Първо ще почна с една моя история...Имам си приятелка от близо 2 години отначало всичко беше добре нямахме тайни един от друг всичко беше просто идиално...до скоро...Започна да крий разни работи - пращат и любовни смс-и тя си мълчи не казва нищо(а преди казваше) но най-тъпото че аз разбирам от друго място за тези работи..
Прегръщала се с бившия(нз дали са се целували) аз пак научавам от друго място и т.н. Много я обичах "преди" давах всичко за нея но напоследък заради тези нейни "тайни" аз се одръпвам от нея, още съм с нея но не я обичам(или поне не така както преди), тя се чуди защо съм станал толкова студен към нея- ми как няма да стана аз за 2 години съм бил поне 100 пъти тотално разочарован от нея...Даже приятелите си бях заебал заради нея ...Тръпката изчезна към нея и всичко останало...Още съм с нея но нз докога...а и аз съм на 17 тя на 18...
И съвета ми към всички момчета - Не правете грешката да се влюбвате докато сте млади да загърбвате всичко заради едно момиче та дори и най-хубавото да е...Живейте си живота гледайте приятелите и тук таме някое момиче но без чувства(личния ми съвет) защото после страдаме предимно ние момчетата...
и заключението ми. Дръжте момичетата изкъсо защото ако ви видят че сте много мил и че я обичате много тя ще ви се качи на главата и ще си прави каквото иска...