.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Супер фен Аватара на zoreto

Може ли да съм болна?

Здр имам въпрос.На 14 години съм, висока съм 165 и тежа 37 кг?Постоянно ми натякват,че съм клечка аз като се погледва в огледалото се виждам дебела.Казват ми ,че не съм нормална?Ям 1 път на ден и то плодово мляко или солети.Може ли да съм болна от нещо?

Град
    Добрич :o)
    На манекенка ли се правиш или .. ?Няма да почна да ти се възхищавам,даже смея да направя точно обратното..Как може 1 път на ден да ядеш бе,момиче!?!??!Нормална ли си?Наистина ти има нещо..Нито си дебела,нито си болна!Ама ако продължаваш така ще се разболееш !!!!!!!!

Супер фен Аватара на zoreto
    Не не съм манекенка,а съм балерина!

Може и да си болна. Щом ядеш веднъж на ден и то ако имаш един плод или солети за ядене ... пък и се виждаш дебела в огледалото с тия размери ... То и аз съм 163-4 см и съм 38-39 килограма, но по цял ден ям.
    Започни да се храниш нормално, защото ако сега нямаш здравословен проблем, то много скоро ще си докараш ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Добрич :o)
    Ако искаш да ти пляскам?

Това ядене ли е, което ти описваш?! Човек трябва да се храни минимум 3 пъти на ден (даже и 3 пъти не е много добре, доколкото знам). А ако се виждаш дебела в огледалото при 165см; 37кг - ... Яж повече. Ако сега не си болна, много скоро ще си докараш някоя гадост и ще бъдеш балерина ... ама в гроба. Чрез не ядене ти отслабва имунната система, след няколко месеца може да ти стане трудно да ходиш, понеже ще страдаш от недостиг на жизненоважни хранителни вещества! И много лесно ще се разболяваш!

Здравето не е шега работа бе хора!

Град
    над морето
    ако не си то с този начин на хранене със сигурност ще се разболееш
    ядеш по 1 път на ден заради балета или защото се мислиш за дебела

qj pove4ko az qm po 6 p1ti na den i s1m s16to na 14 165sm ama 43kila :P xahxyaxhya ama qj 6toto 6te razvie6 anorekiq

^ако вече не я е развила....
    аз лично съм чула,че болните се мислят за дебели ....

emi i az ama dano ne e o6te

дано,но бързо да бяга на лекар или ддз да й предпише някаква диета
    или просто да яде много повече

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Problema e v glavata ti... Stegni se... stypi na zemqta... i vij neshtata realno.. zashtoto ako naistina si bolna zaradi glupostta si... she byde losho samo za teb.... ako pyk ne mojesh da prestanesh da bydesh tolkova vziskatelna sprqmo sebe si i figurata si.. qj nasila... i ne plodovo mlqko ili soleti... saveta e isren... zashtoto imam priatelka koqto praveshe taka... i rycete i krakata i bqha kato soletkite koito uj dyvcheshe... dokato ne se vze v ryce i otide na lekar... preporychaha i dieta... i sega ima hubavo tqlo...

Град
    in your sweet dreams
    ффффф такива като тебе най ги мраза ...... яж си нормално сега кфо !?! естествено че ако продължаваш да се "храниш" така ще станеш АНОРЕКСИЧКА ! ако незнаеш какво е това потърси малко из гугъл ! пък и щом си балерина кфото и да ядеш на тренировките изгаряш достатъчно калории ...
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

АМА ТИ СИ ТОТАЛНО ЛУДА!!!КАК МОЖЕ 1 НА ДЕН ДА ЯДЕШ?!?МАЙ НА ИСТИНА ТИ ИМА НЕЩО!!!МОЖЕ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕШ ОТ АНОРЕКСИЯ!!!МИСЛИЛА ЛИ СИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС???

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Ти си болна психическа
    Let The BEAT Control Your Body

моля ти се яж повече,че ше хванеш анорексия

По-добре се осъзнай навреме.Нито си дебела, нито нищо.Имам чувството, че си в начален стадий на анорексия.И по дяволите защо си мислиш, че прекалено кльощавите са много красиви?Родители нямаш ли, за да те спрът? Вземи че си помисли какво правиш със себе си - после можеш с години да влачиш болести!

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Това ядене ли е, което ти описваш?! Човек трябва да се храни минимум 3 пъти на ден (даже и 3 пъти не е много добре, доколкото знам). А ако се виждаш дебела в огледалото при 165см; 37кг - ... Яж повече. Ако сега не си болна, много скоро ще си докараш някоя гадост и ще бъдеш балерина ... ама в гроба. Чрез не ядене ти отслабва имунната система, след няколко месеца може да ти стане трудно да ходиш, понеже ще страдаш от недостиг на жизненоважни хранителни вещества! И много лесно ще се разболяваш!

Здравето не е шега работа бе хора!
    +1 трябва да хапваш поне мляко, сирене, РИБА, пилешко, телешко, свинско... разнообразна храна с мнгоо витамини и минерали които да ти добавят необходимите вещества.. ти кфо да не си мислиш че в едни солети има буркан витамини Дори да не си гладна яж по 3-4 пъти на ден..

Захващай се да се оправиш и умствено и телесно! Как може да си мислиш, че си дебела при твойто положение? DaЯk_AнGэL е права, прекалено слабите не са красиви, те са отврат, торба движещи се кокали. Щом ходиш и на балет няма проблем да ядеш повече, нужна ти е енергия. Осъзнай се!
    Some things are better left unsaid!

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от radito
    Ти си болна психическа
    болна---психическа..... де да е само тва. нали има родители, те да и помогнат. Кво питат нас. На мен така лятото като не закусвах, или огладнея много, и като се прибирам да ям, по пътя ми ставаше лушо, и се е случвало след училище в трамвая да ми стане лошо. И аз си мислех че е анемия, и отидох при Джи Пито, и ми направи изследвания, и се установи че съм с ниско кръвно. Сега си правя сметка и не се получава така

Ти като се "балерина" тва не значи да не ядеш. Ти яж и по 6 поъти на ден, но по леки храни. Пий повече натурални сокове (ти си ги прави) и си направи хранителен режим

И аз ям веднъж на ден ама неу съм толкова слаба деба...
    Тел проблема ти е в главата...обаче щом осъзнаваш че може да си болна...зна ли...бей на доктор

Moje ogledaloto da ne e f red kupi si novo, a otnosno qdeneto qj pove4e
    One Tree Hill..Forever...Naley..!!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Нямам думи просто.Как може да си причиняваш подобно нещо.Та нали, именно сега тялото ти се развива, мислиш ли че с едно мляко и с едни солети, можеш да осигуриш необходимите вещества за да може организма ти да функционира правилно?!!
    Освен, че не се храниш, ходиш и на балет.Там предполагам, изразходваш доста енергия, чудно ми е, обаче от къде я взимаш, като се има предвид съдържанието на дневния ти хранителене режим.

П.С-Местя темата в раздела за здравни проблеми.Мисля, че не си дааваш сметка, в какво деликатно положение си.В случая естетическата част, се обезличава пред застрашителната сила на системното недохранване и то именно през пубертета....

Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Като прочетох поста на ЦвЕтИт0 се сетих нещо. Как издържаш на балета?! Аз съм ходила (на модерен балет, скачахме, въртяхме се, бягахме и такива глупости) и веднъж бързах, не ядох сутринта и на 3-тото упражнение от загрявката ми прилоша! Не можех да се движа, не можех да говоря. Бях толкова зле, че имах чувството, че всеки момент ще умра. И това само, защото не бях изяла една филийка сутринта. И сега ми стана много чудно как издържаш?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си