Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Цитирай Първоначално написано от WaKo
Абе това с бръсненето, да ме извиняват тия които се обиждат си е гейска работа - оттам е тръгнало - мъжа да се прави на жена. Това тия дето си мислят, че като са бръснати навсякъде много ще се харесат на жените са си комплексирани лигльовци според мен. Я се замислете какво харесват жените в един мъж - да е мъжествен на външен вид и държане, а някакси не ми се връзва мъжествено държане със суетене за "ей, това мъничкото косъмче отзад на дупето". Каква е идеята на това да си подстригвам или епилирам задника? За хигиената да не говорим - това е въпрос на къпане, а не въпрос на косми. Само под мишниците признавам, че има някаква мръзка с това да не се задържа пот, ама всичко останало си е въпрос на това да се къпеш. Пък и досега още не ми се е случило някоя да ми откаже заради космати ръце, крака или нещо друго. Даже повечето си казват, че ги кефи. Така че стига гледахте манекени и разни такива, а ми се дръжте мъжки, къпете се и няма да имате проблеми
съгласен съм с теб но малко подстрижка не е за изхвърляне
Така е Но на места, където има някакво значение, а задника не е такова място. За жените важно е да изглеждаш "поддържан" ( в кавички, защото цитирам ) А поддържан за повечето значи, изкъпан, с чисти дрехи, да не мирише, с изрязани нокти ( страшно много гледат това), обръснат или небрежно, но нарочно, брадясал и някои други дребни неща. Много малко жени изобщо отдават някакво значение на космите стига да са в някакви нормални граници