.
Затворена тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 131 от общо 131

Hybrid View

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    аз деТствения мОстак го манах преди даже да се е появил е братле бях на 16 наще са доста либерални с мен така че за това не ми рпаявт проблеми , единствено съвети съм получавал от тях ... явно твойте са леко задрустени заведи ги на дискотека да припаднат като видят всички бръснати, по цици, и т.н.

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от marmalad4e
    няма лошо мом4ето да реши да си прави кола маска...все пак неприятно е да тръгнеш да правиш секс с някого и от косми да не можеш да стигнеш до пениса му, защото уверявам ви има и такива
    но мъж с по-гладки крака от тези на приятелката си..не мерси!!! като гол охлюв

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe
    Наште незнам в кой век живеят, не ми дават да се обезкосмявам, не че ги слушам, но все ми бучат, особенно баща ми-вика ми че неможел да приеме това и по негово време е нямало такива работи- и сега трябва да го правя тайно и вкъщи да ходя с дълги гащи щото иначе ще ме видят че се обезкосмявам, не мога да ги обедя, много са против, ако баба ми разбере нараво инфаркт ще получи-незнам какво толкова правя лошо, че така да ми бучат за това и то само краката и оная работа си обезкосмявам -другаде нямам още! аз като исках да си махам девствения мустак ги убеждавах 100 часа-дори това не ми даваха -камоли пък тялото, но аз си се обезкосмявам щото така съм решил! Как да ги накарам да го приемат вече съм на 17! Те толкова на сериозно го взимат-все едно че се дрогирам, а аз просто искам да ми е добре-все пак това си е моето тяло и ще правя квото си искам с него! Незнам родителите ви как го приемат?!
    Лелее, ужас, не ти е леко със сигурност..
    Ама си прави твоето, те ще свикнат.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe
    Наште незнам в кой век живеят, не ми дават да се обезкосмявам, не че ги слушам, но все ми бучат, особенно баща ми-вика ми че неможел да приеме това и по негово време е нямало такива работи- и сега трябва да го правя тайно и вкъщи да ходя с дълги гащи щото иначе ще ме видят че се обезкосмявам, не мога да ги обедя, много са против, ако баба ми разбере нараво инфаркт ще получи-незнам какво толкова правя лошо, че така да ми бучат за това и то само краката и оная работа си обезкосмявам -другаде нямам още! аз като исках да си махам девствения мустак ги убеждавах 100 часа-дори това не ми даваха -камоли пък тялото, но аз си се обезкосмявам щото така съм решил! Как да ги накарам да го приемат вече съм на 17! Те толкова на сериозно го взимат-все едно че се дрогирам, а аз просто искам да ми е добре-все пак това си е моето тяло и ще правя квото си искам с него! Незнам родителите ви как го приемат?!
    Като малък съм бил голям чук.Един пример ще дам,дано разбереш на каде бия...
    Като съм бил мръсен от сладолед примерно,съм си бъркал в джобовете да се изтрия.Майка ми стояла жената пред мен и викала"Не! А бой" ,и аз пак бъркам
    Та вече като поотхвърлих гъз ме възпитаваха по следния начин:
    -Прави по тялото си каквото искаш.(обици, татуйровки и етц.)
    -Ходи кадето искаш,само ни казвай каде си.
    -.....
    Единственото което са ми забранили и аз си забранявам, са наркотиците.

Цитирай Първоначално написано от sharkybul
    Цитирай Първоначално написано от bibo
    Ами пък аз да кажа че повечето момичета умират за обскосмени мъже.Според мен един мъж трабва да маха космите си навсякъде където те пречат.Аз например махам космите по цялото си тяло,освен вежди глава и задник.Просто там нямам много пък и не ми пречат(никоя досега не се е оплакала ).По въпроса който няма косми е обратен помислете над това - едно време в Рим на мъж без брада се е гледало като на жена.Днес на мъж с голяма брада се гледа като на маймуна . Така че всичко е въпрос на възпитание и на времето в което живеем.А ние живеем във 21 век.
    ами първо от хигиенична гледна точка разбира се....
    2ро колкото по малко косми по малко пот....

беше ми интересно какфо мислят момичетата мен не ми пречат отзад но гледам да ги няма
    EEEEEE колега ти направо ме разби Значи, ако някой не се бръсне някаде значи е нехигиеничен, така ли? Или че като нямаш косми не се потиш? Айде моля ти се само заблуждаваш и хората около себе си.

Потта се отделя от кожата, не от космите. А самите косми нямат нищо общо с хигиената!! Но от естетическа гледна точка е по-добре (поне за мен) да съм обръснато момиче, аз също се бръсна. Но това няма нищо общо с хигиената.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Темата е от 2008.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си