- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пениса - Миризмата ...
юПървоначално написано от hardly_awakened
Ами да ти кажа тъй като ежедневните ми превръзки са с ухание на Water Lilly, верно си мириша на пролет там долу. Но иначе по темата: според мен не- вземи си интимен сапун с по-силна регулация на PH. Явно кислените там долу са ти в повечко, но подобен проблем нямаш само ти, спокс. Ти поне си взел мерки.![]()
abe napraskai go s parfium![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
абе дечко ти нещо по-умно не можеш ли да измислишПървоначално написано от LiLGrizzly
по въпроса - мий се след маструбация и ще се оправи . и на мен ми се е случвало
Понякога не е до това колко често се миеш.Нормално е да хванеш някаква инфекция все пак и колкото и да се миеш все ще си мирише.Трябва да се отиде на гинеколог.Не е нищо страшно,ще ти предпиши антибиотик и готово
Извинявам се за спама, но моля ти се! Махни си депресиращия слабоумен подпис! Това може да го сложи само човек, който няма никакво самоуважение. Осъзнаваш ли какво влияние насаждаш с тая простотия в дечицата, които пишат из тоя форум! Изправяйте се срещу проблемите, а не се крийте и не ревете като някакви комплексирани нещастници!Първоначално написано от airy
Залепих си пръста с тиксо!Първоначално написано от _АнИ_
Айде на лекар!
Банални сте вече с тея лекари
Безпризорни деца по цал ден се занимавате с простотий из нета,а ние тука хора с проблеми се чудим какво да правим!Първоначално написано от Bubble15
abeeeevinagi sam se pitala moje li da ima tolkova tapi hora-qvno moje
![]()
horata sa sazdali sapun sredno cenata my e kam 50 st
![]()
priqtno podmivane
![]()
![]()
![]()
![]()
И при мен е така отскоро отдолу съм бръснат е не напълно едно мм да има разбрах че и това може да е причина . Оф незнам вече много проблеми имам отдолу незнам що така![]()
Първоначално написано от confused_m
pubertet mu se vika![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!