.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на zoreto
    Aми как издържам? Не знам просто съм свикнала и не ми прави проблем

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Този начин на живот ще те съсипе!И аз съм мнооогооооо слаба, но ела да ме видиш как ям...като за последно!!!И то поне по 4 пъти на ден!Как може да се смяташ за дебела като си...не знам...нямам думи Почни да се храниш нормално щото лошо ти се пише след време

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от zoreto
    Aми как издържам? Не знам просто съм свикнала и не ми прави проблем
    За момента може да не е проблем или да е, но ти да не го признаваш.Тялото ти ще ти бъде жизнено и издръжливо до един момент, след което няма да имаш сили да станеш от леглото-и защо, защото не ядеш...И с каква цел го правиш би ли ми обяснила?Нормално ли е според теб да си 37-38 килограма при височина 1.65 и като се погледнеш в огледалото да мислиш, че си дебела.Видях едно от клипчатата, към което бе дадено линк по-горе.Виж го и ти и сама си отговори на въпроса дали, не си в същото положение или на една крачка от него.Преди 2-3 години аз бях много, много слаба.Тренирах много,натоварвах се ежедневно и не ядях достатъчно.На тренировки, като ходих имах чувството, че всеки момент ще колабирам....искаш ли да се стигне до там?!Кажи ми искаш ли да те инесат на носилка от мястото където ходиш на балет или някъде другаде....?Не искам да те плаша, просто искам да те накарам да осъзнаеш, как се самоунищоваш с твоите млекца, солети, с нездравословния ти начин на живот....
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

az sym manekenka 176 na 51 kg i ukasno mnogo iskam da kacha nqkoe kilo...nai-ok idi na lekar, shoto tva che si tolkova klioshtava i se smqtash za debela ne e nikak dobre

Ами неприятно ми е да го кажа, но всичко идва от психиката и ако си натякваш, че си дебела и не ядеш наистина ще имаш много здравословни
    проблеми като анорексиятя ще е само част от това.Та ти още растеш нуждаеш се от витамини,калций,въглехидра ти и какво ли още не.

Има и още едно лошо нещо-булимията

Цитирай Първоначално написано от iCiTyY
    qj pove4ko az qm po 6 p1ti na den i s1m s16to na 14 165sm ama 43kila :P xahxyaxhya ama qj 6toto 6te razvie6 anorekiq
    i az sum taka i si se kefa ne sum tolkoz slaba...

Повече от фен
    eheee...kak moje da qde6 samo edin pyt na den, otidi da lekar za6toto moje da si bolna ot anoreksliq...vzemi i qj povechko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си