- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срамната тема...никой не говори, но почти всеки го прави...
Повече от един х... около мен и почвам да се плаша, признавам.Първоначално написано от Crag Hack
Собственост на Canis_Dirus
Не само ти. Самите х** и те се плашат един от друг. Не знаят кой кого ще изненада![]()
между връстници не се срамувам .... на момиче не го споменавам ... а го правя както се прави ... ръката ... стискам и лъскам![]()
"Моите приятели всичките са някакви- никакви такива жмундляци. Никаква съпричастност, към чуждите нужди немат. Оня месец, кат се напиха, кат трета смяна железничари до пълна безпомощност, аз така съвсем приятелски и неангажиращо се възползвах от тях сексуално. Един вид ги изплющях, кат немско торпедо английски параход ги изшляках. И после кво? Да вземат да не ми говорят три седмици след това. Чувствителни го раздават един вид, обидчиви. Хубу, викам аз, няма да се изпокараме за глупости сега, земАх си бележка. Викам си ще пренасоча нагона и почнАх да им плюща приятелките. Аз доволен, приятелките им доволни, ония пак пищят. Как да си приятел с такива хора баси! Амчи те ме натоварват по тоя начин. Па не ми говориха три седмици, па се вкараха у некви сапунки. Да ги еба в жмудляците/пак/, кат ми пуснат филма "Непростимо" и по три седмици ми го прожектират. Пишман станах! Викам си убаво тогава, сапикясвам се оттука на сетне, няма да еба демек, сиреч минавам на чикии. Кви са тия приятели до тука да те докарат, аз не ги разбирам тия работи, ама супер мноо се дразня вече. Е хуу минах на мастрибучки, ония па недоволни. Единия ми смърди нещо, па тръгнал да се сърди. Нямал нищо против да си бия чикии, ама що трябвало да бъде в техния хол и що точно пред майка му. Е сега па що та що. Щото там ме е настигнала нуждата ебаси!"
PS. Ne ostavih samo chastta s "мастрибучки"-te, za da ne se zagubi smisula...
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
най добре с 2 ръце...развива трицепс, делтовиден раменен и трапецовиден гръбен мускул![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
ся ш ви кажа най-доброто средтво(за момчетата де)...зимате едно парче сланина,пробивате дупкаи го оставяте на слънфце да се размекне и...тъпчиш...става уникално
Първоначално написано от kombarka
епа ти луд ли си е да хабим сланината за чАкии...как не за сланината си има праз и сиренье и пекан 'ляб![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Моята пр-ка пък в последно време не ме оставя да си помисля за "ножка"![]()
![]()
Хеее
![]()
Иначе по темата - абсолютно всяко момче го прави, някои често някои рядко - зависи от сексулания му животНо няма изключения.
Пък ако не си прави сам ножка.. то пр-ката/жена му върши тая работа![]()
Момичетата - не всяко се задоволява. Обаче веднъж задоволи ли се и види, че й харесва... продължава. Границата е само първите 1-2 пъти после и тя става от нашата бандаЧестотата и там е както при мъжа
А бе поне 70-80% от всички хора го правят няма се лъжем![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
![]()
![]()
![]()
![]()
Вече не е табу и много ясно че всички мастурбират , и почти никой не го крие :P
fuck fuck fuck
Срамна тема ли? Никога не ме е било срам да говоря за това. Разбира се, че маструбирамВинаги когато искам
![]()
вече има много такива теми, пък и тука как да ти обясня как го правя![]()
Let The BEAT Control Your Body
Естествено,това е напълно нормално и изобщо никой не трябва да го е срам.Аз например си посягам винаги когато ми се прииска,когато водя активен сексуален живот както в момента,не си правя ножки често,но като закъсам някоя и друга седмица иии...![]()
Естествено, че мастурбирам .. после спа много сладко .. кеф ми е .. свършвам и .. заспивам след 3-4 мин мах .. перфектнооо .. хххах!
И със белото млекце в гащите на топличко. Да и е кеф после на мама да пере![]()
Може да спи без гащички ... Знае ли човек...Първоначално написано от BaiboCo
Ениуей, и аз го правя, ама най- най- най- редовно :P
Първоначално написано от CucAgMuH
естествено е да се сърдят, те майките и те са хора и имат нужди, отделно 4е и го правиш в хола/кой ще ти 4исти флуидите
а?/, а не в банята...да знаеш приятелите ти са много добри хорица, направо светци други на тяхно място отдавна да са те
![]()
![]()
по темата - "Лъскам и еба следователно съществувам" /Рене Декарт..е малко преиначихме сентенцията , но пак има смисъл ../
![]()
Добре де,само аз ли съм на мнение,че на момичетата/жените не им харесва до толкова да мастурбират.Винаги съм завиждала на момчетата,че на тях им доставя много по-голямо удоволствие от самозадоволяването.
Точно обратното.Първоначално написано от kPuCkA
Пък и вие имате възможност от многократен оргазъм, пък ние не
И доколкото съм чел и са ми казвали - вашият е по-продължителен.
Вярно, че по всяко време можем да извадим патлака.. ма вашите са си по-качествени...![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
nqma ni6o sramno ,pravq go kogato iskam![]()