.
Затворена тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 131
    Абе замислете се че по-важното е момъка да си е хвърлил душ преди това Пък после космите не пречат
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Не говорех на теб, а на гладкият колега!
    oops sorry

nohuty : mnogo pravilno !!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И преди съм го казвала-не искам по-гладък и от мен мъж! Искам да си има косми, където майката природа е решила.......Държа само да няма брада и мустаци!
    -1
    ако не се бръсннем ще миришм на кочове...
    такаче по добре си помисли пак
    I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от marmalad4e
    няма лошо мом4ето да реши да си прави кола маска...все пак неприятно е да тръгнеш да правиш секс с някого и от косми да не можеш да стигнеш до пениса му, защото уверявам ви има и такива
    но мъж с по-гладки крака от тези на приятелката си..не мерси!!! като гол охлюв
    +1 to4no tva si msileh 4e nai dobriq variant 6tot da ima kosmi okolo penisa mu e ... gnysno za men aama da e s po glatki kraka ot jena ...
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от dekovbg
    И преди съм го казвала-не искам по-гладък и от мен мъж! Искам да си има косми, където майката природа е решила.......Държа само да няма брада и мустаци!
    -1
    Ползвай сапун по-често, примерно поне веднъж дневно и от време на време някакъв дезодорант и те уверявам, че няма да миришеш на нищо лошо. Аман от смърдели дето си мислят, че като се епилират ще престанат да смърдят

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Цитирай Първоначално написано от sharkybul
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Mrazia obezkosmeni muje!! Stra6no mi e geisko !! Ujas ! Ako mi se padne takuv napravo mu pokazvam izhoda. To se gubi mujkoto po toia na4in!
    а може би такъф никога няма да ти върже просто
    Стига се излага. Какво толкова странно има момичетата да харесват нормално окосмени мъже? Това, че ти не си такъв докога така нагло ще ни го натрапваш? Като почнеш да се занимаваш с 18+ годишни путки, които се интересуват и от по-различни неща от това кой ще им купи това-онова и селските клюки, тогава ще разбереш, че всички тези мании с прекалени обезкосмявания и ред други неща са част от една индустрия, от един бизнес! Андрей от "Островът на изкушението" в "Горещо" каза, че се печели най-много освен от проституция и наркотици, и от женската суета. Да, но защо индустрията да печели само от женската, като може да печели и от мъжката? И в заключение - още веднъж те моля да престанеш да натрапваш на аудиторията колко си обезкосмен и как ходиш с еди какви си путки, как си прекрасен футболист и тем подобни пуберски истории.
    1во.... не става въпрос момичетата дали го харесват..... Аз си се обезкосмявам за личо удолотворение..... 1во че ми харесва да съм подържан и най накрая че някой друг би ме харесал

тфа че такива като теб не полагат грам за външният си вид не говори добре за теб... не е хубаво да се прекалява но не е хубаво и ич да се не прави.....

Тебе приятелката ти и с гурели ще те ебе ма значи ли че не тряа си миеш очите?

hottie
    Guest
    Iskam da popitam ot koga svurzvate higienata s okosmiavaneto !!???Do predi niakolko godini pove4eto muje ne sa si pravili kola maska ,a higienata im e otli4na. Tova 4e zameniate kupaneto s obezkosmiavaneto si e va6 problem, no az GARANTIRAM 4e okosmenite muje niama problem s higienata i men li4no me vuzbujdat mnogo pove4e. Vse pak az ne iskam da si liagam s jenstven muj v legloto,a s istinski olegnal seksapilen muj.
    Za jenite vaji vsu6toto,tova 4e sa okosmeni ne zna4i 4e sa po-malko higieni4ni. Makar 4e az se obezkosmiavam ,no tova e prosto za6toto po mi haresva,a ne za da "miri6a hubavo" tui kato se kupia vseki den i niamam takiva problemi :P

