- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздвоен съм между приятелката ми и състудентка
напълно съгласна съм... фактът, че може би изпускам нещо толкова важно и прекрасно, че няма да изживея младоста си на 100%, а ще я пропилея, ме плаши до смърт, затова никога не ме е бивало във връзките...Първоначално написано от SINDEL
първо ще ти кажа - не й изневерявай. ако наистина я обичаш както твърдиш, а не се съмнявам, че е така, няма смисъл да правиш такива глупости. не само заради нея /че ще й разбиеш сърцето/, ами заради теб самия... това ще те яде отвътре и няма да можеш да я гледаш в очите.
сега ще ти кажа моята гледна точка... мисля си, че не искаш да се разделяш със сегашната си приятелка. и сигурно и ти предполагаш, че, ако все пак се разделиш с нея и тръгнеш с колежката, тази връзка няма да изтрае много дълго. и дори да решиш да се върнеш при приятелката си след това и тя да те приеме обратно... нещата вече никога няма да са същите.
струва ли си?
и това е моят съвет: замисли се, ... какви бяха взаимоотношенията с приятелката ти още в самото начало? припомни си тръпката, страстта, глупостите, които сте правили заедно. трябва да разпалиш огъня на любовта отново. не оставяй любовта ви да тлее, защото накрая ще угасне!
отиди при нея и я погледни в очите, ако докато я гледаш в очите мислиш за другата, трябва да се разделите... но, ако все още като я погледнеш, забравяш всички останали, просто я хвани за ръка, събери една раница с няколко дрешки и тръгнете на някое приключение!!! отидете на някое усамотено място или в някой интересен град в друга държава. припомни си какво сте обичали да правите заедно на времето, но вече не го правите.
направи нещо диво!!! но го направи с истинската!
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!