- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Все не събирам смелост и тва си е !
Охх..най-накрая и аз да се регна тук..
Та начи проблема ми е такъввв...все се кана канаа..надъхвам се ,че ще си кажа чуствата на едно момиче и винаги като я видя просто сте СДУХВАМ ЯКО!
Как да преодолея този срам по дяволите ...вечно ли ще бъде така![]()
Вие добре ще ми кажете че момичетата не хапат или пък че няма нищо страшно да ида и да го направяя..то нали знаете тук е наи-лесно така да кажетее..на истинско е доста по трудно да го направиш
![]()
![]()
![]()
![]()
parvo 6te kaja 4e ima6e edna takava tema no koi da vidi....niama mni6to de..
ta po temata: znam 4e e trudno osobeno za izpalnenie no si misli 4e ako ne napravi6 ni6to tq prosto niama da razbere 4e "sa6testvuva6" kamoli 4e izpitva6 ne6to kam neq...ruskuvai moje da spe4eli6 a ako zagubi6 ima tolkova mnogo momi4eta 4e 4ak svqt da ti se zavieee...
uspeh!
mi stiga si se kanil de :P
spri da mislish za minuta i deistvai shoto znam kfo e gadno tui ii chestno da ti kaja samo s kanene ne stava :P
ne e lesno no ako go napravish imash po-goliam shans da izlizash s neia![]()
Usmihni se - utre shte e po-losho.
I as imah tak1v problem samo4e k1m mom4e..Eee i men me be6e strah,nooo napravih go i mislq 4e tai be6e po-dobre..K1smet i samo napred...
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
ami poprincip mai momi4etata po 4esto priznavat na mom4etata 4e gi haresvat,vypreki 4e az li4no bih se nakefila,ako men mi priznaqt 4e me haresvat. a po tvoq problem,deistvai,kakto na men mi be6e kazal nqkoi ot foruma po dobre da syjelqva6 za ne6to koeto si napravila a ne za tova 4e ne si.e za syjalenie az o6te ne sym se osmelila,a si 4akam mom4eto da mi kaje ne6to po taka.a ot kyde ne znae6 4e i momi4eto ne te haresva,moje da zeme6 da spe4eli6,ne se sduhvai a si priznai 4uvstvata,vypreki 4e te e strah da ne te naranqt. pi6i kakvo e stanalo ;P
He Me MoJLu ga Tu nPocTq, 3a5PaBux Be4e JLu5oBTa, Ho noMHu 6Te gouge geH, B KouTo Tu 6Te naga6 Ha KoJLeHe nPeg MeH !
Ave nema da se pua6i6 kopeue..mi prosto zapo4ni po-zaobikolno i..to 6e si doide samo,i az taka mn se pritesnqvah,samo 4e kato si pogovorih s mom4eto,pootpusnah se i...to mi doide otvatre da mu kaja kolko mn go obi4am
![]()
ThE LoVe Is NaMe,ThE SeX Is GaMe.FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe
Samo napred ne poglejdash nazad i ne se zamislqsh mnogo.Kolkoto powe4e se zamislqsah tolkowa po trudno she ti stawa.Prosto s glawata napred ,nai-malkoto tq ne hape (pone ne wednaga).
"Freedom is the right of all sentient beings."
"Experience is the benchmark of maturity."
"If you look first, you may not leap."
"Among the winners, there is no room for the weak."
"Consistency is victory."
Pi4 i az imam sy6tiq ili pone podoben problem:"ei sq ve4e nqma na k1de 6te si pogovorq s neq" ,"ooo ne ve4e krai nqma za koga da 4akam sq kato q vidq i davam"i taka ot dosta vreme ...kakto i da e predi vreme se prestra6ih da q zagovorq i mi se struva 4e malko se poizlojih no tq me razbra i se otnese mn dobre ...kakto i da e sq p1k ne moga da si pogovorq spoko s neq za6toto i az dosta s1m hluytnal ama ...da se nadqvame 4e 6te s1bera koraj skoro i taka...pojelavam uspeh i na tebe
BTW nqkoj po-nagore mn to4np be6e napisal ...o-dobre da s1jalqva6 za ne6to koeto si napravil otkolkoto 4e ne si napravil ni6to...vypreki 4e ne se otnasq za vsi4ki situacii.!
![]()
Ni sa IbaaI s baI_bRaDyR!!!
6totu da ne vi sedne na licata!![]()
Life is so much simpler when you tell the truth.
Ми къв е проблема.Нищо не губиш.Можеш само да спечелиш.Давай напред...и най-важното недей да обмисляш какво ще кажеш!!!Действай импулсивно то ще си дойде.Момичетата харесват решителните момчета тъй че давай го по-смело !!!!
ako naistina q obichash shte i kajesh vse nqkoga.. nqma bqgane tuka![]()
Напълно съм сагласна.Знам че е лесно да се каже и трудно да се направи,но просто брои до три и започни да говориш докато все още не си се усетил.И това ще го преодолееш,ще разбереш,че човека на които говориш,няма да ти се присмее,няма да си промени мнението за теб или нещо подобно.Това е почти като да кажеш-мн ти е хубава блузата(е почти)Първоначално написано от nel-ly
Представи си доиде някое момиче и ти каже че има чувства кам теб-как ще се почувстваш....давай!
Hoy volv
a ti podari i edna 4ervena roza mal4eshkom!
стига приказки!
Не овъртай! И аз имах такъв проблем, накрая се взех в ръце, казах й, тя може да се каже, че ме резна, ама пак ми стана по-добре. Просто отиваш и й казваш квото искаш, без да сучеш локуми.
4OVEK DEISTVAI NE DREMI!!!Naistina,ako ne spe4eli6 nz kakvo 6a zagybi6.Ne lesno razbiram,no...risk pe4eli risk gybi!!