- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Може ли да съм болна?
Aми как издържам? Не знам просто съм свикнала и не ми прави проблем
Този начин на живот ще те съсипе!И аз съм мнооогооооо слаба, но ела да ме видиш как ям...като за последно!!!И то поне по 4 пъти на ден!Как може да се смяташ за дебела като си...не знам...нямам думиПочни да се храниш нормално щото лошо ти се пише след време
![]()
Първоначално написано от zoreto
За момента може да не е проблем или да е, но ти да не го признаваш.Тялото ти ще ти бъде жизнено и издръжливо до един момент, след което няма да имаш сили да станеш от леглото-и защо, защото не ядеш...И с каква цел го правиш би ли ми обяснила?Нормално ли е според теб да си 37-38 килограма при височина 1.65 и като се погледнеш в огледалото да мислиш, че си дебела.Видях едно от клипчатата, към което бе дадено линк по-горе.Виж го и ти и сама си отговори на въпроса дали, не си в същото положение или на една крачка от него.Преди 2-3 години аз бях много, много слаба.Тренирах много,натоварвах се ежедневно и не ядях достатъчно.На тренировки, като ходих имах чувството, че всеки момент ще колабирам....искаш ли да се стигне до там?!Кажи ми искаш ли да те инесат на носилка от мястото където ходиш на балет или някъде другаде....?Не искам да те плаша, просто искам да те накарам да осъзнаеш, как се самоунищоваш с твоите млекца, солети, с нездравословния ти начин на живот....
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
az sym manekenka 176 na 51 kg i ukasno mnogo iskam da kacha nqkoe kilo...nai-ok idi na lekar, shoto tva che si tolkova klioshtava i se smqtash za debela ne e nikak dobre
Ами неприятно ми е да го кажа, но всичко идва от психиката и ако си натякваш, че си дебела и не ядеш наистина ще имаш много здравословни
проблеми като анорексиятя ще е само част от това.Та ти още растеш нуждаеш се от витамини,калций,въглехидра ти и какво ли още не.
Има и още едно лошо нещо-булимията
i az sum taka i si se kefa ne sum tolkoz slaba...Първоначално написано от iCiTyY
![]()
eheee...kak moje da qde6 samo edin pyt na den, otidi da lekar za6toto moje da si bolna ot anoreksliq...vzemi i qj povechko