- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ibahti любовта аз..........
Horca pomognete miiiiiiiiiiiiii ............mnogo0o0 s1m vlubena.......i na si4kotoo0o otgore lubovta mi e pove4e ot spodelena............Obi4ame se mnog0o0o ama az ve4e se pob1rkvam ot taq lubov.....ne moa da spa ve4e nito da qm daje i da u4a ne mogaaa..............adski s1111m vlubena samo za nego0o mislq!!! Imali re6enie problema mi(ako moje taka da se nare4e)???Nqkoi ako ima predlojeniq da kaje 6tot naistina 6te otka4a!!!
ами пий валериан![]()
Обичате се,какъв е проблема ?![]()
![]()
Съберете се заедно и ще се успокоиш
![]()
ami nie sme po4ti postoqnno zaednoo0o0...![]()
прекарвайте вси4кото си свободно време заедно и ще си по-спокойна![]()
Ех, деца, деца...
Казват, че първата любов е най-сладка, изживей си я сега, сега е мигът. После... после нещата стават по-сериозни, хората правят стъпка напред в живота и връзките с чак толкова вълнения са история...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Аз не уча и без да съм влюбен, просто ме мързи![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Де да ти имах проблема.....еми радвай й се изживей си я и така....нещата сами ще се успокоят и един ден ще ти се иска отново да е било както сега, вярвай ми...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
интернет , камери , телефони винаги може да имаш контакт с любовта сино по добре земи прави и други неща не само да мислиш за любовта иначе както казаха и други радваи се на тази любов защото е 1 път един ден само ще се чудиш защо паак не изпитваш такива чуства
ами радвай се...така като гледам малко хора имат твоя късмет![]()
Първоначално написано от kombarka
хахаха еми като толкова те притеснява че много се обичате и всичко е наред.. скарайте се и нещата ще се оправят![]()
Do you speak Salsa? .......
Зарежи го и после няма да си влюбена ами ще ти е тъпо ( само че пак ще си разсеяна )![]()
xaxaПървоначално написано от tuzaro
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Mili4ka naistina bix iskala da imam tvoya problem-ta tvoito daje ne bix go narekla problem
ахаха леле майко милаТе тва ме уби.. Хората тука пишат едва ли не умрели (
), ти тука се оплакваш, че си много влюбена.. Верно пий некви валериянчета или ако пък не можеш да ядеш, да спиш и да учиш.. Ми зимай го с тебе докато правиш тия действия, по-лесно ще ти е
![]()
Животът е адът описан в Библията!