- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да спреш да си недостъпен. Да покажеш чувства...
Губи ли се тръпката?
Да се правиш на недостъпен на 1 човек,кара ли го да те жадува повече от колкото ако кажеш че го обичаш?![]()
![]()
![]()
Според мен тва е тъпо ако виждаш че човека има нещо към теб е по добре по някъв начин да му го покажеш,защото може да стане така че да е твърде късно и да боли страшно много след тва...
съгласен съм , но и прибързването не е мн полезно ... направи леки проучвания и действайПървоначално написано от Gothique♫
иначе е почти сигурно, че ще изгубиш
Ми попринцип да, обаче е глупаво![]()
Животът е адът описан в Библията!
"Да те жадувам аз, а ти все повече да те отдалечаваш"- Сигнал =]
♥ ♥ ♥
abe zavisi si ot mom4eto v smisul 4e ako vuprosniq e istinski "mujkar" toest - 4isto govedo i e " adski gotin pi4 "![]()
traq se pravi6 na nedostupna
a ako e nekuv sladur - svesten , kavaler , galanten i pro4ie nedostupnostta otbluska do nekva stepen , v smisul 4e hem mu stava6 po inetersna no si i kazva " e taq ne me 6te" i zaebava situaciqta dokato "govedoto " si e govedo i ot dobro ne razbira
![]()
![]()
pone pri mene e taka de
![]()
![]()
![]()
v kraen sluchai moje i da se otkaje ot teb ako dylgo se pravish na nedostypen
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!
еми според мен на момче не му стои да се прави на недостъпен.Само на момичета,а малко от тях казват че те "Обичат" ами ти дават сигнали!
Има хора ( като мен ), които просто не, че са недостъпни или нещо такова, просто не могат да изразяват чувствата си.. когато трябва да кажа на момиче Харесвам те, Обичам те или т.н. заставам.. ии просто не мога да го кажа.. Ако сте гледали O.C. ще разберете за какво говоря.