.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от hardly_awakened
    Кви лекари ви гонят бе..искам мнение не лекари ... някой от тук не ползва ли нещо? ИЛИ ВСИЧКИ МИРИШЕТЕ ДОЛУ НА ПРОЛЕТЕН ДЕН !??!
    ю

Ами да ти кажа тъй като ежедневните ми превръзки са с ухание на Water Lilly, верно си мириша на пролет там долу. Но иначе по темата: според мен не- вземи си интимен сапун с по-силна регулация на PH. Явно кислените там долу са ти в повечко, но подобен проблем нямаш само ти, спокс. Ти поне си взел мерки.
    Blame the sin, not the sinner.

abe napraskai go s parfium

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    абе дечко ти нещо по-умно не можеш ли да измислиш

по въпроса - мий се след маструбация и ще се оправи . и на мен ми се е случвало

Град
    In Hell
    Понякога не е до това колко често се миеш.Нормално е да хванеш някаква инфекция все пак и колкото и да се миеш все ще си мирише.Трябва да се отиде на гинеколог.Не е нищо страшно,ще ти предпиши антибиотик и готово

Цитирай Първоначално написано от airy
    Понякога не е до това колко често се миеш.Нормално е да хванеш някаква инфекция все пак и колкото и да се миеш все ще си мирише.Трябва да се отиде на гинеколог.Не е нищо страшно,ще ти предпиши антибиотик и готово
    Извинявам се за спама, но моля ти се! Махни си депресиращия слабоумен подпис! Това може да го сложи само човек, който няма никакво самоуважение. Осъзнаваш ли какво влияние насаждаш с тая простотия в дечицата, които пишат из тоя форум! Изправяйте се срещу проблемите, а не се крийте и не ревете като някакви комплексирани нещастници!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от _АнИ_
    Еми. . .нз.. . . или използвай някакъв интимен ароматизиран сапун или иди на лекар. . . . Но нз. . .сигурен ли си,че примерно не се потиш,че е винаги чист и т.н. . . . . . Лекаря му е майката(:
    Залепих си пръста с тиксо!
    Айде на лекар!
    Банални сте вече с тея лекари

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bubble15
    Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    абе дечко ти нещо по-умно не можеш ли да измислиш
    Безпризорни деца по цал ден се занимавате с простотий из нета,а ние тука хора с проблеми се чудим какво да правим!

abeeee vinagi sam se pitala moje li da ima tolkova tapi hora-qvno moje horata sa sazdali sapun sredno cenata my e kam 50 st priqtno podmivane

И при мен е така отскоро отдолу съм бръснат е не напълно едно мм да има разбрах че и това може да е причина . Оф незнам вече много проблеми имам отдолу незнам що така

Голям фен
    Град
    Плевен дге!

Re: Пениса - Миризмата ...

Цитирай Първоначално написано от confused_m
    Цитирай Първоначално написано от hardly_awakened
    Ами ..мия си го редовно .. всеки ден го подмивам ..ама като си бия чекии ..мирише на нещо..незнам .. като правите секс мирише ли ви половият орган..или по точно главата..какво да правя за да не мирише така...
    Aa пич и аз от скоро съм така? Незнам.

pubertet mu se vika
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Мноо пикаеш, мойто момче..

Моя мирише на варена пот...кво да хленча ли ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си