- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До каде стигат момчетата докато бръснат генеталиите си ?
Az mislq 4e postavqneto na vaprosa taka :
Brusnete se 6toto e po higieni4no....- E napulno nepravilno.
Higieni4no e kogato se KUPE6.
A az li4no sum na mnenie 4e prosto trqbva da se podstrigvat ot vreme na vreme kolkoto da ne stane6 kato orangutan i tova e![]()
![]()
A za zadnika sorry ama si e ba6 geisko da se obezkosmqva6![]()
![]()
![]()
Ти откога взе да отговаряш за момичетата и техният вкус? В темата пишат и момичета и ЖЕНИ и се вижда какво харесват те. Дори надутите фукли, футболните прически, кварталните принцеси, кучки дето били всичко друго ама не и твойте и тем подобни, все някога им идва акъла в главата и разбират, че значението на космите граничи с абсолютната нула.Първоначално написано от bibo
![]()
Левски шампион але але!
Аха, поне за космите на мъжете е така. Сега при жените не се гледа с добро око да е космясала дори и от истински мъж, въпреки, че за жената това е далеч по-важно отколкото за мъжа от здравословна гледна точка.Първоначално написано от air_J
Последното нещо, което си мисля, когато реша да правя любов с приятеля си е дали има косми еди къде си......това наистина е без значение за мен!
ми аз си бръсна около х...я редовно , а около ан~са се бръсна много рядко ... но 100% не харесвам космати момичета ( е може лентичка или триъгълниче ама не много голямо)
fuck fuck fuck
хаха именноПървоначално написано от sharkybul
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Абе хора вие не сте в ред...Казвам ви само че всичките ми гаджета досега са ме карали да се обескосмявам...ама на вас като не ви пречат космите ЕВАЛА...ровете си там![]()
Първоначално написано от kombarka
V kraina smetka da ne zabravqme,che i kosmite sa si imaLI svoeto prednaznachenie...kato da opazvat kojata ni ot vredni vynshni faktori kato naprimer slynchevite lychi,niskite T i t.n.Първоначално написано от radito
A do sharkybul-nqma kakvo da mi se obqsnqvash i s kosmi po krakata se hvashta ten i to ne ot 100 bani,ami ot nqkolko...Nqkak si kato chovek,koito jivee na moreto i lqtoto vseki den e na plaj,za moe nai-golqmo shtastie ustanovqvam,che ne sa tolkova mnogo myjete,koito sa reshili po broi obezkosmeni chasti na tqloto da se nadprevarvat s nas jenite.Opredeleno ne mi haresvat takiva myje,dalech ne tvyrdq obache,che ako myja e obezkosmen i mi haresa kato chovek bih si razvalila vzaimootnosheniqta s nego,kakto i obratnoto,che ako myja ima kosmi,kydeto i da bilo,bih go napravila.Za men obezkosmqvaneto e dosta malovajno,za razlika ot higienata!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Тази тема май трябваше да започне така:
вс Gilette:P
sharkybul,i ako v kraina smetka edin ot izobrazenite na snimkite myje,beshe choveka,kogo obicham i uvajavam tova che zadnika mu e takyv nqmashe da razklati po kakyvto i da bilo nachin chuvstvata mi,v kraina smetka ne obicham zadnika ili kosmite mu,ami nego si,taka che... i tozi ti argument ne me razkolebava ot dosegshnata mi teza.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
обаче ако пирятелят ти те попита....Първоначално написано от Lorelei
Пенке,искаш ли да се изчистя отзад,няма да е никъкфо проблем за мен стига да ти е приятно....
Какфо ще отговориш![]()
Na taka postaven vypros naistina bih otgovorila,che predpochitam da gi mahne,a veche okonchatelnoto reshenie pak shte si ostane negovo.Първоначално написано от sharkybul
Първоначално написано от Lorelei
за това говорим....
Когато е влюбен човек за него половинката е ИДЕАЛНА вепреки сичко...
и аз смятам приятелката си за перфектна но винаги може повече![]()
Hubavo e chovek da e maksimalist,stiga tova da ne narushava pravata i svobodite na partniora mu.
НА СИЛА ХУБОСТ и ЛЮБОВ не само че не става но и НЕ БИВАПървоначално написано от Lorelei
![]()
i s kosmi i bez kosimi , pak vi obichame
a prekalenoto obezkosmqvanene ni karaite da se chustvane nepoddyrjani okolo vas
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
V kraina smetka se razbrahmeПървоначално написано от sharkybul
![]()
То така се почва - днеска махни космите, утре "бягай за дамски превръзки до магазина", после "що не донесе и някой шоколад, бе тупан, я иди сготви нещо сега" и накрая слагаш чехъла на главата и изпълняваш каквото ти казват. Я помисли пък другия вариант следващия път като някоя ти каже да се обезкосмиш - кажи й - не искам, не ме кефи. Какво ще ти каже? Секс ли ще ти откаже? Или какво? Ще ти се сърди? Ама така е като сте смотани пишльовци дето като хванат една и тя им пусне и не смеят да я разкарат, защото не могат да хванат друга. Като не й изнасям такъв какъвто съм и какъвто ми харесва а бъда да хваща пътя и това е - други колкото щеш имаПървоначално написано от bibo
xaaxaxaxaxaxaxaxxaaxaПървоначално написано от amatorium
![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Mrazia obezkosmeni muje!! Stra6no mi e geisko !! Ujas ! Ako mi se padne takuv napravo mu pokazvam izhoda. To se gubi mujkoto po toia na4in!![]()
Махам космите от мишниците, лицето и интимните части. Крака, ръце, гърди, корем, задник не ги пипам. Когато започнат да ми пречат може би ще ги махна, но за момента нямам проблеми.
Стана ми смешно като прочетох, че като си махаш космите имаш по-добра хигиена. Не се ли къпе човек не става, ако ще да няма и едно мъхче по себе си.
а може би такъф никога няма да ти върже простоПървоначално написано от the_hottie
![]()
Ами "запознавала съм се" с много мъже и всички си бяха мъжкариПървоначално написано от sharkybul
демек - с косми ! Айде за мишниците съм ОК, за интимните евентуално, но крака и ръце ... да ходят да си търсят мъж :P
Стига се излага. Какво толкова странно има момичетата да харесват нормално окосмени мъже? Това, че ти не си такъв докога така нагло ще ни го натрапваш? Като почнеш да се занимаваш с 18+ годишни путки, които се интересуват и от по-различни неща от това кой ще им купи това-онова и селските клюки, тогава ще разбереш, че всички тези мании с прекалени обезкосмявания и ред други неща са част от една индустрия, от един бизнес! Андрей от "Островът на изкушението" в "Горещо" каза, че се печели най-много освен от проституция и наркотици, и от женската суета. Да, но защо индустрията да печели само от женската, като може да печели и от мъжката? И в заключение - още веднъж те моля да престанеш да натрапваш на аудиторията колко си обезкосмен и как ходиш с еди какви си путки, как си прекрасен футболист и тем подобни пуберски истории.Първоначално написано от sharkybul
Левски шампион але але!
Нещо не сме се разбрали тъй като съм МОМИЧЕ и просто изказах мнение че не харесвам обръснати мъже. Ама прочети пак да видишПървоначално написано от air_J
И съм над 18.
Не говорех на теб, а на гладкият колега!![]()
Левски шампион але але!