- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздвоен съм между приятелката ми и състудентка
Ебати сапунките го рпавите немате ли си живот бе хораПървоначално написано от Vangeloff E.I
Не са глупости мен ако питаш.. След като са човешки чувства, глупости нямаПървоначално написано от Sevt
![]()
Животът е адът описан в Библията!
А замислял ли си се да поговориш с приятелката си за това?Мисля че ако и споделиш всичко това което споделяш на нас които сме ти никакви ,ако тя те оби4а няма да започнат скандали и караници(познавяш я знаеш най-добре ка ще реагира аз просто предполагам) ами може би ще ти каже сам да прецениш защото тя може да разбере рано или късно и представи си се тогава на нейно нясто! Не те опреквам защото това са нормални човешки състояния и чувства но струва ли си да изпуснеш любовта на живота си може би заради нещо което сигурно е просто моментно? Причината за цялото това нещо може да е защото сте в такъв период с приятелката ти -не се виждате често не си отделяте достатъчно време(пак предположения) не правите нищо ново ...и т.н. Това е поправимо стига да имаш желание да си с прекрасното момиче което би дало цялата си любов и живота си за теб! Пожелавам ти много успех защото спрямо това което прочетох разбирам че се сериозен трезвомислещ човек и вярвам че каквото и да решиш ще бъде правилно! И все пак не мисля че да зарежеш истинската любов заради нещо което би могло да те съсипе тотално е правилно! Още веднъж успех
пп:извинявам се за правописа си но нямам време за поправка!
Според мен я зарязвай тая студентка,защото представи си стане така:
Късаш с приятелката си.Казваш на другото момиче и сте заедно,но тя един ден решава,че не иска да е с теб,защото не си й интересен.Естествено и старата ти приятелка не те иска вече и ти оставаш сам.И защо става всичко това?>Заради твоето,може би мимолетно,увлечение по друга.
Помисли...струва ли си?
offline forever!
А помисли струва ли си да си трови живота с една връзка, която може би е това, което иска, а по-вероятно да не е и непрекъснато да е измъчван от чувсто за вина, че не може да е пълноценен в тази връзка и да има усещането, че все пак лъже приятелката си, защото крие това, че го привлича друга? Моят принцип в такива ситуации е, че ако имаш някакви съмнения в чувствата си и в сегашната си връзка - значи връзката си отива. Ако всичко е толкова ОК, колкото е описано изобщо нямаше да задава тия въпроси, на които се мъчим да му дадем отговор сега.Първоначално написано от princesa_viki
А това пък да каже на приятелката си изобщо няма да го коментирам - още не съм срещнал момиче, което да понесе нормално да й кажеш, че те привлича друга. Това е вариант тип "камикадзе" - най-малкото, което ще стане е да я нараниш жестоко и да ти няма никога повече доверие, а като нищо ще отнесеш някакъв тежък предмет хвърлен по теб.
Защо си си паднал по твоята състудентка? Защото очите ти търсят това. А какво всъщност търсят очите? Жени, пари, коли... Защо? Защото имаш нужда постоянно да ти се случват все нови и нови неща. Защото старото става навик. Да, ти сигърно държиш на приятелката си, може би я обичаш искрено, но тя се е превърнала в нещо сигурно, постоянно, в рутина. Тя е навик. За да осъзнаеш, че тя не е просто онова сигурно нещо, което винаги си е там, ще се случи така, че ще се скарате за състудентката ти или за нещо друго и ще видиш приятелката си от друга светлина: като момичето, което е била преди да успееш да я завладееш. И ще осъзнаеш, че тя никога не е спирала да бъде това момиче: самостоятелно, независимо и достойно. Ако си направил глупавата грешка да тръгнеш към изкушението, скоро дълбоко ще съжаляваш и ще бъдеш огорчен, че си загърбил своята прекрасна любов, заради желание, което всъщност не е твое. И току виж се окаже, че никога повече няма да си я върнеш.
