Цитирай Първоначално написано от WaKo
Та това което ти предлагам е - щом казваш, че другото момиче е толкова готино - излез няколко пъти с нея, ако решиш може и само да преспиш с нея и ще разбереш какво наистина чувстваш към сегашната ти приятелка и дали нещо ще излезе за по-натам с нея. В моменти като твоя на човек понякога му трябва просто малко разнообразие. Отдай му се. Това ще е най-добрия вариант - ше ти е неприятно заради изневярата, но ще имаш приятни усещания от новото. Във всички останали ситуации само ще губиш.
Ъхъ, и ще падне голям смях, когато той реши, че всъщност наистина обича сегашната си приятелка, а тя разбере, че й е кръшкал...

...колко му е, некъф си секс...

Не мога да приема изневярата като решение на какъвто и да е било проблем. Дори и да не обича приятелката си - дължи й елементарно уважение и честност. Баси, това момиче може би му вярва безрезервно - как един човек би могъл да осъзнава, че някой има такова доверие в него и да преобърне целия му свят с щракане на пръсти?!

Това, което бих направила аз - говори с приятелката си. Не се оплитай в залъгалки, защото това е възможно най-тъжният край на една връзка . В името на времето ви заедно и на чувствата ви един към друг бъди честен (е, може малко да смекчиш нещата). Кажи й, че си объркан, че не можеш да го криеш от нея...че имаш нужда от време да си проветриш главата. Знам ли, помоли я за почивка и разбиране. Отдели се от нея, за да усетиш, че ти липсва. Постави се в ситуация, в която я губиш, за да прецениш можеш ли без нея.

И аз смятам, че когато обичаш истински в мислите ти не би трябвало да има място за друг/а. И все пак, емоциите не са толкова лесни за тълкуване, а пък любовта изисква грижи. Не рискувай да нараниш човека, който те обича, защото после може да няма път назад. Недей да я държиш със завързани очи - аз бих била не по-малко наранена ако приятелят ми желае друго момиче, а ме оставя да вярвам, че в мислите му съм само аз (за мен това си е вече чиста проба лъжа и изневяра). Бъди честен и ако тя те разбере може би ще успеете заедно да преминете през това.