- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До каде стигат момчетата докато бръснат генеталиите си ?
Абе замислете се че по-важното е момъка да си е хвърлил душ преди товаПък после космите не пречат
![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
oops sorryПървоначално написано от air_J
![]()
nohuty : mnogo pravilno !!![]()
-1Първоначално написано от krem4et0
ако не се бръсннем ще миришм на кочове...
такаче по добре си помисли пак![]()
![]()
![]()
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
+1 to4no tva si msileh 4e nai dobriq variant 6tot da ima kosmi okolo penisa mu e ... gnysno za men aama da e s po glatki kraka ot jena ...Първоначално написано от marmalad4e
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Ползвай сапун по-често, примерно поне веднъж дневно и от време на време някакъв дезодорант и те уверявам, че няма да миришеш на нищо лошо. Аман от смърдели дето си мислят, че като се епилират ще престанат да смърдятПървоначално написано от dekovbg
1во.... не става въпрос момичетата дали го харесват..... Аз си се обезкосмявам за личо удолотворение..... 1во че ми харесва да съм подържан и най накрая че някой друг би ме харесалПървоначално написано от air_J
тфа че такива като теб не полагат грам за външният си вид не говори добре за теб... не е хубаво да се прекалява но не е хубаво и ич да се не прави.....
Тебе приятелката ти и с гурели ще те ебе ма значи ли че не тряа си миеш очите?
Iskam da popitam ot koga svurzvate higienata s okosmiavaneto !!???Do predi niakolko godini pove4eto muje ne sa si pravili kola maska ,a higienata im e otli4na. Tova 4e zameniate kupaneto s obezkosmiavaneto si e va6 problem, no az GARANTIRAM 4e okosmenite muje niama problem s higienata i men li4no me vuzbujdat mnogo pove4e. Vse pak az ne iskam da si liagam s jenstven muj v legloto,a s istinski olegnal seksapilen muj.
Za jenite vaji vsu6toto,tova 4e sa okosmeni ne zna4i 4e sa po-malko higieni4ni. Makar 4e az se obezkosmiavam ,no tova e prosto za6toto po mi haresva,a ne za da "miri6a hubavo" tui kato se kupia vseki den i niamam takiva problemi :P
ами да и на мен по ми харесваПървоначално написано от the_hottie
а който не ме аресва.... тът тът тъът :П
а иначе и същото е вярно...... не мисля че момче обичащо растите по цялото тяло да не сика да си легне с някое ПОДЪРЖАНО момче....
а и повярвайте като се обезкосми човек по трудно се поти....... това също е 1 от причините да го правя![]()
Е да ОК,за под мишниците съм напълно съгласна,ама краката НЕ мерси !!Първоначално написано от sharkybul
или пък да си махне хубавите косми на гърдите също ще е жалко
![]()
хубави са ако пирятелят ти няма какфо да покаже отдолуПървоначално написано от the_hottie
ако има хубаво релефно тяло космите просто убиват утопията
Абе мен не ме интересува до къде стига,как го прави и с какво,важно е само да няма : Welcome to the jungle!
Ами има прекрасно релефно тяло,но оби4ам да се рови4кам из косъм4етатаПървоначално написано от sharkybul
просто ина4е все едно да съм с жена, както ве4е споменах.
Etо за това гожоря. Аз примерно искам МЪЖ , а не бебе !
e и приятелят ти иска ЕБАСИ ПУТКАТА ама.....Първоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
![]()
Имам себе си за поддържан мъж, как пък реши, че не съм хигиеничен? Между другото, за да престанат смешните спекулации относно хигиената - някой може ли да извади от медицински източник някаква сравнително точна формулировка за хигиена, и в частност за личната такава, че прекалено много неща вземаха да правят хората, за тази пуста хигиена. Знае ли човек, след време да не вземем заради хигиената да си мием гъзовете преди да серем, че да не му е гнусно на лайното, когато изминава пътя си към отвъдното...![]()
Левски шампион але але!
Ami ima si qПървоначално написано от sharkybul
![]()
по-малко космипо-малко потене
ПО КУУЛ
![]()
![]()
Мъжо, не се бръсне и аз не настоявам. Даже ако ме попита как го предпочитам, ще му кажа, че така си е много хубав и не искам нищо да маха............Но да ти кажа не мирише на коч. мирише си много свежо и възбуждащо. Сигурно има връзка с това, че се къпе честичко, а?Първоначално написано от dekovbg
Космите не увеличават потенето, да те задържат потта, но заедно с нея задържат и соли, които са полезни за организма. Да не говорм, че човек винаги се поти, защото потни жлези няма само там, където няма и косми-устни, длани и пети.......Навсякъде другаде човек има косми, макар и на места съвсем оскъдни и незабележими........И те си имат функция-предпазват кожата, топлят, а космите в носа, веждите, миглите и космите по гениталиите пазят и механично от попадане на твърди частици в очите и носа и от попадане на бактерии във влагалището да речем. за жената космите гениталиите са изключително важни.....ама това съм го писала вече. За мъжа те пазят чувствителните тестиси, поддържат по-високата температура и задължат миризми(не само неприятни), които в крайна сметка привличат партньора. И ако хората не сме излъчвали тези миризми именно от гениталиите си, нямало е и да съществува човешкия род....просто е противоположния пол е бил привлечен от това ароматно място...........................
Колкото за релефа...адски ми е грозно и гейско.
+10000000000000000000000000Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
аз никога не бих си обръснал краката , ръцете и гърдите . все пак съм момче не момиче . а относно генеталиите се бръсна , но не много често .
Аз в началото се обърках за момчета ли говориме,за момичета лии за нещо средно...
И тва е малкото случаи,в който съм съгласна с кремчето....
Мамка му,как само по главата,бе?
Да си бръсне ръцете,краката,корема...бля яяяяяяяяяяя...
Не,мерси...
Гъзъ нека си бръсне...бръсненето на ръцете/краката ми се струва по-гадно
пфффффффф абе хора къв е смисъла да се карате - нито тези които се бръснат ще престанат нито пък тези дето не са си барали космите цял живот ще си ги махнат....барайте меча бе...за мен повечето момичета в днешно време винаги ще харасват обескосмени момчета(в границите на нормалното де..) или пък тези дето не харесват - живи и здрави ама им препоръчвам да опитат и да видят разликата...
Първоначално написано от kombarka
emi samo si brusna topkite i okolo penisa dr ne mi trqbva da si brusna :P
ami moq muj si se poddurja t.e brusne si se momcheto... chestno kazano bih se stresnala ako vidq nqkva gora i nali da trea da splitam plitki za da stigna do istinata no puk v kraina smetka ako toi poveche si se haresva taka oznachava che i az shte go haresvam nali vse pak se obichame....poddrujkata e vajna...kakto na vas momchetata nqma da vi e priatno da vidite nqkakva vuna obraslq kat zamuka na spqshtata krasavica taka i na nas momichetata ne ni e koi znae kolko kef da vi gledame s nqkfi kosmaci no vupreki tova ako obichash nqkoi nqma da ti napravi osobenno vpechatlenie ako ne se e obrusnal a i vseki si ima predpochitaniq![]()
~Az BqH TfOeTo MoMiChE Ti KuDe Si ZaShTo Ne ViJdAm VeChE TfOiTe SmS-i V NaI TrUdNiTe MoMeNtI NiKoGa Ne Te OsTaViH SeGa SuJaLqVaM ChE Ne Go NaPrAvIh~