- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срамната тема...никой не говори, но почти всеки го прави...
taby temata-mastyrbaciqta...kak go pravite i sramyvate li se ot tova![]()
![]()
винаги когато ми е кеф...не се срамувам вуоб6те т'ва е нормално...е,ако майка ми ме хване ш'се фурля отнякъде де![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
Не се срамувам изобщо. Ама не е речено че трябва да го правя пред други хора чак. Всеки сере и пикае, ама не го прави демонстративно пред другите...
Che kakvo sramno ima v tova.Pravq go sus sebe si redovno. Taka poddurjam forma i se razvlicham. Pravq go s dqsnata si ruka (vednuj mi beshe gipsirana i mi beshe super zle dokato svikna s lqvata). Bavno-burzo i mnogo. A pomaga i za relef na predmishnicite
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Аз па с лявата, щото дясната е заета с мишката на компаВинаги го правя пред компа - гледам всякакви щуротии в нета
![]()
ааааа,нееееее! махай ръката докато четеш ТОЗИ ПОСТ :АМАМАМАМАПървоначално написано от Crag Hack
Тоя па, да не мислиш че жуля по 24 часа... Даже напоследък от много джиткане на Хироус не ми остава време ни за ебане ни за чекия![]()
срамно ли? никой не говори ли? Тук има поне 4546778923984610854 такива теми.. кой да не говори?
Собственост на Canis_Dirus
нищо срамно нямадаже поддържаш форма :P:P:P
Ima dosta takiva temi,no kakto i da e.Veche sym zabelqzala,che v tozi forum nikoi ne si pravi truda pyrvo da proveri i sled tova da slaga novi temi.
Az dosta chesto masturbiram i ne go kriq,i nikoga ne sym go krila.Spored men vseki go pravi i tova,che nqkoi go skriva ili spestqva na okolnite si e negovo reshenie i pravo na izbor.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Еми разкажи как маструбираш. Само скречове или ползваш плодове и зелнчуци?
краставиците са особено вървежниПървоначално написано от Crag Hack
Онея корнишоновите, дето са дебели и с брадавички?
ъъъъъ....само не се карайте
Първоначално написано от maci
aaa samo deto temata ti ne e "tabu" ot dosta godini nasam![]()
kakto mi skimne , tei go praq![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Първоначално написано от Crag Hack
Ц.. ние с малко не се задоволяваме (във всеки смисъл на думата).
П.С.
кой се кара?
Е нали уж Ф-то било най-важно?
ми не е срамно.. табу пък въобще.. е като бях на 12 беше де.. изглежда ти си на толкова..![]()
Do you speak Salsa? .......
Ф-то ли? Ще ми споделиш ли тази малка тайна (защото няма представа за какво говориш)?Първоначално написано от Crag Hack
Hah emi vseki put kogato mi se otdade vuzmojnost go praqne se sramuvam ot tova nikak daje :P kato go pravq izrazhodvam natrupalata se energiq v men i mi e po qko
![]()
![]()
![]()
Мярка за дебелина на тръба - Фи.Първоначално написано от _Cuddly_
emi ne e sramno da otvreme na vreme![]()
О, благодаря.Първоначално написано от Crag Hack
Аз съм алчна, не стига само това.
Сега да не кажеш, че не стига само един...
A3 MHoro с1м се дразнила винаги ако някой не си признаваДа ,аз мастурбирам и не виждам нищо лошо в това ,даже напротив
![]()