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
От опит ти казвам-не ходи да гониш димото, като имаш питомното. И аз съм изпадала в подобна ситуация, пак с колега, но се взех в ръце. Прецених, че това, което имам в къщи няма да получа от мимолетна връзка. Разбира се всичко е субктивно, но аз се радвам, че се осъзнах на време. И не съм съгласна с wако, че после пак ще ти шарят очите. това моето се случи преди около 3 години-съвсем в началото на нашата връзка с моето момче, но оттогава насам съм осъзнала къкво имам до себе си и не гледам настрани. Не съм поглеждала дори 1 път!!!
![]()
Аз не съм съгласна..
Веднъж като си поискал 4уждо, пак ще ти се прииска в някакъв момент.
![]()
Робинята на Quench
Е, аз съдя само по себе си. Вече 3 години не ми се е присиквало нищо чуждо, при все че дълги месеци гаджето ми не е бил с мен(в казармата), а аз съм ходила по купони, дискотеки и кръчми......Нямам желанието да съм с никой друг вече......Или може би не съм открила мъж на и над неговото ниво...
Ъхъ, и ще падне голям смях, когато той реши, че всъщност наистина обича сегашната си приятелка, а тя разбере, че й е кръшкал...Първоначално написано от WaKo
...колко му е, некъф си секс...
Не мога да приема изневярата като решение на какъвто и да е било проблем. Дори и да не обича приятелката си - дължи й елементарно уважение и честност. Баси, това момиче може би му вярва безрезервно - как един човек би могъл да осъзнава, че някой има такова доверие в него и да преобърне целия му свят с щракане на пръсти?!
Това, което бих направила аз - говори с приятелката си. Не се оплитай в залъгалки, защото това е възможно най-тъжният край на една връзка . В името на времето ви заедно и на чувствата ви един към друг бъди честен (е, може малко да смекчиш нещата). Кажи й, че си объркан, че не можеш да го криеш от нея...че имаш нужда от време да си проветриш главата. Знам ли, помоли я за почивка и разбиране. Отдели се от нея, за да усетиш, че ти липсва. Постави се в ситуация, в която я губиш, за да прецениш можеш ли без нея.
И аз смятам, че когато обичаш истински в мислите ти не би трябвало да има място за друг/а. И все пак, емоциите не са толкова лесни за тълкуване, а пък любовта изисква грижи. Не рискувай да нараниш човека, който те обича, защото после може да няма път назад. Недей да я държиш със завързани очи - аз бих била не по-малко наранена ако приятелят ми желае друго момиче, а ме оставя да вярвам, че в мислите му съм само аз (за мен това си е вече чиста проба лъжа и изневяра). Бъди честен и ако тя те разбере може би ще успеете заедно да преминете през това.
Напълно съм съгласна с теб Barbie![]()
offline forever!
не мога да не му се изсмея на тоя: ахахахахахахаххахахахах ти си яко тъп бе!!!Първоначално написано от Vangeloff E.I
Относно автора - приеми тоя казус като тест на любовта си към гаджето. Това е изкушение и слабост. Пораснал ли си достатъчно, за да я преодолееш, или все още си твърде слаб за това. Имаш ли представа колко диви и красиви девойки има на тоя свят, които завъртат главите на такива като теб? Ти мъж ли си или лайно? Огледай се около себе си и прецени спокойно възможните изходи от казуса. КАКВО ИСКАШ ?!?!?!? Мисля, че вече знаеш отговора.
Няма да кажа нещо по-различно от другите, но все пак...
Моя съвет е да не правиш нищо прибързано.Ок, харесваш това момиче, влезнало ти е под кожата, но какво ще стане, ако разбереш след време, че не я харесваш толкова и съжалиш за грешката, че си зарязал приятелката си?Трябва да си отговориш и на един въпрос - щастлив ли си в момента, за коя мислиш повече, какво харесваш в това момиче и струва ли си да жертваш всичко това, тези усилия, които си хвърлил, за да може тя да е готова на всичко за теб?Помисли, не бързай.Това е хубаво, че си имаш принципи и не искаш да изневериш, защото в случая това не е решение - ти ще продължиш да мислиш за нея най-вероятно.Успех ти пожелавам и дано вземеш правилното решение...