Град
    Iskam da popitam ot koga svurzvate higienata s okosmiavaneto !!???Do predi niakolko godini pove4eto muje ne sa si pravili kola maska ,a higienata im e otli4na. Tova 4e zameniate kupaneto s obezkosmiavaneto si e va6 problem, no az GARANTIRAM 4e okosmenite muje niama problem s higienata i men li4no me vuzbujdat mnogo pove4e. Vse pak az ne iskam da si liagam s jenstven muj v legloto,a s istinski olegnal seksapilen muj.
    Za jenite vaji vsu6toto,tova 4e sa okosmeni ne zna4i 4e sa po-malko higieni4ni. Makar 4e az se obezkosmiavam ,no tova e prosto za6toto po mi haresva,a ne za da "miri6a hubavo" tui kato se kupia vseki den i niamam takiva problemi :P
    ами да и на мен по ми харесва а който не ме аресва.... тът тът тъът :П
    а иначе и същото е вярно...... не мисля че момче обичащо растите по цялото тяло да не сика да си легне с някое ПОДЪРЖАНО момче....

а и повярвайте като се обезкосми човек по трудно се поти....... това също е 1 от причините да го правя

hottie
    Guest
    а иначе и същото е вярно...... не мисля че момче обичащо растите по цялото тяло да не сика да си легне с някое ПОДЪРЖАНО момче....

а и повярвайте като се обезкосми човек по трудно се поти....... това също е 1 от причините да го правя
    Е да ОК,за под мишниците съм напълно съгласна,ама краката НЕ мерси !! или пък да си махне хубавите косми на гърдите също ще е жалко

Град

Е да ОК,за под мишниците съм напълно съгласна,ама краката НЕ мерси !! или пък да си махне хубавите косми на гърдите също ще е жалко
    хубави са ако пирятелят ти няма какфо да покаже отдолу
    ако има хубаво релефно тяло космите просто убиват утопията

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Абе мен не ме интересува до къде стига,как го прави и с какво,важно е само да няма : Welcome to the jungle!

hottie
    Guest

хубави са ако пирятелят ти няма какфо да покаже отдолу
    ако има хубаво релефно тяло космите просто убиват утопията
    Ами има прекрасно релефно тяло,но оби4ам да се рови4кам из косъм4етата просто ина4е все едно да съм с жена, както ве4е споменах.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ми наскоро имах оплакване от едно момиче че съм по гладък от нея
    Навсякъде се епилирам като бебе съм няма зима няма лято като гол охлюв ходя
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

hottie
    Guest
    Etо за това гожоря. Аз примерно искам МЪЖ , а не бебе !

Град
    e и приятелят ти иска ЕБАСИ ПУТКАТА ама.....

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Имам себе си за поддържан мъж, как пък реши, че не съм хигиеничен? Между другото, за да престанат смешните спекулации относно хигиената - някой може ли да извади от медицински източник някаква сравнително точна формулировка за хигиена, и в частност за личната такава, че прекалено много неща вземаха да правят хората, за тази пуста хигиена. Знае ли човек, след време да не вземем заради хигиената да си мием гъзовете преди да серем, че да не му е гнусно на лайното, когато изминава пътя си към отвъдното...
    Левски шампион але але!

hottie
    Guest
    e и приятелят ти иска ЕБАСИ ПУТКАТА ама.....
    Ami ima si q

Град
    по-малко косми по-малко потене ПО КУУЛ

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    -1
    Мъжо, не се бръсне и аз не настоявам. Даже ако ме попита как го предпочитам, ще му кажа, че така си е много хубав и не искам нищо да маха............Но да ти кажа не мирише на коч. мирише си много свежо и възбуждащо. Сигурно има връзка с това, че се къпе честичко, а?
    Космите не увеличават потенето, да те задържат потта, но заедно с нея задържат и соли, които са полезни за организма. Да не говорм, че човек винаги се поти, защото потни жлези няма само там, където няма и косми-устни, длани и пети.......Навсякъде другаде човек има косми, макар и на места съвсем оскъдни и незабележими........И те си имат функция-предпазват кожата, топлят, а космите в носа, веждите, миглите и космите по гениталиите пазят и механично от попадане на твърди частици в очите и носа и от попадане на бактерии във влагалището да речем. за жената космите гениталиите са изключително важни.....ама това съм го писала вече. За мъжа те пазят чувствителните тестиси, поддържат по-високата температура и задължат миризми(не само неприятни), които в крайна сметка привличат партньора. И ако хората не сме излъчвали тези миризми именно от гениталиите си, нямало е и да съществува човешкия род....просто е противоположния пол е бил привлечен от това ароматно място...........................
    Колкото за релефа... адски ми е грозно и гейско.

