- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Св. Валентин
hmm ako praznuvate s polovinkata, zamislili li ste nqkakvo po spec obleklo,grim i t.n.... za men samata ve4er 6te e po specqlna i iskam da izmislq ne6to po neobiknovenno? nqkakvi predoljeniq?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ако ще прекарате и ноща заедно може да измислиш нещо романтино.Или пък да отидете някъде извън града, да излезнете на вечеря и после да се сгушите в топлото легълце.Аз, ако имах възможността да бъда с приятеля си на този ден, може би щях да преливам от идеи, относно това какво да направя за да го ощастливя.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Оффф аз както винаги сигурно ще съм самичка на 14 февруари и затова нямам такива проблеми!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e az idei imam baq,izmislila sam kvo da napravq... no vaprosa mi be6e, svurzan s viziqta mi.... z atva se 4udq nqkak si da go iznenadam
Аз както винаги ще бъда сам на този ден![]()
![]()
![]()
Тази година отново ще празнувам Трифон Зарезан![]()
Закон на Торнли: Онова,което възприемаме като ред, е само преобладаващата форма на хауса.
АЗ пък за 1-ви път няма да сък сама и се надявам да си прекараме хубаво с моито си мом4енце![]()
Akcent - delight (music)
Сама трябва да знаеш как най-много ще го изненадаш.
Аз за моето момченце все още не съм измислила никаква изненада..и най-вероятно нещо спонтанно ще стане, защото винаги, когато планувам нещо и става точно това, което не е трябвало да стане.![]()
За това ще разчитам на импровизацията, пък каквото ще да става .![]()
Първоначално написано от BeBsItO
С визията?Това е най-малкият проблем,бе маце.Панталонче и примерно поло-блузка с гол гръб мисля е идеално.Аз нещо такова съм си замислила.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Постарай се да изглеждаш много секси така че като те види да те награби.. да речем наблегни на по тъмни сенки за очите,секси бельо..
Аз пък за първа година няма бъда сама..незнам ама винаги стваше така, че да съм сама..
О дааа!Розови чорапогащи,черна пола,розова блуза,розови сенки и червило,къдрици ...хахах
Аз с гадже,без гадже все го мразя тоя празник![]()
А да бе розов чорапогащ и черна пола.. това е ужасно,, като някаква сервитьоркаПървоначално написано от Jamalska
![]()
oh ne mersi.... nqma da praznuvam na magistralata se pak![]()
И аз ще съм сама...Както винаги...
А на мен не ми пука...както винаги...
Надали ще съм сама...
Няма да съм в розово 10000000000% ...
Ебала съм го...само да измисля нещо яко да зема...щото...се пак...
Все пак за Трифон Зарезан не се искат чак такива приготовления..![]()
You are broken, I can fix you...
Добре дее айде и полата ще е розава хахаха
хм нещо секси... :P облечи се с това с коетоз наеш че той най-мн те харесва... ааа и още един въпрос имам пък аз... какви подаръци ще си подарявате вие?![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
oh 4esno da ti kaja 4udq se vse o6te ! golqma muka sa mi tezi podaruci.... ti kakvo predlaga6![]()
Първоначално написано от varnen4e
+1
ami moq sveti valentin nqma da e to4no na 14 moq 4ovek nqma da si e tuk togava no petuk subota i nedelq 6te si e pri meni ne sum izmislila vse o6te ne6to specialno a 6te obleka ne6to seksi koeto bi mu haresalo
аз ще празнувам ТРИФОН
+1Първоначално написано от Sharpay