- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До каде стигат момчетата докато бръснат генеталиите си ?
Мъжо, не се бръсне и аз не настоявам. Даже ако ме попита как го предпочитам, ще му кажа, че така си е много хубав и не искам нищо да маха............Но да ти кажа не мирише на коч. мирише си много свежо и възбуждащо. Сигурно има връзка с това, че се къпе честичко, а?Първоначално написано от dekovbg
Космите не увеличават потенето, да те задържат потта, но заедно с нея задържат и соли, които са полезни за организма. Да не говорм, че човек винаги се поти, защото потни жлези няма само там, където няма и косми-устни, длани и пети.......Навсякъде другаде човек има косми, макар и на места съвсем оскъдни и незабележими........И те си имат функция-предпазват кожата, топлят, а космите в носа, веждите, миглите и космите по гениталиите пазят и механично от попадане на твърди частици в очите и носа и от попадане на бактерии във влагалището да речем. за жената космите гениталиите са изключително важни.....ама това съм го писала вече. За мъжа те пазят чувствителните тестиси, поддържат по-високата температура и задължат миризми(не само неприятни), които в крайна сметка привличат партньора. И ако хората не сме излъчвали тези миризми именно от гениталиите си, нямало е и да съществува човешкия род....просто е противоположния пол е бил привлечен от това ароматно място...........................
Колкото за релефа...адски ми е грозно и гейско.