offfffff za6to li ne si namiram predi6nata tema ...kakto i da e ta 6te pomolq nai-qkite ot sait4eto da mi dadat suvet !
Ta zna4i ...vsi4ko stana minaliq petuk ..edna moq poznata /pritelka me pokani na rojdeniq si den .I znam 4e tq poznava mom4eto koeto az si haresvam q popitah da li 6te ima mom4eta i koi i tq kaza 4e tam 6te e toi i edin negof fr koito az si haresvah predi .Oba4e imenno tozi priqtel na mom4eto koeto si har znae 4e e taka i mnogo me bazika.I kogato vsi4ki tezi misli mi minaha prez glavat momi4eto me popita da li 6te doida i az pritesneno i otvurnah 4e neznam ...i sega se 4udq da li da otida na rojdenniq i den makar 4e mnogo mi se iska , no se pritesnqvam pritelq na tova mom4e da ne zapo4ne da me izlaga pred vsi4ki!!! i na edin drug rojden den me bqha kanili no pak ne otidoh zaradi tova mom4e za da ne me bazika ...molq vi za suvet ... po4ti sum re6ena da otida no ako onzi zapo4ne da me bazika kakfo da pravq ... ne mi kazvaite da ne mu obru6tam vnimanie za6toto e prosto nevuzmojnooo...pls za suvet4e nali znaete ot koi hora gu6ki i cunki predvaritelno :D :D :D :D :D :smt003 :smt003 :smt003