- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Може ли да съм болна?
Здр имам въпрос.На 14 години съм, висока съм 165 и тежа 37 кг?Постоянно ми натякват,че съм клечка аз като се погледва в огледалото се виждам дебела.Казват ми ,че не съм нормална?Ям 1 път на ден и то плодово мляко или солети.Може ли да съм болна от нещо?
На манекенка ли се правиш или .. ?Няма да почна да ти се възхищавам,даже смея да направя точно обратното..Как може 1 път на ден да ядеш бе,момиче!?!??!Нормална ли си?Наистина ти има нещо..Нито си дебела,нито си болна!Ама ако продължаваш така ще се разболееш !!!!!!!!
Може и да си болна. Щом ядеш веднъж на ден и то ако имаш един плод или солети за ядене ... пък и се виждаш дебела в огледалото с тия размери ... То и аз съм 163-4 см и съм 38-39 килограма, но по цял ден ям.
Започни да се храниш нормално, защото ако сега нямаш здравословен проблем, то много скоро ще си докараш ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ако искаш да ти пляскам?![]()
Това ядене ли е, което ти описваш?! Човек трябва да се храни минимум 3 пъти на ден (даже и 3 пъти не е много добре, доколкото знам). А ако се виждаш дебела в огледалото при 165см; 37кг -... Яж повече. Ако сега не си болна, много скоро ще си докараш някоя гадост и ще бъдеш балерина ... ама в гроба. Чрез не ядене ти отслабва имунната система, след няколко месеца може да ти стане трудно да ходиш, понеже ще страдаш от недостиг на жизненоважни хранителни вещества! И много лесно ще се разболяваш!
Здравето не е шега работа бе хора!![]()
ако не си то с този начин на хранене със сигурност ще се разболееш
ядеш по 1 път на ден заради балета или защото се мислиш за дебела![]()
^ако вече не я е развила....
аз лично съм чула,че болните се мислят за дебели ....
дано,но бързо да бяга на лекар или ддз да й предпише някаква диета
или просто да яде много повече
Problema e v glavata ti... Stegni se... stypi na zemqta... i vij neshtata realno.. zashtoto ako naistina si bolna zaradi glupostta si... she byde losho samo za teb.... ako pyk ne mojesh da prestanesh da bydesh tolkova vziskatelna sprqmo sebe si i figurata si.. qj nasila... i ne plodovo mlqko ili soleti... saveta e isren... zashtoto imam priatelka koqto praveshe taka... i rycete i krakata i bqha kato soletkite koito uj dyvcheshe... dokato ne se vze v ryce i otide na lekar... preporychaha i dieta... i sega ima hubavo tqlo...
ффффф такива като тебе най ги мраза...... яж си нормално сега кфо !?! естествено че ако продължаваш да се "храниш" така ще станеш АНОРЕКСИЧКА ! ако незнаеш какво е това потърси малко из гугъл ! пък и щом си балерина кфото и да ядеш на тренировките изгаряш достатъчно калории ...
АМА ТИ СИ ТОТАЛНО ЛУДА!!!КАК МОЖЕ 1 НА ДЕН ДА ЯДЕШ?!?МАЙ НА ИСТИНА ТИ ИМА НЕЩО!!!МОЖЕ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕШ ОТ АНОРЕКСИЯ!!!МИСЛИЛА ЛИ СИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти си болна психическа![]()
Let The BEAT Control Your Body
моля ти се яж повече,че ше хванеш анорексия![]()
По-добре се осъзнай навреме.Нито си дебела, нито нищо.Имам чувството, че си в начален стадий на анорексия.И по дяволите защо си мислиш, че прекалено кльощавите са много красиви?Родители нямаш ли, за да те спрът?Вземи че си помисли какво правиш със себе си - после можеш с години да влачиш болести!
![]()
+1 трябва да хапваш поне мляко, сирене, РИБА, пилешко, телешко, свинско... разнообразна храна с мнгоо витамини и минерали които да ти добавят необходимите вещества.. ти кфо да не си мислиш че в едни солети има буркан витаминиПървоначално написано от dan4ety
Дори да не си гладна яж по 3-4 пъти на ден..
Захващай се да се оправиш и умствено и телесно! Как може да си мислиш, че си дебела при твойто положение? DaЯk_AнGэL е права, прекалено слабите не са красиви, те са отврат, торба движещи се кокали. Щом ходиш и на балет няма проблем да ядеш повече, нужна ти е енергия. Осъзнай се!
Some things are better left unsaid!
болна---психическа..... де да е само тва. нали има родители, те да и помогнат. Кво питат нас. На мен така лятото като не закусвах, или огладнея много, и като се прибирам да ям, по пътя ми ставаше лушо, и се е случвало след училище в трамвая да ми стане лошо. И аз си мислех че е анемия, и отидох при Джи Пито, и ми направи изследвания, и се установи че съм с ниско кръвно. Сега си правя сметка и не се получава такаПървоначално написано от radito
Ти като се "балерина" тва не значи да не ядеш. Ти яж и по 6 поъти на ден, но по леки храни. Пий повече натурални сокове (ти си ги прави) и си направи хранителен режим![]()
И аз ям веднъж на ден ама неу съм толкова слаба деба...
Тел проблема ти е в главата...обаче щом осъзнаваш че може да си болна...зна ли...бей на доктор
Moje ogledaloto da ne e f red kupi si novo, a otnosno qdeneto qj pove4e![]()
One Tree Hill..Forever...Naley..!!!
Нямам думи просто.Как може да си причиняваш подобно нещо.Та нали, именно сега тялото ти се развива, мислиш ли че с едно мляко и с едни солети, можеш да осигуриш необходимите вещества за да може организма ти да функционира правилно?!!
Освен, че не се храниш, ходиш и на балет.Там предполагам, изразходваш доста енергия, чудно ми е, обаче от къде я взимаш, като се има предвид съдържанието на дневния ти хранителене режим.
П.С-Местя темата в раздела за здравни проблеми.Мисля, че не си дааваш сметка, в какво деликатно положение си.В случая естетическата част, се обезличава пред застрашителната сила на системното недохранване и то именно през пубертета....
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Като прочетох поста на ЦвЕтИт0 се сетих нещо. Как издържаш на балета?! Аз съм ходила (на модерен балет, скачахме, въртяхме се, бягахме и такива глупости) и веднъж бързах, не ядох сутринта и на 3-тото упражнение от загрявката ми прилоша! Не можех да се движа, не можех да говоря. Бях толкова зле, че имах чувството, че всеки момент ще умра. И това само, защото не бях изяла една филийка сутринта. И сега ми стана много чудно как издържаш?!![]()