- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коя е перфектната професия за вас?
Овен - Дизайнер или преводач
Хората от зодия овен определено са огнени личности но когато става въпрос за професия те не се справят добре като шефофе,предпочитат по-свободни професий , които са свързани с това което обичат да правят! Животно - Хамстер
Телец(моето което се отнася наистина за мен) - Журналист , писател , ветеринарен лекар.
Телците са много уравновесени,мили и почти никога не отказват помощ на другите хора, но не спрат да се борят докато не постигнат целта си . Обикновенно телците са отличници . Те си умират на тема животни! Животно - Кучета, всички членове на Сем. Котки
Близнаци - Художници
Близнаците са много лекомислени хора, но те имат много таланти . Повечето близнаци са идеални художници и тази професия най им пасва. Те са много мили хора но за жалост много често забравят някои тяхни обещания или задължения! Животно - Чинчила
Рак- лекари
Раците са много взискателни и мили, но понякога стават антипатични на хората защото винаги обичат да са център на вниманието, Раците са много добри хора и биха помогнали на всеки човек в беда каквото и да им струва! Животно - Заек
Лъв-Автомонтьори,такси шофьори
Лъвовете са много борбени но и много добри хора. Те рядко са мразени от хората . Те са много смели . Не обичат страхливи или лигави хора. Не вярват в нищо което не са видели с очите си!
Животно - Куче
Дева - Продавачи
Девите обикновенно са големи подмазвачи и лъжци,много от девите са мразени точно заради тези им качества , но те са и много работливи.
Животно - Тарантула...
Везни - Медицински сестри
Везните са много мили но и много упорити хора,те рядко отказвата да помогнат на някой човек. Със среден успех са в училище и обикновенно имат оценки 4-5-6
Животно - Куче - кокер шпаньол
Скорпион - Секретарка
Скорпионите са много готини хора,обичат купоните обаче много често развалят настроението на околните като мрънкят или постоянно се сърдят за нещо!
Животно - Мравка
Стрелец - Оператор
Стрелците са много буйни хора, рядко имат връзка с един и същи човек дълго време,обичат свободата и даже често до късни години не бързат да си намерят гадже!Женят се късно и т.н.
Животно - скорпион
Козирог - Машинист,психиатър.
Козирозите са много добри хора. Някои козирози са много честни хора а други- обратното! Козирозите са много работливи и ученолюбиви.
Животно - Персийска котка
Водолей - Готвач/ка
Водолеите са хора които дори и да не искат неусетно скандализират останалите,понякога могат адски да дразнят околните а понякога могат да бъдат много срамежливи и мили.
Животно - Калинка
Риби - Полицай,служител на закона
Рибите са борбени личности които умеят да се справят с трудните ситуаций но въпреки товаа не стават за лидери!
Животно - Мишка
I am the substance and the one who has no substance.
Контрольорка-да ограбвам хората и да ме мразят!![]()
What you give is what you get!
Първоначално написано от Desi_etnies
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако на мен ми вземеш пари ще ти се расърдя !
![]()
Ми нещо свързано с бизнес-добре съм по математика и в общуването с хората![]()
Enjoy Life
момиче съм!!
Ами аз бих искал да съм известен футболист играещ във реал мадрид
ме4ти ме4тии![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
пффу реал мадрид...
Аз пък съм скромен...искам да играя в някой отбор от Б група...
/за предпочитане западна, щото там стават големите мелета/
хахахах и аз искаммм![]()
в любимия ми отбор на Конелиано с.Герман
![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
ЗА мен перфектната професия е чалга певица- в ''ИМПЕРИЯТА'' ПАЙНЕР.
Taкава мисля и да стана. :P![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз пък като порастна искам да стана космонафт... В краен случай директор.
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Няма как хем да се работи, хем и да е перфектно за мен.....![]()
Ааааа не!Първоначално написано от Don't touch me
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм водолей бе...![]()
По сайта на Liz ми излезе, че съм най-подходящ за Industrial Engineer. Аз за това уча. Но винаги съм мечтал да стана пожарникар. Да извадя големия си маркуч и да пръскям с пяна!
http://youtube.com/watch?v=RoPND_UDRWU
Grumpy old madman
омбуцман![]()
например компютърен гений![]()
![]()
От сайта на Лиз ми излезе,че за мен е най-добре да се занимвам с актьорско майсторство,подуценство и забравих какво още.
Иначе аз твърдо държа да работя с хора,а не в офис..много ми се иска в някоя неправителствена организацийка,ама ще видим..
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
poprincip u4a arhitektura i mislq s tova da prodalja no se zanimavam i s aktiorsko maistorstvo a sa6tevremenno si4ki mi obesnqvat kak trqbvalo da se zanimavam s animirane ala bala neznam kakvo da pravq
a sam takuv murzel![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Ми собственик на верига 5 звездни хотели...ех, мечти мечтиии![]()
![]()
![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
това се нарича досадна грешка ... омбуДСман се пише, даПървоначално написано от exploitedteen
![]()
защо да не си е работа?
еми .. тогава съдия в Европейския съд по правата на човека![]()