- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е 1 мъж да обича повече любовницата си?
... Според вас възможно ли е един мъж да обича любовницата си, повече от жена си??
т.7
krem4et0
..I wish I know a story
To tell you every night
A Sweet romantic story
To make your heart feel light...
I wish could write a poem
A verse to make you see
You mean more than all world
and all it holds for me..
Епа много ясно, нали си е фанал младо гадже щот не обича жена си.
Боже накъде върви светът.
ми аз се замислих и миля че има 2 страни:
първата: ако е обича, повече от жена си тя няма да му е люнбовница,а ще стане негова жена нали?
втората: за да си хване любовница,значи нещо куца в брака му и той го намира именно в нея- другата! все пак за да е с нея препдочита да прекава времето си с нея а не с жена си.. което ме връща пак къукм тезата: обича любовницата повече...
....... станно ми е.... дали има такива случаи найстина...
..I wish I know a story
To tell you every night
A Sweet romantic story
To make your heart feel light...
I wish could write a poem
A verse to make you see
You mean more than all world
and all it holds for me..
Ако. Иска да се ожени за любовницата означава развод с жена си, което значи че ще излез от съда доста беден.
Ето ти една причина да стои при жена си.
2-рата причина е че обича децата си. и аз бих предпочел поне докато стана самостоятелен да имам 2 родителя.
Ай мислете малко моля ви се.
Възможно е и още как.
Животът е адът описан в Библията!
А възможно ли е любовницата да си има любовник който да си има любовница, която да си има любовник, който да обича своята любовница, а тя да му изневерява с друг любовник, който са се оказали братовчеди и поради тази причина са си хванали други любовници, а те не и им харесало заедно и са намерили други любовници, но жената искала друг и си намерила по готин любовник, мъжа като научил изселил жена си при любовника, а той си намерил друга любовница дефакто тя не му е любовница, защото той взел развод от жена си, което значи, че тя му е приятелка, но това непречи той да си хване любовница, която от време на време намирала и други мъже който са любовници, но мъжа също си намерил любовници...
Следва продължение
Няма невъзможни нещаПървоначално написано от FEN_NA_MOTORI
![]()
![]()
Ми да кажем, че след време мъжът остарял и си намерил много по пищна и красива любовница и зае*ал жена си която също си имала любовници и техните деца също ходили по чуждо, дори дъщеря им ги въртяла по 2 любовника, а синът им по 4... Но това не пречило на семейната им идилия, защото никой незнаел, че си имат любовници... Но жената се записала в клуб "Любовници", по някаква странна случайност мъжът също. И тя била под ник разгонена-любовница, а той Е*лив-любовник и така по странни обстоятелства на нещата са си уредили среща като си мислели, че ще си имат нов любовник... Но уви когато са се видя ли очи в очи, разбрали каква е истината и мъжът взел развод и взел дъщеря си със себе си а майката взела синът, който през това време имал още 3 любовници... И майката започнала да върти един след друг любовниците, както и синът й, а дъщерята доста често сменяла любовниците, докато бащата рядко се прибирал и спял при любовниците...Първоначално написано от MiMcHeToOo
Следва продължение
Ох и какво е продължението се пак![]()
Продалжението е че...
На дъщерята й станало много мъчно за баща й, затова решила да си хване за любовник сина на бащината й любовница, така момичето щяло да прекара повече време с любовника си и с баща си, чието внимание беше насочено изцяло към любовницата, която от своя страна започна да и писва от цялата тази история и си намерила нов любовник... Бащата този път бил влюбен наистина, но за да я забрави продължил да ходи по любовници, но нито една от тези любовници не била толкова добра в лелгото както бившата му любовница, която била наистина прелестна като принцеса от приказките... Докато дъщерята се молила на своят любовник, който бил синът на майката, която била любовница на бащата , да се върне майка му при баща й и да заживеят отново заедно като семейство и да се спре с тази любовчийска авантюра... Но момчето не послишало какво и казало момичето и си хванал любовница, тяхната връзка издържала точно 1 седмица 3 дена 1 час 57 минути 10 секунди и 39 стотни... Той обаче осъзнал, че бил безумно влюбен в най-добрата приятелка на своята бивша любовница, която била дъщеря на бащата който бил любовник на майка му... Щеш нещеш след време се момчето си хванало за любовница най-добрата приятелка на бившата си любовница. Но тя небила така страстта в леглото, липсвали му нестандартните работи, изкушенията и невероятните преживявания който имали с бившата си любовница, той започнал да й се моли да се върне и че осъзнал грешката си, но уви тя била си хванала нов любовник...
Следва продалжение...
![]()
![]()
![]()
![]()
както си седя с маската на лице... без да мигам
![]()
![]()
като прочетох кфо е писал FEN_NA_MOTORI и отиде по******** маската
![]()
брао брао добра мисъл
![]()
Ммм т'ва е по интересно от сериала в 11![]()
Радвам се, че ви забавлявам, вие хубаво се смеете, ама ще взимам входче по 30 стотинки за посещение на темата
![]()
+1Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ААаааа НЕ НЕ е тая тема ме разби вече
![]()
--------------------------------------------------------
тая вечер определено ще сънувам любовници...
Първоначално написано от MartyParty
![]()
![]()
Виновникът не съм аз нали?
![]()
![]()
![]()
И сега на парченца ли си ?Първоначално написано от BlueFace
![]()
Кво стана с историята![]()
Не събрах се с лопатката и се залепих с "Капчица" (sry за рекламатаПървоначално написано от FEN_NA_MOTORI
) Ама може да се оспокоиш вече съм си цял ,скърцам малко ама тва е от лепилото щте мине
![]()
--------------------------------------------------------
Естествено, че може.Просто да е с жена си само заради децата...
moje, moje! i az sum na tva menie..
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
Първоначално написано от BlueFace
Ама ако скърцаш много дай ще те смажим с малко грес
![]()
да разбира се
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!