.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Късането..

Град
    STARA ZAGORA

Късането..

ne 4e mi trqa.. ili iskam da izpolzvam ama se setih i re6ih da pitam.. imate li nqkakva replika ili ne6ty takova kato kusate s nqkoi.. ili izob6to kakvo pravite.. edin fr izcepi 4e si ima replika i az se setih da pitam tyk.. ako se se6tate ne6ty .. koeto moje da zamaje polojeniete kajete.. e qsno e 4e nqma to4na zau4ena replika.. ama vse pak :]

Ми...."Има друг ама сори"

Бившия ми приятел го скъсах с: "Мисля,че е краино време да се разделим.Нямам желание да съм повече с теб.."
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Едно мое бивше гадже когато скъса с мен ми каза: "От утре повече не ме познаваш!"
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Аз на моя му казах направо в очите "искам да скъсаме".
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    "Виж, мисля, че те ценя повече,когато сме само приятели"

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Град
    Blondeland
    Спомням си как прекратих най-дългата ми връзка:
    " Съжалявам , но не мога да гледам как приятелките ми си правят кефа а аз да съм затворена...крайно време е да се присъединя към тях"
    И го казах викайки...
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

poslednite 2 gi otrqzah sus edna i sushta replika "Mi hubavo momi4e si oba4e pove4e te imam kato priqtelka"

P.S: Lele sega kato go pro4etoh se pitam koi idiot bi kazal takova neshto?
    We won't let them change how we feel in our hearts
    We're not gonna let them control us
    We won't let them shove all the thoughts in our heads
    And we'll never be like them !

Всичко друго, но не и това с приятелите. Ясно е, че (не е невъзможно, но) е много трудно двама души да си останат приятели след като са ходили, особено, ако е било по - продължителни време. Така, че това си е бяла лъжа "Нека си останем само приятели" Трябва да е нещо негрубо и достатъчно категорично.

Веднъж скъсах,и то беше с СМС (много глупава постъпка,но ко да се прай лапешки акъл ) и в него пишеше: В. Сори,ама късаме

Мега фен Аватара на koalka
    Това, което казах е "искам да се разделим"...

men pu me otrqzaha kat mi kazaha "Yfolnena si" mn vesel moment.. e i mn tujen ee ve4e e minalo de

Град
    NqKyDe TaM
    Nadqvam se da se razdelim kato priqteli zashtoto veche vsichko mu nas svyshi nqma q trypkata ili neshto takova...
    V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!

На последния му казах "Мисля, че е по-добре да спреме да се виждаме" ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Ми аз май не съ, рязала момче ....

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    MoHTaHa
    миии нямам точно определена реплика..каквото чувствам,това казвам,което в много случаи ми е минус ,ноо в други ми е голям плюс

Аахха аз кат осе сетя как съм късал с приятелките си и ми става много смешно. С едната скъсах като й казах: "Уволнена си!", а с другата тя понечи да ме хване за ръка .. аз й отказах и ми каза за ко въобще ходим и й казах: "Не ходим!" Универсална реплика няма, ама гледам да го правя категорично да не идва да ми са моли и т.н.

Град
    Лапландия!?
    Абе квото и да праиш след тва няма как да си останете добри приятели,или е почти невъзможно и в редки случеи е факт,от личен опит го казвам.Ами не всъшност просто имах време да обмисля какво ще е по-добре и за двамата и просто му го казах,и се разбрахме общо взето че уж ще си останем приятели ама някак си не е същото,даже бих казала че няма нищо общо с това което бяхме в началото за мое голямо съжаление...

Не е нужна реплика ...Просто то като идва края всичко се чуства ....

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Мисля, че всяка връзка и всеки човек са прекалено различни.. Много е грозно да прекратиш някоя връзка с вече наизустена реплика.. Не стига, че нараняваш човека ми и показваш, че едва ли не, не ти е пукало..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    на плажа =)

Момчето ме пита "Да си тръгна ли ?" И аз казах "Не... остани... аз ще съм тази която си тръгва... " Малко пресилено беше щото нямаше нужда от чак такива драми ама ... Така го почувствах

Еми аз на предишното ми гадже му изневерих със сегашното. Просто му казах, че искам да скъсаме,без да казвам точната причина, за да не го нараня, а той като започна едни драми - с какво го е заслужил, как така съм го решила, не го ли обичам вече... И накрая като се изнервих му казах "Реших го докато се натисках с друго момче" Малко гадно, ама какво да направя...поне не ми досаждаше после,само приказваше гадни неща за мене. :P
    [сЪвЕсТтА мИ Е чИсТа..пРоСтО щОтО Не Я иЗпОлЗвАм]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си