.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Дайте ми съвет :(

Благодаря за саветите,мисля че ще ви послушам.Няма смисал да си бласкам главата заради това момче.Както казват "Морето е пълно с риби".Чао от мен и благодаря отново.

Сарита,парво трябва да си зададеш вапроса Обичаш ли го,харесваш ли го или не изпитваш нищо? след като си отговориш реши дали искаш още да се занимаваш с него и дали след като той така те е наранил ти искаш да правиш каквото и да е било за него.А може би и той като теб е инат но всъщност има чувства към теб.Ако питаш мен живей си живота ако той се разкайва и още има чувства ще те потърси.УСПЕХ И ДАНО ОТКРИЕШ ЛЮБОВТА!!!

Град
    *in a pink dream*
    syrceto ti otiva v gashtite i obratno

ami kakvo moga da ti kaja - nai-dobroto reshenie e da spresh da mu obrystash takova vnimanie , no ne i da ne mu govorish , naprotiv , dryj se taka , che vse edno ne ti puka , a ti e samo nqkakyv poznat - tova shte go ochudi i se zanimavai ne s 97356345 momcheta , (zashtoto shte si pomisli , che pravish napuk ) a s 1 ... za da reshi , che e seriozno ....
    vypreki che smqtqm tova za glupavo , da si vryshtash , no shtom taka si reshila ...
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    MoHTaHa
    "как да накарам момчето което обичам, е не съм сигурна че го обичам след като ме нарани толкова но когато го видя сърцето ми отива в гащите и обратно" хаха еее като за начало вместо да му отмъщаваш иии да го "мачкаш" защо не се изясниш със себе си какво искасш,какво изпитваш,за да не съжаляваш после

Град
    somewhere in space:))))
    По твоите думи разбирам,че той един вид ти има за своя собственост-а не за свое гадже.........ти още ли си с него?ако е така-не те разбирам?!Няма какво да го" мачкаш",просто го зарежи......пак ще го заболи..няма смисъл да му го връщаш........той сам ще съжалява после.....

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Колко е глупаво да искаш да върнеш на някой.. Ае търчи след овцете, чупи си главата с отмъщения, после ще съжеляваш..

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на koalka
    Няма да дойде да ти се моли, почти сигурно е...Според мен не те харесва чак толкова, за да го направи, щом още по време на връзката ви си е позволявал такива неща...Защо се тормозиш за абсолютните глупости?Остави го.

''как да накарам момчето което обичам, е не съм сигурна че го обичам'' Това че те е наранил неможе да те накара да престанеш да го обичаш.

Емии може би ще ти прозвучи като липса на женска солидарност , но според мен е глупаво да му отмъщаваш !Направила си голяма грешка като си тръгнала с него без да си го опознала достатъчно , защото ти сама каза ,че незнаеш дали той се прави на женкар само за пред фр-тата му или в действителност е такъв ! Така ,че ще те посъветвам да не му отмъщаваш и да не излизаш в очите на съучениците ти като курва , само защото си решила , че трябва да ти се извини ! Просто според мен не това е начина !

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    И да го обичаш, и да не го харесваш, и той да се прави на женкар, или да е такъв, просто ... е тъпо да се занимаваш с отминали неща... Ем, момиче, та той ти е изневерявал... Пфф.... ако бях на твое място, щях да изтрия името му от главата си, ... Просто... не се занимавай..

Не се занимавай с глупости !Кажи ми какъв е смисъла да му отмъщаваш???Както сама казваш той ти е изневерявал през цялото време..трудно ми е да повярвам как може дори да си мислиш за подобен човек , след това което ти е причинил... Просто го забрави.Знам , че е трудно , но го направи

morsko_siqnie може ако искаш да си напишеш отговора на дваисет др а ако си забраила нещу и искаш да го допалниш има редктираи

Град
    Blondeland

Re: Дайте ми съвет :(

Цитирай Първоначално написано от Lunna_svetlina
    Акогато го видя сърцето ми отива в гащите и обратно
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    Terra incognita!
    Не е ли леко детинско да се занимаваш с такива отмъщения и не знам си какво.Ами,няюаранил те е,това е ужасно,но защо въобще му обръщаш внимание,накажи го с безразличие и определено съдбата няма да го остави ненаранен или от несподелена любов или от изневяра.Защо трябва да се натискаш с някакви,към които явно не изпитваш чувства?Не смяташ ли,че е мн жалко и безсмислено,погледнато от страни?Осъзнай се и просто не се ядосвай за хора като него,просто не си заслужава и от това,че той не те е оценил като човек и личност,докато сте били заедно,единствено той губи.Но погледни го и от добрата страна-по-добре е,че не сте заедно,защото иначе щеше да си с мн неподходящ човек за теб и ще трябваше да си свидетел на глупавото му отношение и безочливите изневери!Банално,но........вся ко зло за добро!!!!Успех!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

С две думи искаш тъпкано да му го върнеш..искаш възмездие...искаш отмъщение...
    Преди да продължа само да ти кажа че тва което искаш е супер тъпо и детинско..обаче на всеки му се е случвало....тъй че няма да те съдя : ))
    Как можеш да го получиш не знам защото към различните хора се изисква различен подход... : )))

Ei hora ne badete tolkova jestoki.Horata pravqt gre6ki i tq e napravila no navqrno go e razbrala.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си