- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До каде стигат момчетата докато бръснат генеталиите си ?
кръглата глупост... НАПРОТИВ... проблемът е че космите ЗАДЪРЖАТ ПОТТА и дори правят илюзията, че се потим по-малко... ама ако си НЕЧИСТОПЛЪТЕН това задържане смърди... така че мърльовците дет са къпят през седмица да са бръснат с надежда че са по-хигиеничниПървоначално написано от sharkybul
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен обезкосмяването е въпрос на личен избор. Аз лично се обезкосмявам почти навсякъде. По краката,гърдите и корема ходя на козмитик щото растът за 2 дена иначе, а и като се бръсна съм като шкурка. Вече от 3 месеца ходя на козметик и съм много доволен. Преди като влизах в банята да се бръсна половин час не ми стигаше, а сега само около гениталите и ми е супер...А по въпроса за задника и според мен може или да се намалят или с кола маска, но не бръснене, щото един ден като спреш да се бръснеш той ще стание кат на маймуна. А за тези , които казват, че е гейско...Незнам, но според мен е странно да имаш някво спортно дупе и тяло и кат се саблечеш да не се вижда от косми. Не знам кои момичета се кефят като хванат приятеля си за задника да пипат косми...Много коментари имаше, но аз съм твърдо ЗА обезкосмявянето...Е има мъже с тънки и къси косми те само могат да се радват, че няма да дават пари за козметик или да се занимават с бръснене, но те са редки случай. Моята приятелка напълно и съгласна да се обезкосмявам, а и сме в 21век, няма да ходим кат маймуни!!! Важно е как се чувстваш добре...
аз пък на лицето си правя кола маска с лентички доста по бързо става отколкото да се бръсна а иначе се бръсна под мишниците и х*я и та*аци*е и стига толкоз![]()
+1Първоначално написано от Bubble15
![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Spored men mom4eto ne biva da si br1sne ni6ty dr osven bradata i mustacite.....vse pak e mom4e!Ne iskam da si mislq 4e s1m si legnala smomi4e
da ima gladka bebe6ka koja.........mom4eto trq da e po grubo......
Е,този път вече ме разби!Е ба си подробното описание!Нямаш равен да знаеш!!!Първоначално написано от amatorium
![]()
mi ... mi6nitsite , "onaq rabota" , mustacite tov sa mestata kadeto se brusna ... krakata racete i zadnika ne trqa da sa obezkosmeni ... pone spored men![]()
Както бе споменто 1463569 пъти, няма нощо общо между хигиената и космите.
Много ми е интересно тия, които се обезкосмяват като голи охлюви, да ми споделят как така майките им, които те много обичат, са се хванали с някакви си НЕХИГИЕНИЧНО КОСМАТИ МАЙМУНИ като бащите им и са се ебали с тях, и са им правили свирки, и са ги целували тук и там, че на всичкото отгоре и деца са направили и са ги отгледали ?????
Те ще да са били едни доста пропаднали и загорели пуберки, че да се хванат с такива като Необезкосментите ви бащи !!!!!
А най ми е интересно как са серяли през косматите си гъзове и как говънцата не са се оплитали в космарлака !??! Странна история, нали !!!
Tфа па да си обръсна задника трябва да съм ебаси гея![]()
Един мъж не трябва да е окосмен около половият си орган, и по лично мнение под мишниците, ама само по лично защото аз така предпочитам, инак нищо против тия, които се 'оставят' там.
На всякъде другаде - колкото повече, толкова по-'мъж' е юнака.
аз абослютно навсякаде се бръсна само краката ги прая с кола маска
Mi SpOrEd mEnE KoLa-MaSkATA I VaOb6tE oBeZkOsmQvAnEtO sI e zA NAs-jEnItE! TvA mUj BeZ KoSmI nE e mUj! Sa VeRno da nE E nQkFa gOrIlA amA tvA AkO E SaVsEM gLaDuK 1vAtA Mi mIsUl 6E E 4e ToQ e oBaRnAl rEzBaTa(bez da i se sardat nqkoi!)!!! TaKa 4e nIkVo ObEzKoSmQvAnE za MUjEtE! (Moq Gledna To4ka!)!!![]()
TvA
The Prodigy = The legend!
HAHA TYKA NAPRAO ME RAZBI!!Първоначално написано от dajdostih
![]()
The Prodigy = The legend!
