.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Проблем с фонетиката!!!

Здравейте!Ам преди около година (може и повече) ми се прецака фонетиката.Пробвах една програма , която не свърши особено полезна работа , пък и по едно време ми искаше някакъв ключ...После ме посъветваха да си изтегля българската фонетика(което и направих).Нещата с нея потръгнаха с изключение на това , че трябваше да си оправям настройките на компа на всяко трето включване ( незнайно защо).Та след известно време и тя се бъгна и аз отново останах без кирилица...Пробвах се на направя нещо с файла на фонетиката , но той беше компресиран ( а аз не мога да се оправям с такива файлове...първият път стана по случайност).
    Моля Ви , добри хора ( ), ако имате малко свободно време и търпение , помогнете ми , защото ми дойде до гуша от този проблем.Колкото и да е малък , създава много неприятности.
    Благодаря ви предварително!

МОЛЯ , HELP!!!ОЩЕ НЕ СЪМ СЕ ОПРАВИЛА С ТАЗИ ФОНЕТИКА , А МНОГО ДЪРЖА ДА ПИША НА КИРИЛИЦА!

Намери ме в скайп :P

Преди известно време и аз имах такъв проблем.. Някои неща ми излизаха с неразбираеми букви.. Но относно писането не съм имала проблеми.. Викнах един приятел, който разбира и ми помогна Техниците не дойдоха.. При теб не знам как е, но мисля, че всички Windows-и поддържат кирилица... не може да я няма.. Все в настройките за езиците е.. потърси я.. ако не се реши проблема, се консултирай с някой познат, който разбира или в краен случай с техници...
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Заповядай BG phonetic Btw това е новия стандарт за БГ подредбата на клавиатурата с която рано или късно трябва да свикнем незнам как
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

отиваш в:
    1.Start Menu
    2.Control Panel
    3.Date,Time,Language,and Regional Options
    4.Regional and Language Options
    5.Languages
    6.Details...
    7.търсиш къде пише BG Bulgarian Keyboard
    8.избираш Bulgarian [New Phonetic]
    9.Add...
    10.Input language:Bulgarian
    11.Keyboard layout/IME-сложи тикче в кутийката
    12.Избери: Bulgarian [New Phonetic]
    13.OK
    14-Честито вече трябва да имаш фонетика!
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си