.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Стрии

Стрии

Някой знае ли какъв продукт може да се използва за премахване или поне малко заличаване на стриите ?? [/b]
    Nikoga ne kazvai sbogom,ako vse o6te iska6 da opita6.Nikoga ne se predavai,ako vse o6te moje6 da uspee6.Nikoga ne kazvai na nqkoi,4e ne go obi4a6 pove4e,ako nemoje6 da go zabravi6!!! :*

Фирма "Икаров" има такъв продукт,но колко е ефективен не знам.
    Между другото и тука да питам...Освен на корема къде другаде се появяват стрии?

Град
    blg
    po krakata nqkoi imat i po biusta

Град
    Добрич :o)
    А защо не пробваш с упражнения !?

Стрии?!? Ми доколкото знам те си остават!!! Аз лично нямам такъв проблем,ама много мои приателки имат и немогат да ги премахнат по никакъв начин!!!

ами мерси Те сриите не могат да се премахнат това го знам но с кремове могат да се заличат поне до известна степен...само не знаех как се казват тези продукти..щте пробвам с тоя на "Икаров"
    Nikoga ne kazvai sbogom,ako vse o6te iska6 da opita6.Nikoga ne se predavai,ako vse o6te moje6 da uspee6.Nikoga ne kazvai na nqkoi,4e ne go obi4a6 pove4e,ako nemoje6 da go zabravi6!!! :*

Град
    sofiq
    a tezi produkti na "Икаров" nqkoi probval li gi e ? i na kakva cena sa ?

striite ne se premahvat-ostavat si za cql jivot

Цитирай Първоначално написано от pyfpaff
    a tezi produkti na "Икаров" nqkoi probval li gi e ? i na kakva cena sa ?
    аз не забелязах никакво подобрение от него стриите са като белезите, кремовете помагат само докато са "пресни"

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Фирма "Икаров" има такъв продукт,но колко е ефективен не знам.
    Между другото и тука да питам...Освен на корема къде другаде се появяват стрии?
    На всякъде по тялото !

Град
    Okinawa

Re: Стрии

Приятелят ми използва някъв лилав на Ейвън понеже тренира и от мускулната маса която трупа му се появяват стрии ..

Moq brad4et ima na kolenata na mene mi e sme6no no znam 4e e gadno az imam na korema i se 4udq i az kak da gi mahna 6a probvam s tfa na Avon 6toto sam 4uvala 4e pomaga no nz
    One Tree Hill..Forever...Naley..!!!

Цитирай Първоначално написано от sexy_eJlz
    Стрии?!? Ми доколкото знам те си остават!!! Аз лично нямам такъв проблем,ама много мои приателки имат и немогат да ги премахнат по никакъв начин!!!
    Не, не... махат се.. ама трудно...
    аааа по темата не знам не ми се е налагало...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

1.striite ne se mahat s kremove a s mnogo skapi proceduri za hilqqqdi levove
    2.s uprajnenia ne stava tva ne e celulit
    3.s kremove protiv strii ili masajni kremove mojesh samo da namalish poqvata na novi strii i leko da izbledneiat nqkoi ot starite
    4.kremove za strii: na ikarov, na galenic,na deva, na mnoogo marki ima
    masajni kremove: kolkooto shteshh

Цитирай Първоначално написано от glupacheE
    направо за милиарди като не си вв час не се обаждай много

Ami ot AVON-Solutions Maximum Body Makeover
    Em to e v edno lilavo 6i6e reklamiraha go predi.Az poprincip ne vqrvam na reklami ma re6ih da probvam.Mnoo barzo pomaga ne e kato drugite bokluci!!! Ma neznam dali e po djoba na vseki toi vsa6nost ne e skap 4ak tolkoz struva okolo 25 lv.Mnogo se nadqvam da pomognah.Doveri mi se az sam mnogo dovolana

[quote="zaharnatafeq"]
    Цитирай Първоначално написано от glupacheE
    направо за милиарди като не си вв час не се обаждай много[/quote

sori sori gospojice ama mai ti ne si v 4as
    mnogo dobre sam zapoznata daje
    to ako imashe evtin i efekasen na4in za premahvane na strii mislish 4e tolko mnogo jeni shtqha da si stoiat s tqh ????////
    ( za hilqdite levove imah predvit 4e ne ednata procedura e tolko a za da ti se mahnat striite shte struva skapoo)

цялата област около пъпа е 300лв мисля че цената си е съвсем нормална. не казвам че процедурата евтина, но твоите "хиляди левове" са плашещи човек ще очаква сума от 10-15 бона или нещо такова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си