- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коя е перфектната професия за вас?
Вилиииииииии,стига плюл Страсбург бе,виж си скайпа,дееба!Първоначално написано от exploitedteen
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
на половин такса секси мачо хахахахахахахаххахахахаха ххахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахаххахахаха ха![]()
:-
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Писател... но това не е професия а призвание. Според мен имам дар слово и имам няколко 'проекта', от които може да излезе нещо наистина интересно, но за съжаление ако се насоча насам мога цял живот да не прокопсам... но това е разтегливо понятие, разбира се
надявам се някой ден да имам достатъчно пари, за да мога да се занимавам и с музика(като хоби)
а иначе сега уча яко френски и после се надявам да уча в някоя Франкофонска държава и кой знае...
Правих този тест:
http://www.argumenti.org/stories.php...=0804172228807
И ми излезе следното:
КОМУНИКАЦИИ И ИЗКУСТВА
В тази сфера, ако имате повече отговори «А» отколкото «В», то интересите ви са към медиите, литературата или езиците. Работа като журналист, изследовател в областта на радиото или телевизията, автор на рекламни текстове, преводач или пи ар специалист би ви подхождала.
Повече точки «В» отколкото «А» подсказват, че за вас са подходящи дизайна и визуалните изкуства. Това включва кариера като графичен дизайнер, картограф, архитект, дизайнер на интериори или на витрини, художник на театрални декори, дизайнер на облекло или фотограф.
Имам повече отговори В.Но и преди да го направя ,знаех,че ще излезе нещо такова.![]()
Уф, как искам да следвам стоматология, а нещо ме е леко гнус да бъркам в устните кухини на хората..![]()
Ама иначе пишки ше лапашПървоначално написано от Bianca
![]()
Най-готино е да си ушев и да те сочат навсякъде с пръст![]()
Психиатър![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Знам. Иронията в това е красива
![]()
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Каквото даде съдбата!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Точно това си мислех и азПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Искам актриса в ХоливудАко не искам да стана танциорка ;]
Наркодилър![]()
![]()
![]()
Never Back Down!
Аз в шести клас си правих тест за професионално ориентиране и излезе, че ще ми върви да се занимавам с ботаника...
Иначе и аз не знам, к'вото дойде, мисля на първо време да го избутам до университета, че е голяма мъка при мен :/
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Някъде в нета да го има този тест?Първоначално написано от hardball
Never Back Down!
Е сигурно има, потърси малко, иначе аз моя в училище го правих
![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Аргх, аз се ориентирам към Стоматология или Английска филология. ;/ Знам, че е рано, де.
Актъoр
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Искам да се рея из небесата и да виждам света такъв какъвто е...Искам да пилотирам F 22![]()
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
собствен бизнес;не обичам да ме командорят
като цяло искам да се занимавам в сферата на туризма,даже съм го приела доста насериозно;искам и в работата ми да има творческа изява(вътрешен дизайн) и за това ми се ще да се занимавам с обзавеждане на хотели,вили и разни други такива места за пребиваване; клубове,барове,ресторанти и т.н. да работя с млади и весели хора ,които обичат да се забавляват
пс: искам и да съм барманка в маниа/плазма или някои тузарски бар![]()
въй мн неща искам![]()
Бъди пастет,но с ъкъл! You are in pain
Take your LIFE, take your life with COCAINE
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing
WEB Designer![]()
Never Back Down!
DJ ... искам също така ... да имам собствен хотел и собствен клуб!
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Ех, мечти, мечти. За жалост никога няма да ви се сбъднат.![]()
![]()
![]()
Never Back Down!
Ммм...не се знае...Пък и защо казваш "никога няма да Ви се сбъднат" ?Нима твоите ще се?Първоначално написано от dani_kaulitz