2+Първоначално написано от Sevt
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
момче ич не си зле :P за ръцете и краката сам съгласен ама за интимното място е там не мога да ги търпя бръснеш и това е Пич да изглеждаш добре не означава да си гей :PПървоначално написано от WaKo
az kat po4na ot ta6acite leko se spuskam po krakata do kolenata ... 6tot tam sy6to mi se potqt mydqta .. na was kat sa wi kysi pi6kite moita styrji badjaka i se poti i staa le6 za twa brysna i tam .. udrqm edna rezka i na gore po korema i gyrdite no tam nqam mn kosmi ..... to powe4e e myh ... ina4e pi6kata e burno obrasla .... za 2 sedmici staa oazis ( i ako si mn jaden .... izto4i si !!! :P ) i posle fyrlqm "reza4kata" 6atam jileta 4e e mn goten ( pa i mn kinta sa obrulih to ostee da ne go polzwam 6e se fyrlq ot mosta ) i po4wam si brysna mustaci i bradaci.... i twa e
![]()
според мен, на гърдите не трябва да ги има :Ь , или пък съвсем малко.. ама пак си е гадно.. като те пипне жената не трябва да я боде :X .. няма да направя циците червени като ме прегръща ! Според мен е грозно да имаш на гърдите :S..да ти изскачат от ризата или потника ..
![]()
Около чепа ми ,махам ги да.. за ташките - не смея.. заеби.. тв'а .. пф :X ! Много болка после xD.. Или пък кола маска там :O![]()
.. Или пък пинсета ала бала.. ддз.. кой как иска :]
Иначе вежди и лице (y)! .. Мишниците задължително ;S! Иначе ако се изпотиш, стават едни гадни и като те напече слънцето направо ЛЪЩЯТ като ферари!
Крака,корем,гръб, ръце --> никога няма да ги махна ;]
А за задника, там ги подкъсявам.. that's all :] .. за това са машинките :P !
Иначе ХОРААААА зависи си, има РАСОВИ мъже, има и такива дет си нямат косми (е имат ама много малко..) и при някои е необходимо да се подкъсяват космите.. ама не и кола маска, бръснене или кремове o.o.. Изранява се КОЖАТА..
И съм чувал от поне 100 жени че трябва мъжа да има по корема малко, ръцете, кракта (някои казват и на гърдите задължително) малко косми ... понеже не искали като ги пипат в леглото все едно друга жена.. за което са си на 100 % прави..
А вече БРАДАТА - личен избор.. на някои им отива кюсе обръснат, на някои с брада (набола) , на някои с много брада ( или пък някаква форма :] ) ..
А и кремчето (модератора) , евала) ! Иска ми се да има повече жени като теб
! Щот много мразя като каже някоя жена "оооо искам да нямаш косми никъдееееее .. " пфффффф...... бахти -.-
И 1 въпрос, що не те кефят, релефни мъже.. защо пък е гейско :S? Това ми се стори супер странно.. ?
Ти си уникат, ей!Първоначално написано от Iceshark
Това ме разби - "...Мишниците задължително ;S! Иначе ако се изпотиш, стават едни гадни и като те напече слънцето направо ЛЪЩЯТ като ферари!..." Голям смях!
Няма да пиша по темата,само искам да кажа едно нещо към момичетата,стига да не се сърди автора.
МОМИЧЕТА,моля ви,много ви моля като ходите на басейн/плаж и прочие просто или си вдигайте повече банския,или си обезкосмявайте дупето,уникално неприятно е да чакаш на стълбите примерно за някоя пързалка или за каквото и да е и пред теб да седи момиче с по-космато дупе от теб... така да се каже ;х;х
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Аз ще попитам хората които казват ,че космите нямат нищо общо с хигиената,защо тогава си бръснете подмишниците и любовния орган?
Аз си махам с епилатор космите на гърдите и краката,бръсна си мишниците ,любовния орган и брадата с мустаците.Не го правя ,за да се харесам на някое момиче ,а за собствено удоволствие
Аз пък 1,2,3 пъти съм си бръснал нали там доло и 1 пат подмишниците , това да си бръснеш краката е супер зле никога не бих го пробвал пффф... аз да не съм гей ...![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Аз си отглеждам лайкучки отзад...
Наште незнам в кой век живеят, не ми дават да се обезкосмявам, не че ги слушам, но все ми бучат, особенно баща ми-вика ми че неможел да приеме това и по негово време е нямало такива работи- и сега трябва да го правя тайно и вкъщи да ходя с дълги гащи щото иначе ще ме видят че се обезкосмявам, не мога да ги обедя, много са против, ако баба ми разбере нараво инфаркт ще получи-незнам какво толкова правя лошо, че така да ми бучат за това и то само краката и оная работа си обезкосмявам -другаде нямам още! аз като исках да си махам девствения мустак ги убеждавах 100 часа-дори това не ми даваха -камоли пък тялото, но аз си се обезкосмявам щото така съм решил! Как да ги накарам да го приемат вече съм на 17! Те толкова на сериозно го взимат-все едно че се дрогирам, а аз просто искам да ми е добре-все пак това си е моето тяло и ще правя квото си искам с него! Незнам родителите ви как го приемат?!![]()