hottie
    Guest
    -1
    Мъжо, не се бръсне и аз не настоявам. Даже ако ме попита как го предпочитам, ще му кажа, че така си е много хубав и не искам нищо да маха............Но да ти кажа не мирише на коч. мирише си много свежо и възбуждащо. Сигурно има връзка с това, че се къпе честичко, а?
    Космите не увеличават потенето, да те задържат потта, но заедно с нея задържат и соли, които са полезни за организма. Да не говорм, че човек винаги се поти, защото потни жлези няма само там, където няма и косми-устни, длани и пети.......Навсякъде другаде човек има косми, макар и на места съвсем оскъдни и незабележими........И те си имат функция-предпазват кожата, топлят, а космите в носа, веждите, миглите и космите по гениталиите пазят и механично от попадане на твърди частици в очите и носа и от попадане на бактерии във влагалището да речем. за жената космите гениталиите са изключително важни.....ама това съм го писала вече. За мъжа те пазят чувствителните тестиси, поддържат по-високата температура и задължат миризми(не само неприятни), които в крайна сметка привличат партньора. И ако хората не сме излъчвали тези миризми именно от гениталиите си, нямало е и да съществува човешкия род....просто е противоположния пол е бил привлечен от това ароматно място...........................
    Колкото за релефа... адски ми е грозно и гейско.
    +10000000000000000000000000

аз никога не бих си обръснал краката , ръцете и гърдите . все пак съм момче не момиче . а относно генеталиите се бръсна , но не много често .

Аз в началото се обърках за момчета ли говориме,за момичета лии за нещо средно...
    И тва е малкото случаи,в който съм съгласна с кремчето....
    Мамка му,как само по главата,бе?
    Да си бръсне ръцете,краката,корема...бля яяяяяяяяяяя...
    Не,мерси...

Гъзъ нека си бръсне...бръсненето на ръцете/краката ми се струва по-гадно

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    пфффффффф абе хора къв е смисъла да се карате - нито тези които се бръснат ще престанат нито пък тези дето не са си барали космите цял живот ще си ги махнат....барайте меча бе...за мен повечето момичета в днешно време винаги ще харасват обескосмени момчета(в границите на нормалното де..) или пък тези дето не харесват - живи и здрави ама им препоръчвам да опитат и да видят разликата...
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

emi samo si brusna topkite i okolo penisa dr ne mi trqbva da si brusna :P

ami moq muj si se poddurja t.e brusne si se momcheto... chestno kazano bih se stresnala ako vidq nqkva gora i nali da trea da splitam plitki za da stigna do istinata no puk v kraina smetka ako toi poveche si se haresva taka oznachava che i az shte go haresvam nali vse pak se obichame....poddrujkata e vajna...kakto na vas momchetata nqma da vi e priatno da vidite nqkakva vuna obraslq kat zamuka na spqshtata krasavica taka i na nas momichetata ne ni e koi znae kolko kef da vi gledame s nqkfi kosmaci no vupreki tova ako obichash nqkoi nqma da ti napravi osobenno vpechatlenie ako ne se e obrusnal a i vseki si ima predpochitaniq
    ~Az BqH TfOeTo MoMiChE Ti KuDe Si ZaShTo Ne ViJdAm VeChE TfOiTe SmS-i V NaI TrUdNiTe MoMeNtI NiKoGa Ne Te OsTaViH SeGa SuJaLqVaM ChE Ne Go NaPrAvIh~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си