Та днес беше един неприятен ден...Момчето ,което харесвам и мисля,че и той ме харесва,ми се нацупи...Видяхме се по коридорите,но не както като друг път се гушнахме,а просто се подминахме..... Следващото междучасие аз и 2 мои френдки бяхме седнали на една пейка и при нас довтасаха други две момичета(да ги нарека Д и Г).След малко дойде и въпросното момче(Х) с негови приятели(С и И).Те се настаниха на пейката,но Х отново не направи нищо... Д и Г седнаха от двете му страни,а С дойде до мен и сложи ръката ми на кръста му,но Х видя това и ме изгледа странно,аз махнах ръката си от кръста на С ,но веднага след това Х прегърна Д и Г.Аз и другата ми фр си тръгнахме....Там остана Г(която е бивша на Х) ,другата ми френдка и приятелите му И и С.Веднага след нашето заминаване последвали нападки към момичето Г.Защо отново се въртяла около Х,какво искала и тем подобни..Тя се ядосала и решила да си тръгва,но Х я дръпнал и тя пак седнала,но след малко така или иначе си станала....Следващия път ,когато се видяхме той просто извърна глава,което трябваше да е от рода на "Сърдя ти се,няма да дойда"....Когато следващото междучасие се "видяхме" с Х ,той ме побутна по гърба и замина.Аз го попитах "Вече така ли станахме?" ,а той ми отговори "Ами да,след като се прегръщаш с други"...... Аз се обърнах и си заминах,а едната ми френда му извика да дойде да се оправим,а той измънка нещо и никои не го чу....След последния час видях една негова съученичка,която попитах къде е той,а тя ми каза,че е заминал и ми обясни,че днес не бил много в настроение и се ядосал за нещо и на нея...но когато е бил с Г не е било точно така....

Та чудя се утре да отида при него все едно,че нищо не е станало или и аз да се правя на сърдита..... какво бихте направили вие???

Аааа и когато бяхме на кафе с едната френдка той и др негови приятели "надникнаха" в заведението,но не влязоха...ясен знак,че наистина ми се цупи....май доста...аз искам всичко да си е ,както преди ,защото вчера беше един прекрасен ден прекаран с него....

Дано разбрахте моите объркани обяснения с Д,Г,Х,И и т.н

хайде помагайте......