.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    ест .. сички си имаме нужди

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Добре де,само аз ли съм на мнение,че на момичетата/жените не им харесва до толкова да мастурбират.Винаги съм завиждала на момчетата,че на тях им доставя много по-голямо удоволствие от самозадоволяването.
    Точно обратното.
    Пък и вие имате възможност от многократен оргазъм, пък ние не
    И доколкото съм чел и са ми казвали - вашият е по-продължителен.
    Вярно, че по всяко време можем да извадим патлака.. ма вашите са си по-качествени...
    Хм...аз пък не съм превърженичка.Предпочитам тея неща дето мога аз да си ги правя,да ми ги прави някой друг.Е,тогава ми е кеф наистина.

всеки го прави вий кво си мислите.

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    "Моите приятели всичките са някакви- никакви такива жмундляци. Никаква съпричастност, към чуждите нужди немат. Оня месец, кат се напиха, кат трета смяна железничари до пълна безпомощност, аз така съвсем приятелски и неангажиращо се възползвах от тях сексуално. Един вид ги изплющях, кат немско торпедо английски параход ги изшляках. И после кво? Да вземат да не ми говорят три седмици след това. Чувствителни го раздават един вид, обидчиви. Хубу, викам аз, няма да се изпокараме за глупости сега, земАх си бележка. Викам си ще пренасоча нагона и почнАх да им плюща приятелките. Аз доволен, приятелките им доволни, ония пак пищят. Как да си приятел с такива хора баси! Амчи те ме натоварват по тоя начин. Па не ми говориха три седмици, па се вкараха у некви сапунки. Да ги еба в жмудляците/пак/, кат ми пуснат филма "Непростимо" и по три седмици ми го прожектират. Пишман станах! Викам си убаво тогава, сапикясвам се оттука на сетне, няма да еба хдемек, сиреч минавам на чикии. Кви са тия приятели до тука да те докарат, аз не ги разбирам тия работи, ама супер мноо се дразня вече. Е хуу минах на мастрибучки, ония па недоволни. Единия ми смърди нещо, па тръгнал да се сърди. Нямал нищо против да си бия чикии, ама що трябвало да бъде в техния хол и що точно пред майка му. Е сега па що та що. Щото там ме е настигнала нуждата ебаси!"

Gospodi , Boje moi
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Нищо срамно!?Да живее чекията. :P

Цитирай Първоначално написано от LitTleJ
    Нищо срамно!?Да живее чекията. :P
    За век и веков!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си