- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще кажете по моя проблем!!!!!
Mnogo sam obarkana,otnosno povedenieto na edno mom4e sprqmo mene.V momenta s nego sme samo priateli,az oba4e podoziram,4e toi jelae mejdy nas da ima ne6to pove4e ot priatelstvo.Obi4a da flirtyva s mene.Ponqkoga mi xvarlq palavi pogledi,koeto dosta me obarkva.Tova prodaljava ve4e okolo godina.Az po princip se otnasqm s nego po sa6tia na4in,kakto toi s mene.Xaresvam go simpati4en mi e,no pove4e ot priatelstvo mejdy nas niama.Sityaciata e 4e vse se gonim i vse ne se stigame-s dve dymi.Tova me iznervq totalno.No si mislq,4e toi kato maj bi triabvalo da napravi parvata stapka,nali???Ve4e se pitam-dali pak ne si vaobrazqvam,4e ima 4yvstva kam mene i se pitam,ako ima za6to gi tai.Spodelix sityaciata s na6a ob6ta poznata-tq me posavetva,4e vsqko ne6to s vremeto si i estestveno zapazi neytralna pozicia.Toi e na 21,az 25-no mislq 4e tova 4e e po malak ot men ne e problema.Toi e dosta zrql za vazrassta si i ne razsajdava po detski yverqvam vi.
Molq,ako jelaete daite mnenie za sityaciata!!!!
Темата е ебавка. Трябва да си голяма шматка че да си на 25 и досега да не си го хванала за гадже и да чакаш той да направи първата стъпка. Алооо в 21 век сме. Ако той не действа, действай ти....
Ami kvo da ti kaja........moita istoriq e po4ti s16tata........s1s sega6niq mi priqtel bqhme naistina samo priqteli okolo 1 godina i to mn dobri.........opoznahme se dobre i nakraq se vlubihme i sega sme pove4e ot 6tastlivi!Mislq 4e nqma lo6o i ti da napravi6 p1rvata kra4ka(da riznae6 4e ti haresva ili spontanna celuvka moje bi....).Moje p1k da se polu4i ...P1k i moite nabludeniq sa 4e nai d1lgotrainite vr1zki i nai hubavite sa mejdu nai dobri priqteli,za6toto kato takiva sa ospqli da se opoznaqt dobre.Emi...tva e ot men.....jelaq ti uspeh...i da no ti prov1rvi!!!![]()
![]()
[i da pi6e6 posle kvo e stanalo...
]
Be 4ovek-ne otri4am 4e sme 21vek-no ako toi ne jelae pove4e ot priatelstvo-posle i priatelstvo nema da ima mejdy nas.6toto nqma da sa6toto...Първоначално написано от Alabalaportokala
MIIIIIIIIIIII Yavno ili az ne6to si prava nqkakvi iluzii ili sam prekaleno respektira6ta za nego.....
аз пък мисля,че щом досега не е направил нищо по въпроса-няма и да мръдне и нещата просто ще бъдат на вълна ''флирт'' между вас..все пак-той е на 21,нормално е да закача ''каки''
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
misla 4e deistvitelno mai e taka....
И аз съм в съ6тото положение...Не знам какво да правя
Но да се надяваме 4е 6те имат HAPPY END и моята и твоята история, ако не - той не е единствения все пак
![]()
Действаш първа - тва е изхода!
Животът е адът описан в Библията!
Съгласна съм напълноПървоначално написано от Alabalaportokala
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
MI YAVNO DA I AZ SAM VINOVNA....