.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: любоф...

Град
    нА deT’ M? VuDџ’ t ЦайSИtE

любоф...

тук кажете най хубавите обяснения в любов който някой ви е правил
    мене например един път ми се обясниха по телефона
    ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
    (\(\
    (':'=)
    (')('')

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ми тя ми каза "бичъм тъ"
    и аз казах "мерси"
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Men pa mi se e slu4valo da mi se obqsnat po skype ama mislq 4e e normalno

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue

Re: любоф...

Цитирай Първоначално написано от ‡-КукЛъТЪъ-‡
    мене например един път ми се обясниха по телефона
    Е това ли е най-хубавото?

Най-хубаво е било когато са ми казвали "обичам те" и съм повярвала

Saatana vittu perkele hate crew!

обясненията са били без думи, а с много действия и близост...
    ...и сини устни
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

В даскало в час по рисуване един мой съученик ми предложи пред целия клас... А бившия ми ми беше казал първия ден,че имал голям късмет..И после ко-Заеба всичко

Мега фен Аватара на koalka
    Всяко едно "обичам те" ме кара да се чувствам някакво много щастлива...
    Иначе за първи път като ми го каза, беше най-голямото вълнение и изненада, защото не го очаквах.

Излизах от едно кафе и на вратата ме 4ака6е мом4ето което супер мн оби4ах с едно огромно плю6ено ме4е.На ме4ето има6е карти4ка ,на която пи6е6е : ОБИ4АМ ТЕ!. Беше мн мило и оригинално.
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Tya: "Az....aaaammm.... takovata..."
    Az: "Neeeeeee, kopeleeeeeeee.... ebavash me!"
    Tya: "Mi.... ne..."
    Az: "Po dyavolite. I sya k`vo?"
    Tya: "Mi..."(i me poglejda umno)
    Az: "Spokoino, az imam poznati - doktori. Vsichko shte se opravi - v dneshni vremena lekuvat pochti vsichko!"(potupvam po ramoto okurajitelno)

Posle i napravih kompliment za "dobrata shega" i vsichko si utihna Bih kazal - mnogo galantno se izmyknah ot situaciyata. Tova beshe edin ot malkoto pyti kogato jena se e reshila da priznava kakvo chuvstva kym men...
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Tya: "Az....aaaammm.... takovata..."
    Az: "Neeeeeee, kopeleeeeeeee.... ebavash me!"
    Tya: "Mi.... ne..."
    Az: "Po dyavolite. I sya k`vo?"
    Tya: "Mi..."(i me poglejda umno)
    Az: "Spokoino, az imam poznati - doktori. Vsichko shte se opravi - v dneshni vremena lekuvat pochti vsichko!"(potupvam po ramoto okurajitelno)

Posle i napravih kompliment za "dobrata shega" i vsichko si utihna Bih kazal - mnogo galantno se izmyknah ot situaciyata. Tova beshe edin ot malkoto pyti kogato jena se e reshila da priznava kakvo chuvstva kym men...
    Тва ми изпълни душата

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    мене например един път ми се обясниха по телефона Shocked
    Да ти имам и романтиката...
    Ми тя ми каза "бичъм тъ"
    и аз казах "мерси"
    Пак като не си казал нещо от сорта на "ъхъ", "А, не знаех!" или (най-убийственото) "Ми аз ко да напрая"...
    обясненията са били без думи, а с много действия и близост...
    ...и сини устни
    Ох, сини устни имах и аз... На 2-та ни месеца не знам как стана, но все се удрях в зъбите му, явно не ни беше удобно... После се чудех как да лъжа и мажа пред нашите как е станало... А и синината стоя 4-5 дни...

На мен са ми се обяснявали само 2 пъти в любов... При първото момче се бях спекла ужасно много, защото ми беше ужасно близък приятел и не го харесвах като повече от такъв. А при второто... Това е сегашния ми приятел. Сцената беше на една детска площадка над града, той беше седнал на пързалката, аз в него... 5-10 минути стояхме, без никой да продума нищо. Аз лично събирах смелост да му кажа,че го обичам. Най-накрая казах нещо... беше ми заседнало като буца в гърлото. Той ми отвърна със съвсем същото, оказа се, че в един и същи момент сме мислили за едно и също...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    на плажа =)
    СМС: "С всяка изминала секунда осъзнавам че те обичам все повече и че ми липсваш ужасно" на следващия ден го скъсах... прекалената близост ме плаши, не знам защо...

Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    СМС: "С всяка изминала секунда осъзнавам че те обичам все повече и че ми липсваш ужасно" на следващия ден го скъсах... прекалената близост ме плаши, не знам защо...
    Може би защото те е страх да не се привържеш много и после да боли много ?

Най - хубавото обяснение, което ми е правило момиче беше преди две години. Беше към 8:30.. беше се стъмнило.. разхождах се с едно момиче, говорехме си за бъдещето.. кой какво би правил. Аз я попитах: "Е, добре ти с какво свързваш следващите дни, месеци.." и тя ми каза, че не знае какви ще са, но знае с кого иска да ги прекара.. Много ме трогна естествено.. беше най - милото нещо, който някой е правил за мен. Никога друг път момиче не ми се е обяснявало

Град
    Dance club "Amnesia-Ibiza", Spain
    На мен мн пъти ми са са 0бяснявали,ама на мен ми са ще да кажа как ма 0тряза едн0 м0миче:

Аз и викам нали тей тей мн0го та харесвам,мисля че та 0бичам (естественн0 лъжех)
    И тя ми вика: Ем хубу щи мини
    За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
    Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
    House rUlzZz...
    Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
    Цитирай Първоначално написано от sladuranka =)
    сичко беше ацки яко

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от mitakkka
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Може би защото те е страх да не се привържеш много и после да боли много ?
    Може би...

Супер фен
    Досега не съм се обяснявал в любов, нито обратното. Такива романтични неща не е имало. Но пък сега като сетя за една случка когато бях 4 клас, едно момиче дойде при мене и каза че ме харесва. До ден днешен се чудя как е събрала смелост. Та аз и казах ми добре и избягах . Супер много се изчервих и понеже не я харесвах и не ми беше до такива работи впоследствие се разплаках, щото една друга съученичка заплаши да и каже че не я харесвам, а аз не исках да я обидя. Охх кво да ви кажа лапешки раоти . Ревлив келеш бях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си