според мен, на гърдите не трябва да ги има :Ь , или пък съвсем малко.. ама пак си е гадно.. като те пипне жената не трябва да я боде :X .. няма да направя циците червени като ме прегръща ! Според мен е грозно да имаш на гърдите :S..да ти изскачат от ризата или потника ..

Около чепа ми ,махам ги да.. за ташките - не смея.. заеби.. тв'а .. пф :X ! Много болка после xD.. Или пък кола маска там :O .. Или пък пинсета ала бала.. ддз.. кой как иска :]

Иначе вежди и лице (y)! .. Мишниците задължително ;S! Иначе ако се изпотиш, стават едни гадни и като те напече слънцето направо ЛЪЩЯТ като ферари !

Крака,корем,гръб, ръце --> никога няма да ги махна ;]
А за задника , там ги подкъсявам.. that's all :] .. за това са машинките :P !

Иначе ХОРААААА зависи си, има РАСОВИ мъже, има и такива дет си нямат косми (е имат ама много малко..) и при някои е необходимо да се подкъсяват космите.. ама не и кола маска, бръснене или кремове o.o.. Изранява се КОЖАТА..

И съм чувал от поне 100 жени че трябва мъжа да има по корема малко, ръцете, кракта (някои казват и на гърдите задължително) малко косми ... понеже не искали като ги пипат в леглото все едно друга жена.. за което са си на 100 % прави..

А вече БРАДАТА - личен избор.. на някои им отива кюсе обръснат, на някои с брада (набола) , на някои с много брада ( или пък някаква форма :] ) ..

А и кремчето (модератора) , евала ) ! Иска ми се да има повече жени като теб ! Щот много мразя като каже някоя жена "оооо искам да нямаш косми никъдееееее .. " пфффффф...... бахти -.-

И 1 въпрос, що не те кефят, релефни мъже .. защо пък е гейско :S? Това ми се стори супер странно.. ?