.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: един ден в

тъпея........
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Еми... скучно най-вече. Много рядко се случва нещо, което да ме държи весела цял ден, да не кажа никога.
    През часовете съм като някъф пълен зубър, щото седя на най-кофти мястото, където и думичка да кажа, веднага ще се чуе и ще си го отнеса...
    През междучасията /всичките са с еднаква продължителност/ - ям, говоря си с френдс и пиша домашните, с които е трябвало да съм приключила от ехе, ехееее, но най-очеизвадно не съм.
    И май е тва... че тъпея не мога да кажа, защото е точно обратното - поумнявам , но пък определено умирам от скука.

mii stremq se da slusham v povecheto chasove na mejduchasiqta se govorqt mnoogo gluposti, ako nqkoi e kachil nqkoi po int film na telefona gledame (tui stava nai veche po fizichesko)i takam abe obshto vzeto ne mi e tolkova skuchno kolkoto vsichki razpravqt :P
    Truth is only skin deep

Град
    Враца
    отивам 1-ви час седа и гледам през прозореца
    междучасие играя свара
    2-ри час: - слушам музика и рисувам
    междучасие пак играя свара
    3-ти час - рисувам и слушам музика
    голямо м/у часие зимам жената и отиам на свара
    4-ти час - рисувам и слушам музика
    междучасие при жената
    5 час - рисувам и слушам музика
    междучасие - некво скучно е
    6 час - седа си кротко
    междучасие - нищо
    7 час - седа си кротко

Супер фен
    Град
    Варна
    Сега съм втора смяна и деня ми минава долу горе така:
    13:25 влизам в стаята,чакам даскалката да влезе...започва се с мъките...чакам с нетърпение часа да свърши и питам през 5 минути още колко остава!Така е през целия ден!Седмия час ми е най-отвратителен - минава супер бавно!Бие звънеца,излизам от даскало и .... Ооо,СВОБОДААА!!И така до другия ден...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

1vi 4as otivam s 20 min zakasnenie [samo na blokove sum ]
    ako e matematika stoq 60 min do vratata pone ne pi6e ocustviq..
    v mejdu4asieto hapvam piq kafe
    3ti i 4ti ako e angliiski slu6am muzika i se ligavime

5ti i 6ti ve4e ne izdurjam drazna gospojada ebvam se s tiq okolko mene i taka..

ako iam 7mi i ve4e sam izperkal 5ti i 6ti si trugvam
    Oh girl I'm not a hunter !

Сега втора смяна...е...адски якото...ставаш в 12...в 1.30 се почва.
    Ама не съм случила на клас...баси хората...искам си старото училище със старите идиоти със сичките простотии...
    Тука най-много некоя междучасие да се залиеме на площадката с цигари...там дето ходят пропадналите ахаха...не сериозно,много са зле ..

Ami chasovete minavat strashno bavno mejduchasiqta strashno byrzo osobenno kato sme na fax celiq klas kat sme v chas slushame muzika ili si bybrim ili hodim vyv salona da poigraem basket ili boleibol

При мене... най-якото е докато отида на даскало... излизам, а то е 6 и 30 сутринта, и е свежооо и се събуждам на МОМЕНТА... тръгвам, хода сиии... мисля си за деня как ще мине. Пея си наум някоя песничка, дето съм чула докато закусвам

Супер фен Аватара на gabi_94
    1 час - всички са доволни и щастливи. Междучасието преди 2 час - всеки яде!
    2 час - време за забава, някои се лигавят, други слушат музика, трети спят. Маеждучасие преди 3 час - всичко на прозорците - изливат шишета с вода на тези, които минават отдолу.
    3 час - всички чакат с нетърпение да мине по-бързо. Междучасието преди 4 час - голямо междучасие, всички хвърчат с бясна сила навън за храна! Класната стая оставя празна. след 10 минути някои се връщат и почват базици, яко плюскане и никога незабравено оригване в лицето на някое момиче(това го правят нашите слабоумни, тъпи, изключително отвратително непоносими момчета).
    4 час - всички наядени си почиват. Междучасие преди 5 час - излизаме в коридорите да следим готините момчета от другите класове.
    5 час - времето сякаш е спряло, всички са изнервени. Междучасие преди 6 час - гонитба, танци, песни.
    6 час - супер тъпооооооо, вече спиме. Накрая всички излизат и крещят "НАЙ-ПОСЛЕЕЕЕЕЕЕ!"
    преди имахме и 7 час, но сега министерството е забранило учениците да имат повече от 6 часа и затова няма да описвам какво се е случвало преди.
    Това е общо взето! Понякога е много весело, друг път - пълнааааа скука!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    hmm ami 7 10 piq kafenceto, i fr to mi i cigarkata otvan pred daskalo. sled tva katto cqlo sa6toto katopri vas.....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

с една дума ужасно особенно когато ме испитват
    SsLaDi4kOTo0_Elly

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    emi otivam seki pyt razli4no karam 1-2 4as pisva mi i sa pribiram tva ama pove4eto pyti voob6te ne hoda
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Още с отиването ми там искам да си ходя .
    В петък винаги с една фр закъсняваме с поне 10 минути ,, тъй като господина по Труд и Техника не пише отсъствия,нито закъснения.

Иначе другите дни гледам горе-долу да съм навреме ... в часовете ми е адската скука.Особено по Математика и Руски.

По Български и Литература с една фр играеме карти по цял час.В междучасията ходиме фр ми да пушат {аз съм изключение} ... много рядко и аз дърпам по некой фас .В голямото междучасие ядеме почти всеки път .. понякога пък целия ден го караме на солети,бейкролс,нестий,кол ,сокчета и прочие.

Седмия час едвам издържам ... особено Понеделниците и Четвъртъците .

Като цяло в даскало си е забавно понякога ,, амаа има ли изпитване или контролно стой та гледай ... .Един направи ли си пищов минава през сичките ми фр,за да го препишат (при домашното е същото).Таа тва общо взето .. ама понякога си е голям купон там !!
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си