.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Досадница..

Историята ми е малко далга..надявам се да не ви отекча..
    Значи бях много добра приятелка с едно момиче и в последствие попадна в моя клас..началото на годината мн се рабирахме но иглежда не сам я познавала..Започна да се даржи гадно,надменно,да говори зад гарба ми,да се надува..общо взето все едно нищо не е било..( то аз в последствие я разбах каква е) Но проблема е че почна да се натиска на гаджето ми ..започна да се варти край него..даже веднаж успя да ни раздели но ние пак се сабрахме..Когато сме били разделени гаджето ми ми каза че тя му е казала мн лоши неща за мене само и само да трагне с него..Каза че тя му е говорила ужани небивалици ..Вчера пак се правеше на голямата работа и му се натискаше а аз много се изнервих и направихне скандал в час..много сам я тарпяла ама накрая ми писна..от тогава започна да ми прави на пук,да се опитва да ме скара сас всички,говори ми подигравателно и като се опитам да поговорим тя винаги обраща всичко на базици..Оф едва ли има такав чожек като нея..Искам това да престане.. Кажете какво мога да направя аз..Искам да и отмастя за всичко което е направила(защото е много)..искам да си получи тфа което заслужава..по принцип не сам такава но при нея чашата преля..МОля,помогнете
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

ох горки4ката това е много гадно но не и падаи на нивото обясни на гаджето ти какво става и нека тои прецени а нея я остави сама 6те доиде при теб да се извини когат0 се осъзнае кефи се на живота и не се занимаваи а ако толкова иска6 да говорите прави като нея
    PeRfEkTnA Li Si? SoRrY MiLi4kA,iStInAtA BoLi,AmA nE Si! TeBe Li E cElYvAl? Ni6tO NaLi Po ToVa VrEmE mEnE E rEvNyVaL! S TeBe Li E sPaL? Ni6tO,nAlI pAk Za MeNe E mE4tAl!

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Ми щом гаджето ти ти е казало какво говори за теб, значи и той не я одобрява.Не може ли заедно да направите нещо-примерно да го навиеш когато тя пак му се натиска, той да я изреже публично и така да я направите за смях
    Веднага ще и падне самочувствието, ама гледайте да има повечко хора и клюкар4ета.Като се разправяш сама в час за това, че сваля гаджето ти, само се излага6-груба грешка!!!
    УСПЕХ
    (баси и патката е тая)

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Град
    STARA ZAGORA
    ami ti hubavo iska6 da govori6 s neq.. ama to s ovce tolkova lesno ne se razgovarq.. izvikai q da pogovorite nqkade v ugula.. i ko ne6te 6ibni i edin -dva 6amara moi da i doide akula v glavata.. puk ko ne pomognat.. ne e nujno da sa samo 1-2 6amarite :]

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    Ми щом гаджето ти ти е казало какво говори за теб, значи и той не я одобрява.Не може ли заедно да направите нещо-примерно да го навиеш когато тя пак му се натиска, той да я изреже публично и така да я направите за смях
    Веднага ще и падне самочувствието, ама гледайте да има повечко хора и клюкар4ета.Като се разправяш сама в час за това, че сваля гаджето ти, само се излага6-груба грешка!!!
    УСПЕХ
    (баси и патката е тая)

+1
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Град
    *in a pink dream*
    mi toq tvoq , shto ne zeme malko da se dyrji kaot myj i da te zashtiti ???
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Цитирай Първоначално написано от So unbelievable love..
    Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    УСПЕХ
    (баси и патката е тая)

+1
    +2
    Пък и винаги може да я пребиеш за да не се барка

Цитирай Първоначално написано от miss california
    мда и аз тва се чудя ... Такъв навлек като тая без бой няма да миряса Не че съм за насилието , амааа ...

Цитирай Първоначално написано от koman
    мда и аз тва се чудя ... Такъв навлек като тая без бой няма да миряса Не че съм за насилието , амааа ...
    той на няколко пъти и каза да престане,ама тя явно не разбира..той каза че е била момиче а не се бие с момичета.
    А на мен ми каза да престана да й обращам внимание,ама аз не мога да зашото тя не спира да ме удумва или да му се натиска
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

napravi slednoto: kato za na4alo nakarai priqtelq si da q ignorira ... sled tova spri da i govorish i ti ( prosto zabravi 4e tozi 4ovek sushtestvuva)tova koeto 4uvash za sebe si ignorirai -znaesh ( po dobre na horata v ustata ot kolkoto v krakata ) na takiva hora im se vrushta x100 po edin ili drug na4in , shte doide vreme kogato neshtata shte se trugnat v tvoq polza, v takiva slu4ei ( 4etoh po nagore za shamari) boq ne pomaga .. naroda e kazal .. "bii magare po-magare" a ako tolkova iskash da i go vunesh prosto iz4akai naistina ama naistina udobniq moment koito sum 100% siguren nqkoi den shte doide i togava mojesh da i go vurnesh sus lihvite
    We won't let them change how we feel in our hearts
    We're not gonna let them control us
    We won't let them shove all the thoughts in our heads
    And we'll never be like them !

