успех
    +1,a да.........и тябва много друсане........
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си