.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Help! Мн мн мн тъпо ;(

Харесвам мн едно момче. Той е мн готин и мисля, че също ме харесва. Само дето има един малък проблем... Не си знаем имената... Аз съм прекалено задръстена, за да ида да се запозная с него... Той познава някои хора от класа ми и се държи понякога грубо с тях, понякога не. Неговото обкръжение е много неподходящо, той пие доста и май не пуши. Имал е доста гаджета преди това, доколкото подразбрах, но сега май няма. Неудобно ми е да питам точно тези хора от класа ми да ме запознаят с него. Дайте ми съвет какво да правя ;( ;( ;( ;(

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Леле пие, пуши, че даже е имал и гаджета...Той направо е за ада
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Докато не спреш да имаш такова ниско мнение за себе си (т.е задръстена) нищо не можеш да направиш.. Дигни си малко самочувствието и се престраши..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт
    абе няма такова срам ме е штом го харесваш отиваш при него запознавате си и това. След това вие си знаете :P

Lord Give Me A Sign

Град
    sofia
    ми отиваш и казваш: 'извинявай но ми направи впе4атление и искам да знам как се казваш'

отиваш и са запознавате ко толкос не отиваш да го обереш

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !
    Абе пробвай да научиш скайпа му.Пишете си и така и му кажи че го харесваш.В сакйп поне няма да си "задръстена" както наживо.Ще ти дам един пример.Значи аз харесвам едно момиче но много ме е срам да и го кажа.И аз и намерих скайпа и и писах.Но един ден целият ми клас разбра 'е я харесвам и ми се дразнеха.И един идиот и каза в коридора.И аз понеже съм много срамежлив.Споделих на един фр че ще и пиша в скайп и ще и призная какво чувствам.Но като се прибрах в къщи неможах,но си казах :мамка му неможе все така и и написах.И така на другият ден мога да кажа че ми се беше вдигнало самочувствието .Пробвай така.Ако той не те харесва не мисли за него.Ще си намериш подходящият за теб.Успех.btw прави се на ударена като му пишеш го питай каде учи и като ти каже че е в твоето даскало го питай кой клас е и му кажи че и ти си еди си кой клас и така.Успех

Град
    Атлантида
    Трябва найстина да се запиташ дали желаеш да си с човек,който сменя партньорките си толкова методично и импулсивно!
    1.Acta Non Verba! -> По-малко приказки,повече действие!

2.Amor Est Vitae Essentia! -> Любовтта е съдържанието на живота!

4.Condemnant Quod Non Intellegunt -> Хората осъждат това,което не разбират!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Gotinogaden
    Трябва найстина да се запиташ дали желаеш да си с човек,който сменя партньорките си толкова методично и импулсивно!
    Кой е казал, че ги сменя импулсивно? Пише че момчето е имало много гаджета. Ако е на 16-17 е напълно нормално.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Атлантида
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от Gotinogaden
    Кой е казал, че ги сменя импулсивно? Пише че момчето е имало много гаджета. Ако е на 16-17 е напълно нормално.
    Така така,ама след това 'нормално най-често остават само разбити сърца!
    1.Acta Non Verba! -> По-малко приказки,повече действие!

2.Amor Est Vitae Essentia! -> Любовтта е съдържанието на живота!

4.Condemnant Quod Non Intellegunt -> Хората осъждат това,което не разбират!

ами ако мн го харесваш направи вс възможно да се запознаете.Има мн на4ини.Блъсни се в него "по невнимание" или му задай някакав тъп въпрос и след това кажи:познаваме ли се? И ве4е ако ти каже "не" следва репликата: ми айде да се запознаеме тогава. Няма как да ти отгкаже просто бъди малко по-смела
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Град
    Na sedmoto nebe
    Наистина пробвай да намериш скайпа му и там няма да се чувставаш толкова несигурна.Действай

idi mu natyp4i pa4ka v dynkite

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    taka bi otgovorila baba...

po vuprosativa6 i sama se zapoznava6 s nego..ne trqa ti pyka oy ni6to

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

еми да ... богохулника е виновен ... разврата е масов ... лапетата са много отракани ... аз не съм бил пиян в живота си а те живеят да се напият

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Vdigni si malko samo4uvstvieto be momi4e...otidi i se zapoznai s nego tolko li e trudno...aide Uspeh

Град
    Terra incognita!
    Aко толкова искаш да се запознаеш или да разбереш нещо повече за него,просто отиди и лично се запознай и сама си направи изводи за същността му,но едва ли ще са обективни,щом имаш някакви симпатии към него!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    Варна
    Аз пък мисля, че щом се притесняваш, че бил имал мн гаджета досега, трябва да се промениш и да станеш по-смела не само за самото ви запознанство. Защото после какво ще правите, ако ти се притесняваш... Ако досега си била по-затворена, сега е момента да се отвориш А иначе за запознанството - и аз съм за скайпа, поне в този случай. Казваш, че и той май те харесва, ако е така - в кърпа ви е вързана работата Успех!

Просто, противно на себе си и на очакванията , които си си създала за себе си, отиди и се запознай с него. Той е просто човек, който е като всички останали и който, щом мислиш, че не е безразличен към теб, няма от какво да се притесняваш.Отиваш,подаваш му ръка и казваш името си. Късмет!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си