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от PiNk_GiRl
    Цитирай Първоначално написано от koman
    той на няколко пъти и каза да престане,ама тя явно не разбира..той каза че е била момиче а не се бие с момичета.
    А на мен ми каза да престана да й обращам внимание,ама аз не мога да зашото тя не спира да ме удумва или да му се натиска
    kakvo znachi , ne go razbira ??? ne kazvam da q bie , no da i pokaje po nqkakyv nachin , da ne mu se navira
    spored men e pylno peshleme ....
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Намирисва ми на завист... Може тя да ти завижда, ако например си хубава, с готини приятели и със сладко гадже - опитва се да те скара с тях и да те раздели с гаджето. Щом сериозните разговори ги обръща в смях, тогава май наистина ще се наложи да й вдигнеш скандал публично. Но без да й казваш нещо прекалено грубо и злобно, целта е да я злепоставиш пред другите и да я накараш да се замисли за държанието си.

Супер фен Аватара на maybelline
    Успокой се Не виждаш ли момичето докъде е паднало? Мисля, че можеш да си над тези неща. Тя е постъпила много гадно и доста тъпо, бих казала. Очевидно има проблеми на психическа основа (комплекси за малоценност, ниско самочувствие, разни подобни). За да се обърнеш така срещу някой, трябва да си изстрадал доста и да си решил, че приятелството вече не си заслужава усилията. Момичето може да има проблеми вкъщи или нещо лично да я притеснява. Не приемай всичко като насочено само и единствено срещу теб. Просто си била подходяща за нейна цел в подходящия момент и така се е получило. Ако не беше с теб, щеше да е с някое друго момиче. Също така, спри да ревнуваш гаджето си от нея. Ако той иска, ще тръгне с нея без значение какво мислиш (освен ако не е нерешителен мекушав подмазвач). Ако не иска, няма да тръгне с нея, независимо какво мисли, иска и прави тя. Тя може и гола да се съблече пред него, но ако той не я харесва, а обича теб, тя просто няма шанс.
    Разкарай желанието си за отмъщение. Не ти трябва. Това е само една емоция, която те подтиква да вършиш неща, които по принцип не би направила. Спри да се ядосваш. Каквото и да чувстваш, тя не го усеща (за съжаление, ще мине време преди хората да се научат да усещат другия човек) и тъй като не го усеща, не й пука какво ти причинява. Като страдаш, пречиш само на себе си. Ако накараш нея да страда, тя просто ще се озлоби още повече (забелязваш ли колко озлобена си ти сега?) и най-много да продължи с опитите си да настрои всички срещу теб и да свали гаджето ти. Също така спри да си втълпяваш, че тя настройва останалите срещу теб. Тя се опитва. Вече зависи от останалите дали са достатъчно тъпи, за да я послушат. Ако са - голям късмет, че не си се сдружила с толкова мекушави дечица, които се оставят да бъдат водени за носа от някаква патка (наистина - би ли искала приятели, които няма да ти помагат, няма да те разбират, а само ще си ги водиш за носа докато не ти писне?). Ако са достатъчно интелигентни да не се вържат на глупостите й - няма за какво да се притесняваш. Запомни - хората сами правят избора си. Ако някой реши нещо, той самичък си поема и отговорността и последствията. Ако някой се настрои срещу теб само защото някоя си там му казала това и онова, значи си голяма късметлийка, че той/тя не ти е приятел. А и само той/тя губи, но в най-губеща позиция е въпросното момиче, защото тя има някакви проблеми и няма кой да й помогне. Това, което прави е само отражение на това, което чувства. Много е гадно да имаш сериозни проблеми и да няма кой да ти помогне. В това положение повечето хроа биха станали като нея - злобни и отмъстителни (като стана дума за отмъстителни, не ставай такава - няма смисъл) и ако имат късмет, осъзнават се и спират да се държат идиотски, а ако нямат късмет да разберат какво става с тях - цял живот си живеят с проблемите и мизерните си постъпки.
    Не си изпускай нервите. Овладей си емоциите. Не забравяй, че хората, които те обичат, те обичат заради теб самата, а не защото някой им е казал "Виждаш ли я? Да? А сега започни да я обичаш!".
    Успех!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Vanete se s o6te nqkolko momi4eta i q prebiite ot boi i da vidim dali 6e govori pove4e...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си