С бившия ми приятел ходихме и късахме около 4 пъти .. но винаги се връщахме един към друг.Той е от типа момчета които знаят как да накарат момичето да изтръпне когато са до него,тръпката когато бях с него беше нещо неописуемо..но не бяхме един за друг.Той е момче което ходи нон стоп по купони,псува,ходи по жени...Аз никога не съм го обичала истински,но винаги съм се чувствала на седмото небе с него.Докато ходех с него,нещото което ми липсваше беше това,че знаех че не ме обича истински..И ето сега намерих момче,пълната противоположност на бившия ми.Той иска да сме заедно всяка свободна секунда,и съм сигурна че ме обича истински..(Тук сигурно ще кажете "от къде си толкова сигурна че наистина те обича",но моля ви спестете си го ) Но тръпката доста бързо изчезна,вече не ми е същото с него,не ми е интересно ..дори предпочитам да излизам с приятелките си от колкото с него (което при бившия не се е случвало) ..И ето най-големия въпрос :Добрия или лошия? Ако скъсам със сегашното ми момче съм сигурна,че ще съжалявам,тъй като съм сигурна че няма да срещна по-свястно момче от него ,което наистина да ме обича..(което не е само мое мнение) ..Но какво да нарпавя лошото момче ме влече..Много съм объркана..ще си кажете че съм лигла която не заслужава нищо,но който е изпадал в моето положение най-вероятно знае какво ми е .. Искрено ви моля за съвет,не знам какво да направя ..